Ariston LFF 8M019 X EU Bulaşık Makinesi Yorumları

Ariston LFF 8M019 X EU Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2017
    kalite

    Bu ürünün beyazıni Hepsiburada olmadığı için başka bir siteden aldık. Ekstra durulama ve tableti daha iyi kullanma özelliğini çok beğendim yıkaması da gayet güzel tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2017
    hizliii

    Evet gerçekten tasarım harikası bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2017
    Fiyat kalite performans olarak ideal!

    Ürün gerçekten çok başarılı. Bende uzun araştırmalar sonrası yorumları da göz önünde bulundurarak aldım. Sessiz çalışıyor,içi gayet geniş, yıkaması da çok iyi. Ayrıca siparişimden bir gün sonra teslim aldım. Ertesi günde servis kurulumunu yaptı. Teşekkürler Hepsiburada ;)

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2017
    Yeni kullanıcı

    Yorumlara güvenerek ürünün beyaz modelini başka bir yerden sipariş ettim. Bugün elime ulaştı. Görünümü, üst ve alt sepetin genişliği çok hoşuma gitti. Özelikle diğer markaların (birçok bilindik markaya baktım) alt sepetleri çok alçak olduğu için tencere koymakta sıkıntı yaşarım diye almadım, sepet derinliği bu modeli tercih etmemde etkili oldu diyebilirim. Ürünü daha kullanmadim, kullanınca da yorum yapacağım. İnşallah memnun kalırım :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2017
    Muhteşem bir ürün

    Gerçekten muhteşem bir ürün. İnanılmaz sessiz ara ara kontrol ettim çalışıyor mu diye yani o kadar sessiz. :) Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2017
    1 aylik kullanim deneyimi

    Sorunsuz calisiyor suan icin. tasarimi gayet şık, iç hacmi diger markalara gire daha genis oldugu soyleniyor gorenler tarafindan. su ana kadar yikamasinda kurutmasinda hic problem yasamadik. çizme vs yok. kullanma klavuzunda çizilmeye karsi ayar yapmayi gosteren bi yazi var, suyun sertligine gore ayar yapilabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2017
    En iyilerinden

    Alalı 3 ay oldu mükemmel bir ürün. Çok sessiz ve çok şık bir ürün . Çok temiz yıkıyor. Servisi aradıktan 1 gün sonra geldi montajını yaptı. Boş yere aynı özelliklerde alman markalarına 2 katı fiyat vermeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    Muhtesem

    Gercekten cok cok iyi bir bulasik makinesi 0 ses, tertemiz yikama ayrica siparisi verdikten 1gun sonra evimdeydi! Tesekkurler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2016
    Şık bir ürün

    Ürün güzel, şık. Ben 30 dakikalık kısa yıkama programı için tercih etmiştim ancak 30 dakikalık kısa yıkamasında kurutma olmadığından isteğimi tam olarak karşılamadı ama güzel yıkıyor beğendiğim için kullanıyorum. Bence ürün açıklamaları detaylı bilgi içermeli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2016
    hızlıkargo iyi ürün

    ürün fiyat performans cok iyi hepsi burada en ekonomik fiyat ve hızlı teslimat ama horoz kargo köy adresine sahipseniz teslimatı biraz gec yapıyor onun hariçi herşey mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2016
    Çok iyi

    Ben çok beğendim kargoda çok hızlı geldi teşekürler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2016
    az paraya harika performans

    hotpoint çamaşir makinesini 5 yıldır kullaniyorum çok memnundum bulaşık makinesini de hotpoint aldim.5 aydir kullaniyorum.alt ve üst sepetin kullanimi harika.herkes gönül rahatligiyla alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2016
    Teşekkürler

    ürünü sipariş ettim 3 gün içerisinde horoz lojistik aracılığı ile evimin mutfağına kadar getirildi, hemen bağlattık eşim bir kaç proğramda yıkama yaptı makine eski makinemizi kesinlikle aratmıyor, çok memnun kaldık,fiyat avantajını zaten söylemeye gerek yok, diğer beyaz eşyalarımda Ariston du, bulaşık makinemizi de ariston yaptık, teşekkürler hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2016
    Tam zamanında

    Ürün tam zamanında teslim edildi. Ürün ve performansı çok iyi. sepetinde kase koymakta zorlanıyorum ama genel olarak memnunum.iyi bir seçim yapmışım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2016
    Hotpoint Ariston LFF 8M019 X EU A+ 8 Programlı

    İlk sıralarda bir plastik kokusu vardı. Sonradan yok olur mu zaman gösterecek. Ancak, ön kapaktaki "Hotpoint Ariston" yazısının yapıştırma, bir nevi çıkartma olması beni çok şaşırttı. Presli bir marka yazısı olmasını beklerdim. Kalite olarak Alman ürünleri kadar değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2016
    muhteşem

    ben son 6 aydır evin bütün eksiklerini hepsiburdadan sipariş veriyorum özelikle yorumlara bakarak alıyorum bir cok üründen cok memnun kaldım arıza olan veya sorun olan bişey oldugunda sorunsuz iade alıp parayıda iade ettikleri cok güzel,şuan tek eksiğim bulaşık makinasıydı okadar cok secenek varki cok kararsız kaldım sonunda bu ürünü aldım evet bir kac gün geciksede dün ürünü baglantısı yapıldı heycanla icine bişeyler atıp yıkamak istedigimde bütün hevesim kırıldı elektirikler kesildi buda şansızlıgım :) ama sonuc sessiz calışmasıyla muhteşem bir ürün umarım iillerki zamanlarda sorun olmaksızın kullanmayı allah herkese nasip etsin ..tavsiye edilir !!

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2015
    sorunsuz

    kargo biraz gecikti ama sorunsuz bir makina tevsiye edilebilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2015
    Güzel Bir Seçim

    Ürünün siparişini yorumları okuyarak verdim. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Sessiz olması çok büyük bir avantaj. Yıkama kalitesi çok iyi. Görüntüsü ise kesinlikle mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2015
    Teşekkürler HEPSİBURADA

    Ürün gayet şık sessiz ve kaliteli. nerede olursanız olun kapınıza kadar geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2015
    hersey güzel

    kargodan tereddüt etmistim cunku siparisten 6 gun sonra elimize ulasti .Urünü hasarsiz teslim alinca gecikmesini unuttuk...gayet şık,sesis ve pratik kullanimli .Tesekkurler HB .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston LFF 8M019 X EU Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston LFF 8M019 X EU Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat