Ariston LFB4M010 TK Beyaz Bulaşık Makinesi Yorumları

Ariston LFB4M010 TK Beyaz Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 10.01.2019

    sakın almayın.hiç güzel yıkamıyor.servis geliyor bakıyor para alıp gidiyor.şu anda çalışmıyor zaten .yenisini alacam ama hotpoint değil.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.11.2017
    LFB4M010TK hotpoint bulasik makinası

    Sakın almayın ürün beş para etmez. Ben aldım pişman oldum. Bozulmuyor. Ama kötü yıkıyor. En iyi deterjanı parlatıcıyı kullansanda sonuç aynı. Kapak menteşeleri kısa zamanda paslandı. Lastikler eridi. Dügmesi bozuldu. Yenisiyle değiştirdiler. Oda aynı. Günde bir defa kullanıyoruz. İki kişiyiz. İkiyıl olmadı çöp oldu. Yeni makina almam gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2017
    Hotpoint Ariston Bulaşık Makinesi

    ürün yorumları fena değil diye aldık. kargo da gecikme olunca durumu bildirdim. hemen ilgilendiler. hesabima 20 lira hediye çeki tanımlandı. satıcı arayıp özür diledi. aldığımız cihaz 4 programliydi, o yok deyip ertesi gün 5 programliyi kargoya verdiler. servis geldi kurdu 1 günde. şimdi sessiz sessiz yıkıyor bulaşıkları. işini seven herkese teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2016
    mükemmel

    Hepsiburada.com çalışan ve Yöneticilerine teşekkür ederiyorum. Hızlı Kargo, Ücretsiz Kargo, İyi fiyat, kolay iade özellikleri konusunda mükemmel ürün zaten harika söylenecek fazla kelimelere gerek yok, herkes güvenli bir şekilde alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2016
    Fiyat kalite iyi

    evimize almıştık şuan aktif olarak kullanıyoruz bir problem yok tavsiye ederim düşünen arkadaslara.. ama unutmayinki beyaz eşya şans işidir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2015

    ablamın bulaşık makinesi bozuldu ve maddi durumdan dolayı almayı erteledi. ben ona sürpriz yapıp almak istiyorum ve internetten araştırmaya başladım. fiyatı ve özelliği bence güzel ama almadan önce sağlam bir araştırma yapmak istiyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Beyaz eşya konusunda çok titizim. kılı kırk yararım. ama bu ürün bende bir güven duygusu yarattı. bu ürünün eksikliğini hissederim. iyi ki almışım. bence siz de alın. tavsiye ediyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.01.2015

    leke ve iz bırakmıyor o yüzden çokça memnun kaldım sabun ve parlatıcıyı çok verimli kullanıyo yani az koyuyorm bazen malum tasarrf yapmam gerekiyor ama temizlik açısından çok iyi hemde hacim olarak genişlik olarak çok güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston LFB4M010 TK Beyaz Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston LFB4M010 TK Beyaz Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat