Samsung DW60H5050FS Bulaşık Makinesi Yorumları

Samsung DW60H5050FS Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(38 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.05.2022

    Bulaşuklar çok sık yağlı.ıslak. kirli çıkıyor. Su ile önceden durulayıp yerleştirmeme rağmen içinde kalan kir tüm diğer bulaşıklara bulaşıyor. Üst sepet kaldırılırsa düşüyor. Çözüm olarak pervane temizliği öneriliyor ama faydası olmuyor. İlk fırsatta değiştireceğiz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.05.2022

    Bulaşuklar çok sık yağlı.ıslak. kirli çıkıyor. Su ile önceden durulayıp yerleştirmeme rağmen içinde kalan kir tüm diğer bulaşıklara bulaşıyor. Üst sepet kaldırılırsa düşüyor. Çözüm olarak pervane temizliği öneriliyor ama faydası olmuyor. İlk fırsatta değiştireceğiz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.03.2021

    Sorumlu kişiye sesleniyorum kızım engelli Eşim böbrek kanseri haftada 3 gün diyalize giriyor ve aldığım ürün 1 yıl oldu ve servis 0 puan resmen insanla dalga geçiyorlar bardakları çayımızı sabunlu ve pis içiyoruz ve evde iki ağar engellilerim var servis çarpıyorum biraz bardakları kullan at cope yeni bardak al diyolar sivi sabununu al diyolar insanla dalga geçip gidiyolar kiraciyim benim evimdekide pis yikiyo diyolar insanı aptal yerine koyuyor ve arza isigi yapmiyo diyolar arza pis yıkaması diyorum biboron maçında yıka diyorlar düzmeyi biliyonmu içini temizliyonmu ben 12 yil baska marka kullandim mis gibi yikiyordu hatasını telafi etmiyor dalga geçiyorlar ve kızımla eşimin haklarını helal et.iyorum aldığım mazaya şikayet edicem ben milyoner degilim nasil bir şey sinirden piskolojik bozuldu sorumlu kişi kimse insanlara kulak verin siz mi sorumlusunuz siz mi servislere bu yetkiyi verip insanlarla dalga geçin tamir hata telafi etmeyin diyosunuz bilmem sanki servis sanki samsung sorumlusu gibi davraniyo yazık insanların ahını almayın

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.01.2021

    Kesinlikle almayin 4c hatasi verip duruyor garanti suresinde 2 kere yapti garantili olmasina ragmen 2 kere servis ucreti verdik. Onu gectim parca sattilar bidaha yapmayacak dediler garantisi bitti yine yapti. 3.5 yillik makimeyi hurdaya satiyoruz. Cöpe atacak parasi olan alsin sadece

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2017
    Çok beğendim

    Makine son derece şık. Parmak izi lekesi vs bırakmıyor. Gayet sessiz çalışıyor. Bulaşıkları temiz yıkıyor. Bulaşıklarda iz, leke vs yok ama kurutma olayı sıkıntılı. Bulaşıklar hep ıslak çıkıyor. Arkadaşlar ben bulaşık makinesinde asla tuz kullanmıyorum. Tavsiyem siz de kullanmayın çünkü tuz kullanırsanız maalesef cam eşyalar çiziliyor. Makine tuz uyarısı verebilir ama aldırış etmeyin makine çalışmaya devam edecektir. Ben sadece parlatıcı kullanıyorum. İç mekanla ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Gayet standart genişlikte. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye edebileceğim bir makine. Atrılar: Sessiz, dış yüzeyde iz bırakmıyor, bulaşıklar temiz çıkıyor. Eksiler: Bulaşıklar ıslak kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2017
    Güzel

    Makinayı kötüleyen yorumlara aklım ermedi güxel bir makine.

  • NI1 aracılığıyla, 04.04.2017
    ilgili satıcı her zaman kazanırsınız inşallah

    30-40 lira ucuz diye sakın başka satıcıyı tercih etmeyin çamaşır ve bulaşık makinamıda samsungizmir adlı satıcıdan farklı işlemlerde satın aldım ürünlerim sorunsuz ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. Diğer satıcıdan aldığımda 4 günde yollamadılar 30 tl ucuz diye tercih etmiştim

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2017
    çok kötü

    bu ürünü mağazadan eşim almış. almayı düşünmeyin bile. alt kısmı çok dar tencerelerim sığmıyor. daha 1 kez kullandıktan sonra deterjan kapağı değişti. kapak atmıyordu. deterjan kapağının önüne büyük yemek tabaklarınızı koyamıyorsunuz kapağın açılmasını engelliyor. kurulama desen 0. bulaşıklarımı temizleme fırçasıyla temizleyip makineye atmama rağmen az olan lekeleri bile çıkarmıyor. gerisini siz düşünün. anneme zamanında 600 tl ye makina almıştım bosh marka gıcır gıcır iş çıkarıyor. 1400 tl li makine berbat. bir bulaşığı 4 kez yıkadığımı biliyorum. en sonunda çıkardım hepsini elimde yıkadım. almayın tevsiye etmem.

  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2017
    Samsung DW60H5050 bulaşık makinası

    Evet.,Inox bulamadığımdan bunu aldım.6050 çatal-bıçak tepsili olduğundan tercihimdi

  • NI1 aracılığıyla, 21.02.2017
    teşekkürler

    üründen memnunuz tavsiye ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2017
    Dört Yıldız

    Teşekkürler çok memnun kaldım

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2017
    Kargo hakkında

    Ürünün gönderildiği Özgür Bakliyat adlı firma bulaşık makinasını apartman kapısına bırakarak gidiyor. Eve çıkartmak için 50 tl talep ettiler. Ücretsiz kargo olarak belirtilen kargoyu bunu da hesaba katarak yapmanız faydalı olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2017
    Asansör sistemli sepet olmıyaydı iyiydi !!

    Bu bulaşık makinasını bu siteden almadım fakat yinede yorum yapayım, alalı 7 ay oldu yıkamasında herhangi bir sorunum yok gayet güzel yıkıyor fakat 1 saatlik programında kurutmayı dört dörtlük beklemeyin.Üst sepetindeki asansör sistemi diye bir şey var keşke hiç olmasaydı, sadece bardak dizsem bile sepet kendiliğinden bi kademe aşağı düşüyor baya bardaklarım tabaklarım kırıldı yani alalı kısa bir süre olmasına rağmen sepetimi bir kere değiştirdiler ikinci taktıkları sepet yine aşağı düşmeye başladı ve servisi aramak zorunda kaldım.Bu arada diğer makinalara kıyasla sessiz çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2016
    Gidin başka marka ürün alın:(

    samsung marka bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve buzdolabını kullanıyorum. Şunu söyleyebilirim servisi aradığınızda eğer ürünün fabrika üretiminden kaynaklı bir arıza yoksa ve garantisi olsa bile parca degistirmemis olsalarda sizden servis ücreti talep ediyorlar( Ayak bastı parası).Bulaşık makinesinin alt sepetinin deterjan bolumune gelen kismina büyük tabak veya tencere felan koymayin cunku kapagini kapattigizda deterjan bolmesi tabaga degdigi icin deterjan kapagi açılmıyor haliyle bulaşıklarınızı deterjan almadan yıkıyor tavsiyem gidin başka marka ürün alın..:(:(

  • NI1 aracılığıyla, 12.10.2016
    Hızlı ve başarılı

    BİR PROBLEM YAŞAMADAN TESLİMAT VE KURULUM YAPILDI

  • Media Markt aracılığıyla, 06.10.2016
    bekarlar Sever

    Bu makinayı alıp yorum yapan son erkek olarak; kurulum desteğinden yıkama kalitesine kadar bekarlığım ve evlendikten sonraki en büyük yardımcım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2016
    YENI BIR SAMSUNG YENI BIR MUTLULUK

    SAMSUNG MARKA ÜRÜNLER ALIYORUM GENELDE BULASIK MAKINASI OLARAK YINE SAMSUNG SECTIM ILK OLARAK 1 GUN ICINDE EVIMDE OLDU 2 GUN SONRA KURULUMU SAGLANDI 4 KEZ YIKAMA YAPTİM BARDAKLAR VE TABAK ÇANAKLAR PIRIL PIRIL OLDU PARLATICI AYARINI 3 TE TUTUYORUM TUZUNU AYDA 200 GRAM OLARAK KOYACAGIM MAKINAYI ILK ACTIGINIZDA TUZ BOLUMUNE 500 ML SU DOKUP TUZ DOLDURUN SONRASINDA BOS BIR SEKILDE 8 DK CALISTIRIN YIKASIN

  • NI1 aracılığıyla, 21.09.2016
    harika

    ürün gerçekten düşündüğüm gibi görsellik olarak özellik olarak ki ben zaten samsungcuyum tsk ederm

  • NI1 aracılığıyla, 01.09.2016
    İlgili satıcı

    Düzgün ve ilgili bir mağaza. Kargo firmasının kata çıkarmamış olması hariç memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 23.08.2016

    Güzel bir ürün fonksiyonları iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung DW60H5050FS Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung DW60H5050FS Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat