Samsung DW60H6050FW/TR Bulaşık Makinesi Yorumları

Samsung DW60H6050FW/TR Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2017
    Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

    6 aydır kullanıyorum çok pişmanım kurutma yapmıyor diyebilirim. deterjan bölmesi hatalı yüksek bulaşık koyarsanız kapak yarım açılıyor tekrar yıkamak zorunda kalıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2016
    bulaşık makinesinde isteyeceğiniz her şey.

    Fiyat, kalite, özellik bakımından gayet başarılı. kesinlikle tavsiye ederim. Ayrı sepet yıkama, kısa program, zamanlanmış yıkama. 7 programı haricinde bebek bulaşıkları için hijyenik yıkama var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2016
    Hızlı teslimat

    24 saat sonra teslim edildi.Makina çok kullanışlı,3 ayrı rafı olması mükemmel.Düşünmeden tercih edebilirsiniz.Hepsiburada ya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2016
    Teşekkürler

    Güzel fiyat. Güzel hizmet. Hızlı kargo. Piyasada arayıpta bulamadığım bu ürünü hb sayesinde çok uyguna aldım. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2016
    mükemmel

    çok iyi yıkıyor herşey on numara

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2016
    cok ıyı

    sureklı hepsı buradadan alısverıs yapıyorum hıc sıkıntı yasamadım. makına cok ıyı. ıcı komple metal. tabanı plastık flan degıl. çatal kasık bolumu ıcın ayrı bır raf olması ve kalan sureyı ogrenmemımız cok ıyı

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2015
    Oldukça Başarılı

    Cihazı 4 aydır kullanıyorum. 3 sepetli olması büyük rahatlık. Çatalı kaşığı üst tablaya seriyorum. Çatalın araları dahi tertemiz çıkıyor. Benim özellikle bardak, çatal kaşık bulaşığım çok çıktığı için üst sepet ve çatal kaşık çekmecesi çabuk doluyor. Sadece üst kısmı hızlı yıkayıp tekrar temiz bardaklara kavuşmak en sevdiğim özelliği. Kaşık sepeti olmadığı için alt sepet çok sayıda tencere tabak alıyor. Otomatik programda bulaşıklar parlak, temiz ve kuru çıkıyor. Yoğun programda tenceredeki ağır kirleri bile çıkartıp beni oldukça şaşırttı. Ama hızlı yıkamada sıvı deterjanı biraz fazla koyarsanız, makinenin zemininde deterjan artığı kalabiliyor. Bir diğer olumsuz yanı da göstergede bulaşığı yıkıyor mu kurutuyor mu takip edemiyorsunuz. Sadece kalan zamanı görüyorsunuz. Çok önemli değil ama bu iki sorun da olmasaymış 5 yıldızlı kusursuz bir cihaz olacakmış. Fakat fiyatı bu iki kusuru fazlasıyla unutturuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2015
    Samsung DW60H6050FW/TR A+ 6 Programlı Bulaşık Makinesi

    Söz verdikleri gibi tam zamanında teslim edildi.Samsung bulaşık makinası çok kaliteli ve çok iyi yıkıyor. Samsungun bütün ürünleri kaliteli herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2015
    22 saatte evimde.Fiyat kalite Servis Süper

    Siparişim 22 saatte evimde oldu.Servisi arayıp ertesi gün ücretsiz kuruldu.Kullanımı rahat.İyi temizliyor ve bulaşık kuru çıkıyor.Mükemmel makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2015
    İyi fiyat

    Bu fiyata bu kadar özellikleri başka makinede zor bulursun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2015
    araştırın en ucuzu burada

    makine güzel görünüyor, sessiz, kısa programı var,bulaşıkları güzel yıkıyor istediğim gibi teşekkürler.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2015

    evlendiğimden beri evimden misafir eksik olmuyor. eşimin ailesi ile yaşadığımız içinde ev çok kalabalık oluyor ve bulaşıklar bir türlü bitmiyordu sonunda eşimi makine almaya ikna ettim ve büyük bir makine olması gerektiği içinde 14 kişilik kapasitesine binaen bu makineyi tecih ettim. inanın dünyaları içine alıyor ve pırıl pırıl yapıp çıkarıyor. ben alırken beyazı vardı ve çok çabuk kirleniyor siz alırsanız griyi tercih edin derim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 24.01.2015

    Bulaşık makinem bozulunca benim için büyük olay oldu çünkü çok memnundum. Yeni bir araştırmaya girince 14 kişilik bulaşık yıkayan bu makineyi görünce keyfim yerine geldi, eski makinem bu kadar almıyordu. En çok bu özellik cezbetti beni.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung DW60H6050FW/TR Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung DW60H6050FW/TR Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat