Hoover HED 60-17 Bulaşık Makinesi Yorumları

Hoover HED 60-17 Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2016
    Üç Yıldız

    Kaliteli ürün beyendim fakat içi biraz küçük geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2015
    ürün güzel duruyor

    ürün dün elimize geçti, gayet sessiz, kullanışı hoşumuza gitti, rafları metal, bakalım, teşekkürler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2015
    Bu fiyata 6 programlı makina çok iyi

    Ben bu kadar kalite beklemiyordum ,ürün bugün teslim edildi ve servis kurulumunu yaptı ,bu fiyata 6 programlı makine çok hesaplı ,tavsiye ederim ,ayrıca teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2015
    MÜKEMMEL BİR ÜRÜN

    YORUMLARI TAKİP EDEREK ALDIK 3 YILDIR KULLANIYORUM HARİKA Bİ MAKINE NE ÇİZME VAR NE EN UFAK Bİ LEKE BIRAKMA ŞİDDETLS TAVSİYE EDERİM TEŞEKKÜRLER HEPSİBURADA

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2015
    Fiyat Performans için daha iyisi yok

    ürünü pazar günü sipariş ettim çarşamba günü evime teslim oldu perşembe günü de kurulum için servis geldi.Ürünü buradaki yorumlara bakarak aldık ve emin olun bu fiyata daha iyisini bulabileceğinizi sanmıyorum.Makine yaklaşık 1 haftadır düzenli olarak çalışıyor emin olun en küçük şikayet edecek birşeyi yok gayet başarılı sonuçlar aldık.Sesi ile ilgili biz üst tepsiyi çıkartarak kullandığımız için belki biraz diğer makinelerden fazla olabilir ama gerek iç dizaynı gerek katlanan sepeti gerekse üst sepetin ayarlanabilir olması bu küçük problemi görmezden gelmenize sebep diye düşünüyorum.14 gün içinde koşulsuz iade etme hakkınız olduğunu da unutmayın.Özetle kesinlikle tavsiye ediyorum marka tanınmamış diye çekinmenize gerek yok şu an piyasadaki bir çok markadan daha eski bir marka hoover i 70 li yılların çocukları iyi bilir .Teşekkürler Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2013
    ürün memnuniyeti

    ürünü sitenizdeki yorumlara bakarak ve fikir alarak aldım.fiyatı çok iyi ve de dış paneli olsun çok şık bir ürün kullanımıda oldukça rahat ve basit.inşallah uzun ömürlü kullanırım.kargosu da çok hızlı geldi.teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2013
    gayet iyi

    Uygun fiyatlı, gayet kullanışlı, hızlı gönderim teşekkür ederim. Ürün marka olarak Türkiye de çok bilinmese de performansı gayet iyi. Kısa program kullanmama rağmen tertemiz bulaşıklar ve inanılmaz az ses ile çalışıyor. Tereddütsüz alınabilecek bir ürün. Piyasada benzer özellikli makinelere göre de fiyatı çok makul.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2011
    enerji tüketimini açıklıyorum

    arkadaşlar ben bu makinede aynı anda 4 tencere bile yıkayabiliyorum ve ter temiz.elektrik tüketimini ölçtüm bir ölçüm cihazıyla ve Kısa programda:0.48kwh,,1 saatlik programda:0.83kwh,,normal programda:0.85kwh,,yoğun yıkamada:1.30kwh ekoyu daha ölçmedim.bu arada cihaza inanmadım ve sayaçtan kontrol ettim sonuç doğru.ben 3 aydır kullanıyorum ve ağır kirlileriniz yoksa kısa programda bile pırıl pırıl.diğer makineler eko programında 1.05kwh harcarken bu makine mükemmel.bu arada kısa programda da 9-10 lt gibi bir su tüketimi var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2011
    alınır

    güzel makina.servisin gelmesi gecikmedi,gelen eleman da fiyatın çok uygun olduğunu söyledi.zaten 6 programlı makinalar için de fiyatı uygun olan bir ürün.gayet de güzel yıkıyo.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2011
    Raf Ayarlaması Mümkün

    Bu makinayı yaklaşık 4 aydır kullanıyoruz ve oldukca memnun kaldık. Yorum yazan arkadaşlardan birisi raf aralıgının az olması nedeniyle tencerelerin sıgmadıgını yazmıştı ama üst raf yukarı çıkartılabiliyor. Bunu çok kolay yapabilir. Bu makina emsallerinde hem performans hemde fiyat olarak iyi bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2010
    Fiyatına Göre iyi

    Bende hepsiburada.com aracılığıyla aldım gerçekten fiyatına göre çok iyi işler yapıyo yıkaması çok iyi leke bırakma söz konusu değil vede zamanla özellikle bardaklarda oluşan çizikleri bu makinada göremessiniz malzeme kalitesi olarak iyi fakat ön yüzeyindeki sac biraz ince vede arkası beslenmemiş o yüzden biraz hassas onun dışında alınabilecek çok iyi bir bulaşık makinası 6 programlı başka bu fiyatta ve kalitede yok.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2010
    PARANIZ ÇOK GELMİYORSA...

    Evime yakın bir mağazada tesadüfen gördüm. Satıcı çok övdü ama hepsi burada com.da fiyatını daha uygun gördüm ve kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra almaya karar verdim. Bayiye fiyat farkının sebebini sormaya gittiğimde ellerinde hiç ürün kalmadığını gördüm, hemen hepsi buradaya sipariş verdim, tedarik aşaması uzun sürdü ama sonunda ulaştı. Daha pahalı ürünleri almanıza hiç gerek yok. Ben yıllarca 6 programlı farklı bir makine kullandım, hiç bir farkı yok. 40 derece programı bile çok temiz yıkıyor. Ayrıca AAA sınıfı olması dolayısıyla eski makinemden çok daha tasarruflu. Ayrıca eski makinemin markasında bu özellikte bir makine bunun tam 2 katı fiyata...

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2010
    HEPSİ BURADA KALİTESİ

    ARKADAŞLAR ALIRKEN TEREDDÜT ETTİM AÇIK KONUŞAYIM. ÇOK ŞÜKÜR MAKİNE ELİME ULAŞTI VE KULLANMAYA BAŞLADIM. GERÇEKTEN YIKAMASI HARİKA. DİĞER MARKALARI DA ÇOK ARAŞTIRDIM AMA KARARI BUNDA KILDIM. ALACAKLARA TAVSİYE EDERİM. HEPSİ BURADA İLGİ VE ALAKANIZA TEŞEKKÜR EDERİM....

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2010
    Pişman olmayacaksınız

    Bu ürünü, daha HBde satışı yapılmazken uzun araştırmalar sonucunda 6-7 ay önce başka bir kanaldan satın aldım. Bir önceki makinamız da Hoover idi. Aklınıza gelebilecek her türlü soruyu ben de sormuştum. Ürünle ilgili şikayetleri de internet üzerinden araştırıp sonuçta almaya karar verdim. Kısaca değerlendirmek gerekirse; 1- Tasarımı çok estetik. 2- Kullanıcı dostu bir ürün, çok pratik. 3- Programlar arasında geçiş yaparken (bekleme, iptal, reset vb..) makinanın beyni karışmıyor ve bir önceki programı bitirmeye zorlamıyor. 4- Bulaşıklar belli bir ön temizlikten geçirildikten sonra makinada yıkama yapılırsa, makinadan hiçbir surette kötü koku gelmiyor. 5- Yıkama bittikten sonra makinanın tabanında kalan köpük miktarı neredeyse sıfıra yakın. 6- Ön yıkama, yıkama, durulama ve kurulama aşamalarından herbirini ayrı ayrı gösteren ve bulunduğu aşamada yanıp sönen lambalı göstergeler var. 7- Makinanın çalışması bittiğinde sesli ikaz ile bilgilendiriliyorsunuz. 8- Fiyatı, performansına ve program sayısına göre çok makul bir seviyede. Sonuç olarak bu fiyata kendi sınıfında emsali olmayan bir ürün. Biz çok memnunuz ve tavsiye ediyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2010
    sınıfında oldukça iyi bir ürün

    kıza süre önce almış olamama rağmen oldukça rahat bir kullanımı olduğunu söyleyebilirim. Servisi aramanız gerekmiyor ayrıca ürünü aldığınızda firma yetkili servise haber veriyor ve servis gelip gerekli işlemleri hallediyor. 6 program olması ve bu fiyata satılması tüketici lehine. Belki küçük bir kusur olarak görülebilecek tek şey üst rafının diğer makinalara göre daha geniş olması sebebiyle alt kısıma büyük tencere koyarken sorlanılması. bunun dışında verdiğiniz bedele değecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2009
    hoover kalitesi

    arkadaşlar 1 yıldır kullanıyoruz günde iki defa 70 derecelik kısa bir program var 30 dakikada mükemmel yıkıyor başka makinada bu yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2008
    Bu fiyata böyle ürün

    alırken aslın çok tereddüt etmiştim aslında ama gözümü kararttım ve makikayı sipariş ettim. görüntü oalrak çok güzel. pahalı makinalardan bir farkı yok. her ne kadar çok özellik bulaşık makinasında önemli olmasada 6 programlı br makinayı bu fiyata her zaman alamazsın. yıkaması gayet güzel. sipariş ettim 1 gün sonra malzem elime ulaştı. bir gün sonrada servis geldi kurmaya. gayet güzel bir şekildede kullanmasını anlattılar. yakında resimde ekleyeceğim. alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.09.2008
    uygun

    Uzun zamandır araştıryorum. Bu fiyata bu özellikler ve bu marka gerçekten çok iyi bir ürün. 6 programlı olması büyük avantaj. Bence kaçırılmayacak bir fırsat. Herkese tavsiye ederim. fakat servis olayı düşündürüyor beni kurulumunu servis yapıyor bizimkinde servis çok geç geldi. Ama marka olarak çok iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover HED 60-17 Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover HED 60-17 Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat