LG D1452CF Bulaşık Makinesi Yorumları

LG D1452CF Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2018
    Kargo şirketi değişmeli

    Ürün istediğim gibi güzel bir performansa sahip.ses ve enerji düşük ,yıkama kalitesi gayet başarılı. Fakat kargo şirketini kesinlikle değiştirmeliler. Çok özensiz,çok küstah kaba tutumları var. Ürün şubeye ulaştıktan sonra Teslimatı yapacakları tahmini saati öğrenebilmek için 2gün boyunca 50-60defa aradım cvp alamadım,çok meşgullermiş yüzyüze verdiklerinde cevabı bu oldu.bir sürü insanda o anda şikayete gelmişti. Bundan sonra alacağım her üründe bu kargo şirketiyle calışmayan yerleri tercih edeceğim.

  • Media Markt aracılığıyla, 09.04.2018
    lg kalitesi

    Avantajlar : yarım yük ve sağlamlık ve 10 yıl motor garantisi
    bir ay önce ürünü media markt ten satın aldım. ürün çok kapsamlı geniş aile ye uygundur.. küçük aile ve yeni evlenecekler içinde çok ideal bir seçenek olan yarım yük çalıştırma özelliği bulunması ister yukarı bölümü ister aşağı bölümü çalıştıra biliyor olmak su ve elektriği % 50 daha az harcamasını sağlıyor.. kısa proğram mevcut ,30 dk ve eko modu var hızlı çözüm bazen hayat kurtarıyor.kesinlikle leke bırakmıyor. a101 den aldığımız fairy tabletleri kullanıyoruz.. iç hacmi oldukça başarılı.. gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.. servis çok başarılı ve tecrübeli, en azından yaşadığım bölgede soruk hiç yaşamadım.. bütün beyaz eşyayı media markt ten aldım. görüntü inox larda çok şık duruyor..

  • Media Markt aracılığıyla, 10.01.2018
    A++ Enerji Sınıfı

    çok beğendim gerçekten 14 kişilik bir bulaşık makinesi gerçekten iç hacmi çok geniş ve çok sessiz çalışan şık tasarımlı bir makine çok beğendim memnun kaldım tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2017
    Beş Yıldız

    10 numara makine yapmış LG bulaşıklar tertemiz ve kuru bir şekilde makineden çıkıyor sessiz çalışıyor uzun yıllar sorun çıkartmayacak bir makine izlenimi veriyor alacak arkadaşlara tavsiye ederim..

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 04.07.2017
    HIZLI HİZMET

    Ürün zamanında ve sağlam geldi üstelik kendi araçları ile getirdiler Teşekkür ediyorum

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 14.06.2017
    Ürün Kaliteli

    Ürün çok kaliteli.Yıkaması güzel,gürültü düzeyi de az.Aldıktan birkaç gün sonra fiyatı 100 tl civarı düştü o da bizim şanssızlığımız.

  • NI1 aracılığıyla, 09.05.2017
    Başarılı

    Yahu bu çamaşır makinesiyse benim yıllardır kullandığım neydi? Akıllı telefon gibi alet yapmış adamlar, bravo.

  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2016
    Hızlı kargo

    Hızlı kargo için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2016
    TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL

    4 YILDIR KULLANIYORUM. TEK BİR SIKINTISINI FALAN GÖRMEDİM. 4 YILDIR YNI BARDAK TAKIMINI KULLANIYORUM HİÇ BİRİNDE ÇİZİK VEYA DEFORMASYON NEREDEYSE YOK. GENELDE BULAŞIKLARA HİÇ SU VURMADAN KOYUYORUM. MAKİNE YIKAMAYI BİTİRİNCE KAPAGI AÇINCA SANKİ HİÇ KULLANILMAMIŞ GİBİ TERTEMİZ MAKİNE. TERTEMİZ BULAŞIKLAR. KESİNLİKLE TAVSİTE EDERİM.

  • Media Markt aracılığıyla, 30.05.2016
    tavsiye ederim

    Tasaruf çok iyi su ve elektrikfazla harcamıyor tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2015

    evleneli 6 ay oluyor ve bulaşık makinemi çok beğeniyorum, sessiz çalışmasıyla beraber hızlı bir şekil de bulaşıklarınızı yıkıyor. alırken dikkat ettiğim konular su ve elektiriği az mı yoksa çok mu harcadığıydı, bu konuda sınıfının en ekonomik ürünü olduğunu araştırmalarımla bulmuştum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Bu bulaşık makinesini eşimden habersiz sürpriz olsun diye aldığımda kullanımı konusunda bilgisi olmadığından tepki göstermişti. fakat yıkama işleminde gözlerine inanamadı. çünkü binadaki artezyen suyunun yoğun kirecine rağmen bulaşıklar yıkandıktan sonra göz alıcı parlaklıkları tüm soru işaretlerini yok etmeyi başardı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG D1452CF Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG D1452CF Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat