Grundig GDF 5202S Bulaşık Makinesi Yorumları

Grundig GDF 5202S Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2017
    Üç Yıldız

    Beklentimizi karşılamadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2017
    Sınıfının en iyisi

    Yaklaşık iki ay kullandım yorum yapmak için. Oldukça kullanışlı ve güzel makine. Yalnız yeni nesil makineler gibi alt raflar kapanmıyor ve kaşık çatal sepeti hareketli değil. Alırken ben bilmeden almıştım. Kurulum sırasında bir hayal kırıklığı yaşadım ama kuran servis elemanları o özelliklerin çok kullanılmayan özellikler olduğuna ikna ettiler beni. Şuan bu özelliklerin bir eksiğini yaşamıyorum zaten. Nispeten sessiz. İnox olmadığı halde inox dolabımın yanında rahatsız edici bir şekilde de durmuyor. Yıkaması kurutması güzel. Bir saatlik programında bile bulaşıklarım pırıl pırıl. İşlevi için alıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2017
    on numara

    grundig marka Arçelik servis bakıyor bu kısmı iyi.hepsi burada com ekibine teşekkürler.horoz kargo ekibine teşekkürler.an be an ürünümün nerede ne durumda olduğunu takip edebildim.bugün gelir yarın gelir diye evde mahsur kalmadım bu kısmı mükemmel..

  • Teknosa aracılığıyla, 04.07.2014

    Grundıg gdf 5202 s bulaşık makinesi hem madi olarak hemde kalite olarak çok çok iyi bir ürün diyebilirim inox oluşu 12 kişilik yemek takımını 15 litre suyla yıkaması artı a sınıfı elektirik tüketimi oluşu çok çok güzel

  • Teknosa aracılığıyla, 19.03.2014

    grundig zaten çok iyi bir marka. ve ürünleride çok kaliteli .sadece fiyati biraz pahali. ama özellikleri dört dörtlük çokta kullanisli gibi görünüyo.

  • Teknosa aracılığıyla, 08.03.2014

    bir çamasir makinesinde aranmasi gereken özellikler kapasitesi,enerji tüketimi,fiyati ve kalitesidir bu özelliklerin hepsi bu üründe var ayrica alirken mutlaka tekno garantisi de yapmayi unutmayin.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig GDF 5202S Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig GDF 5202S Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat