Siemens HB301E0T Ankastre Fırın Yorumları

Siemens HB301E0T Ankastre Fırın yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2016

    evet.problemsiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2016
    çok memnunum

    bir yıldır kullanıyorum. gerek yemek yapmak için gerek ızgara yapmak için hafta bir iki kez en az kullanıyorum. şu ana kadar her fonksiyonundan memnunum. Ayrıyetten mikrodalga fırınım var, ısıtma işleri için onu kullanıyordum ancak bu fırının hızlı ısıtma fonksiyonu çok kullanışlı çok hızlı bir şekilde ısıtıyor ve mikrodalga gibi bir süngerleşmeyede yol açmıyor. Kullanırken temiz tutmya özen göstermenizi tavsiye ederim ben yemek döküyorum arada ve çok yüksek sıcaklıktan fırının tabanına yapışıp kalıyor, temizlenmeside zor oluyor. Dijital herhangi bir fonksiyonunun olmamasının herhangi bir eksikliğini ben hissetmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2014
    kaçırmayın

    ürünü 3 hafta önce aldım, servisi hemen gelip kurulumu gerçekleştirdi. şu an kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. çok memnunum. rahatlıkla herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2014
    sağda solda arama istediğin burda

    Bu fiyata güzel bir ürün.ihtiyacı olan kaçırmasın.6 aydır kullanıyorum bi şikayetim yok.ihtiyacı olan düşünmesin diye yazdım. Siteye hizmetlerinden dolayı teşekkürler.bütün ihtiyaçlarımı buradan karşılıyorum.alışveriş yapmak isteyenler düşünmeden alışveriş yapabilirler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2013
    FİYATINA GÖRE İYİ

    SİEMENS KALİTESİ FAZLA SÖZE GEREK YOK VE HEPSİ BURADA.COM FARKI.KALİTELİ VE UYGUN FİYATLI BİR ÜRÜN ÇOK ÇABUK ULAŞTI ELİME.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2013
    Hepsiburadaya teşekkürler

    Ankastre fırın bir hafta içinde elime ulaştı. Site güvenli ve sözünde duran bir alışveriş sitesi, diğer sitelerden de bazı ürünler aldım ancak onlar sözlerinde durmadılar, Bu siteye teşekkür ederim, herkese tavsiye ederim. Bu fiyata bu ürün çok çok iyi, hem de siemens ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2013
    güzel bir ürün

    ürün güzel, beklentilerimizi karşıladı, fiat / kalite olarak tavsiye ederim.( 2 tepsi + 1 ızgara içinde geliyor.) kurulumu kolay,çalıştırması da basit vede yerli üretim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2013
    Hızlı gönderi böyle olur

    Fiyat olarak en uygun burada buldum.Açıkçası bu kadar hızlı gönderileceğini beklemiyordum.Siteye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.Hizmet dedeğin böyle olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2013
    dusunmeden alabilirsiniz

    2 gun once siparis verdim, cumartesi oglen evime teslim edildi, siemens musteri hizmetlerini aradim, 2 saat sonra gelip kurulumunu yapti. Hersey tikir tikir isledi. 2 gunde urunu tarafima teslim eden site ekibine ve hafta sonu olmasina ragmen 2 saat icinde gelip kurulumunu yapan siemens ekibine tsk ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2013
    HIZLI TESLİMAT

    Ürünü iki günde teslim aldım.Hızlı teslimat ama asansör olmadığı için üçüncü kata çıkarmadılar.Bu kadar çabuk geleceğini düşünmemiştim.TEŞEKKÜRLER..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2013
    Kalite

    Siteye cok tesekkur ediyorum. Urun 2 gunde evimizde oldu. Simens bence ankastrede tek yani rakipsiz diyebilirim. Bu fiyata da zaten rakip olacak firma yok. Alın pisman olmayacaksiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2013
    TEK KELİME İLE SÜPER

    Bu fiyata bu kaliteye tek kelimeyle süper bir ürün.Ben bir ürün alırken tüm piyasayı araştırırım kullanımı rahat.Kendim aynı markayı kullanıyorum annemlere de aldık kargo hızlı fiyat mükemmel ürün süper..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2013
    güzel bir ürün

    ürünü aldığımdan kısa sürede ulastırdılar.urun gayet şık ve guzel servısı aradım hıc bır sorun cıkmadan üçretsiz kurdular.siemens garanti hic bır sorun cıkmıyor teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2013
    aksesuarlar

    Fırının içinde tepsi ve tel ızgara mevcutmu?Bazı yerlerde mevcut olduğu yazıyor.Ama hepsiburada da açıklamalarda yazmıyor.Ürünü Alan Arkadaşlar bu konuda bilgi verirse.sevinirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2013
    tek kelime ile harika

    Uzun bir zaman ankstere bayilerini gezdim ismi duyulmamış firmalarda bile fiyatlar çok yüksek özellikle fırında. Simens bu fiyata görünce kaçırmadan aldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2013
    fiyat performans

    ürünü sipariş ettim hemen ertesi gün geldi ve bu fiyat üzerinden birkaç bayi ile pazarlık yaptım bu fiyata inemediler yakınına bile yaklaşamadılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2013
    kullanımı kolay ve kaliteli

    çok fazla dijital göstergeler ve özellikler yok. bence gerekli olan turbo pişirme programıydı, birde tabi ki kalitesi.fiyat olarak, markası bilinmeyen bir çok fırından bile hesaplıya geliyor. teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2013
    Gayet kaliteli

    Saat fonksiyonu sizin için önemli değilse alabileceğiniz en kaliteli fırın budur. Isıtma gücü çok iyi. Kullanışlı. Arkasındaki fanı fırının üstünün hep soğuk kalmasını sağlıyor. İç lambası çok güzel, pişerken hiç açmadan bu kadar güzel görebilmek çok iyi. Siemens servisi gelip ücretsiz monte ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2012
    uygun fiyata kalite

    Siemens fırınım hem en uygun fiyata hemde 3 gün içinde kargolandı.Pişirmesi ve kullanım rahatlığından ötürü tavsiye ederim ve tabiki güvenli alışverişi sağlayan Hepsiburada.coma teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2012
    Bende almak istiyorum

    Gerçekten güzel pişiriyormu memnun olmayan var mı ? almak istiyorum acil fırına ihtiyacım var tavsiye edermisiniz fiyatı çok uygun üstelik 12 taksit

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens HB301E0T Ankastre Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens HB301E0T Ankastre Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat