Everest KB-R01 Siyah Klavye Yorumları

Everest KB-R01 Siyah Klavye yorum ve tavsiyeleri

(161 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2017
    Beş Yıldız

    İyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2017
    Çok iyi bi ürün değil normalin üstünde

    Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim ürünü ilk aldığınızda iyi ki almışım muhteşem bir şeymiş falan diyeceksiniz ama bir süre sonra elinzin altında duran sıradan bir klavye olacak ve şunu söyleyeyim uzun bir yola gidecekseniz veya tatile falan gidekseniz kesinlikle yanınıza valizinize falan koymayın bütün tuşları kitleniyor ve klavyeden nefret ediyorsunuz ama genel kullanım olarak güzel ürün tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2017
    Fiyat/performans ürünü

    Ürün fiyatı doğrultusunda değerlendirildiğinde beklentimi eksiksiz karşıladı. Cs:Go için almıştım sorunsuz kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2017
    Çoook güzel bir ürün

    Arkadaşlar öneririm çok iyi bir ürün 1 yıldır kullanıyorum sorun çıkarmadı fiyatının en iyilerinden biri diyebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2017
    Dört Yıldız

    hiç bi sıkıntısız elime ulaştı tşkrler H.B

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2017
    Çok çok harika değil belki ama fiyatına göre üst düzey diyebiliriz

    Ürün siparişten sonra ki sabah sıkıntısız şekilde elime ulaştı. Fiyatına göre gayet hoş bir klavye, tam bi oyuncu klavyesi mi değil mi tartışılır fakat tuşların basma hissi ve tok sesi yeterli geldi bana . Ürünü almadan önce yorumlardan fikir edinmek isteyen kişiler için söylemek istediğim birşey var , o da tuşları üzerinde ki yazılar sanki ileride yıpranıp silinir gibi duruyor , yazıların baskıları parmakta hissediliyor, ve makro için almak isteyen için makro tuşlarının yeri biraz ulaşması zor bi yere koyulmuş. Genel olarak sağlam ve bu fiyata uygun, tek eksiği led olmaması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2017
    SÜPER :D

    Fiyatına Göre Süper Bir Klavye Öneririm :D

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2017
    Eh işte

    Bir müddet sonra soldaki ses açma ve kısma tuşları tutukluk yapıyor haberiniz olsun. Görünüm olarak gaming klavye ama kaliteli bişey beklemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2017
    muhteşem ve cok rahat

    inanınkı ledli olmaya bilir ama ele oturuşu muhteşem oluyor almsanızı çok davsiye ederim ve fiyatıda az yani fiyat performans ürünüdür gesinlikle davsiye ediyorum kendim kullanıyorum ve çok menun oldum yalandeğildir

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2017
    Kesinlikle Tavsiyemdir.

    Gerçekten mükemmel bir klavye. Öncelikle Elime ulaşma süresi çok kısaydı. Klavyenin kullanışına gelecek olursak klavyenin yapıldığı madde çok iyi ele çok rahatlık veriyor elinize hoş bir hissiyat veriyor. Mavi yerleride renk olarak çok hoş. Ve özelliklede çok sessiz bir klavye gerçekten baya bir sessiz. Ses sevemeyenler için önerilecek en iyi klavye fiyatına görede çok iyi. KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR !

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2017
    Idare eder

    ben kullandım güzel ama benim f tuşunda bi sıkıntı var basiyo ama diğer tusalrdan farklı

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2017
    güzel

    ürü beklentileri karşılayacak cinsten fakat tok bir malzemesi yok hammade olarak mutlu etmeyebilir tuş basmaları gerçekten iyi ama atıyorum daha iyi markaların en kötü ürünleri bile elinize aldığınızda bu klavyenin malzemesinn kalitesinin bir tık aşağıda oldugunu anlıyorsunuz

  • NI1 aracılığıyla, 17.05.2017
    basarili

    3 aydir kullaniyorum bir sikintisini daha gormedim.Ama en cok istedigim bilek destek birqz daha uzun olsa daha iyi olurdu.oyunlarda pek ise yaramaiyor ama genel olarak memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2017
    Kaliteli ürün

    Ürün gayet güzel 3 günde ulaştı elime kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2017
    Makro yazılımını , kullanısını çok beğendim

    Fiyatına göre harika kesinlikle öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2017
    Eh işte

    Klavye iyi güzel ucuz ama makroları cok dandik cok yavas hazırlıyor ve makro hızını değiştiremiyoruz. yandaki multimedya tuşları neredeyse gözükmüyor yerlerini ezberlemeniz lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2017
    harika

    harika bir klavye ledli olsa daha iyi olur

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2017
    Kaliteli. Öneririm.

    Güzel klavye. Kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2017
    nolur bana yardım edin

    almak istiyorum ama bana tavsiye verirmisiniz bunumu alıyım izoly Z500 LED oyuncu klavye ve mous bana tavsiye verirmisiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2017
    Kronik hatlar !

    Klavye genel olarak giriş seviyesi bi klavye ama sorunlar çıktı bende. Klavye üzerindeki ses kısma tuşunda garip bir yay sesi var ve her bilgisayarı açıp kapattığımda klavyeyi çıkarıp tekrar takmam gerekiyor çünkü caps lock tuşunun ılığı takılı kalıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Everest KB-R01 Siyah Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Everest KB-R01 Siyah Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat