Termikel BO6500 Ankastre Fırın Yorumları

Termikel BO6500 Ankastre Fırın yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 12.12.2016
    herşey mükemmel

    Termikel Avrupa standartlarında hizmet sunduğu gibi çok kaliteli ürün yapmış tebrikler

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2013
    güzel

    ürün mutfak içinde çok şık duruyor tavsiye edilir. montaj yapıldıktan sonra nasıl olur diye düşünen varsa düşünmeye gerek yok bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2013
    Görsel olarak farklı

    Ürünü üç gündür kullanıyoruz; gayet iyi pişiriyor ve mutfağımıza çok yakıştı. Fiyat olarak da uygun geldi. Almak isteyenlere tavsiye ederiz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2012
    çok şık bir fırın

    resimde gördüğüm bu şık fırın mutfagımın bir süsü haline gelmeli çünkü gerek özellikleri olsun gerekse o şık görünüşü olsun gerçekten çok hoşuma gitti. sadece merak ettiğim bu fırının modülü olup olmaması. ankasre şeklinde olan ama modülle birlikte uygun olamayan mutfaga uydurulabilen bir ürün olmasını istiyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Termikel BO6500 Ankastre Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Termikel BO6500 Ankastre Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat