ICF 6220 Beyaz Ankastre Fırın Yorumları

ICF 6220 Beyaz Ankastre Fırın yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 03.07.2017
    İdare eder

    Ürününün ocağı çok başarısız. Daha önce set üstü ocağını kullandığım için bu ürüne güvenip almıştım. Ama önceki ocakla alakası yok. Düğmeleri de kötü, ocağın emayesi de kötü. Yerine bile düzgün oturmuyor. Fırının bir düğmesi kopuk geldi. Taşınırken sanırım, fırının sağ tarafı ezilmiş. Vaktim yok, uğraşamam diye geri göndermedim. Diğer yorumlardaki gibi koku yapıyor fırın. Kablo kokusu bir süre geldi. Sonradan kesildi. Memnunuz şimdiki durumdan. Aspiratör çok güzel çıktı. Nazar değmesin. Ama en çok kullandığımız ocakla ilgili problemlerimiz var. Bazen alev almıyor, bazen gecikiyor. Ama dengesiz, bazen de hemen çalışıyor. Bu fiyata uygun ürün almak isteyenler için başarılı. Bütçeniz varsa daha iyi ürünleri değerlendirebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2017
    Fiyatina göre mukemmel.

    Yaklasik 2 aydir kullaniyoruz. Alirken tereddut etmistim ancak yanilmisim. 2 kati para verip pahali urunler almaya gerek yok. Urun cok şık. Firini cok iyi. Davlumbazi biraz sesli ancak bizim icin problem teskil etmiyor. Servis biraz acemi gibiydi ancak her yerde oyle degildir diye tahmin ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2017
    Güzel

    Ürünler istegim gibi geldi

  • NI1 aracılığıyla, 12.10.2016
    eksik ürün

    Kutudan davlumbazin tutma aparati cikmadi .Montaj icin gelen servis kapagi bantlayip gitti mağduriyetimi gidermenizi istiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2016
    TEŞEKKÜRLER...

    ICF ANKASTRE SET ALDIM.ÖNCELİKLE HEPSİBURDA.COMA TEŞEKKÜR..ÜRÜNÜ SİPARİŞİ 24 SAAT GEÇMEDEN TESLİM ETTİLER..SERVİSİ DE HEMEN GELDİ VE BAĞLANDI.. ÜRÜNLER MUHTEŞEM..TEŞEKKÜRLER....

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
ICF 6220 Beyaz Ankastre Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. ICF 6220 Beyaz Ankastre Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat