Siemens ET645NF17 Ankastre Ocak Yorumları

Siemens ET645NF17 Ankastre Ocak yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2017
    Çok güzel

    Hepsiburada dan alındı. 1 günde teslimat yapıldı. Ürün çok güzel. Farklı ürünleri karşılaştırdık. Bunda karar kıldık. Pişman olmazsınız. Yetkili servis kurdu. Tavsiyedir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2017
    Beş Yıldız

    Bu fiyata mükemmel ürün temizliği çok kolay cam doğal gazlı ocağımız vardı açık mutfakta çay bile demlesek koku yapıyordu yanlız temizlik için orjinal temizleyici kullanın birde kullanıcı dışında kimseye temizletmeyin çünki temizliği özel bir durumdur

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2017
    made in germany

    Ürün orijinal kutusunda paketi hasarlanmamış olarak horoz lojistik tarafından teslim edildi. Evin tadilatı henüz bitmediği için kurulumu yaptıramadık. Pakette hasar olup olmadığı, ürünün kullanım özelliklerini çalıştırdıktan sonra yazarım. Fiyat piyasanın çok altında, made in germany

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2017
    Hızlı gönderim

    Teslimat ve servis tarafından kurulum süreci sorunsuz gerçekleşti. Hızlı gönderim için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2017
    Süper Satıcı ve Ürün

    Ürün siparişten 1 gün sonra elime geçti ve servis kurulumu yaptı. Piyasadaki en uygun fiyat için teşekkürler. HB ve Siemens kalitesinin yanına bir de güvenilir satıcı eklenince sorunsuz bir alışveriş oldu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens ET645NF17 Ankastre Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens ET645NF17 Ankastre Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat