Kumtel KH-7010 Tek Gözlü Elektrikli Emaye Yüzeyli Ocak Yorumları

Kumtel KH-7010 Tek Gözlü Elektrikli Emaye Yüzeyli Ocak yorum ve tavsiyeleri

(90 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün

    Yıllardır kullandığım bir ürün. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi alışveriş

    Satıcı bazaar dan aldım hızlı ve güvenilir satıcı teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    öğrenci yurdunda kullanmak için aldık ,her işimizi görüyor normal ocaktan farkı yok ,eğer alacaksanız bu markanın ürününü alın. ucuz diye sinbo markalı olan ürün aldık suyu kaynatmaya gücü yoktu ve 3-4 ay içinde bozuldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün gayet iyi

    Kumtel yerine luxell marka gönderdiler. Şu an için bir sıkıntı yok. Gayet iyi çalışıyor. Teşekkürler :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sağlam

    Oldukça sağlam bir ürün. Kenarlarının plastik olmaması da artı puan. Temizliği oldukça kolay oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Düşünmeden alın

    Yaklaşık iki ay önce aldım taş gibi ürün, yurtta kullanıyorum pişirme performansı aynı doğalgazlı ocak gibi. İlk kullandığımda biraz yanık kokusu ve duman oluşmuştu ama sonrasında hiç böyle bir şey olmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    8 yıl döke saça kulladım

    Ürünü bilerek aldım zaten gelen ürün gayet güzel ama ben bu yorumu bu ürün için degil 8 yıl önce tam faal kullanmaya başladıgım eski kumtel ocagımla ilgili yapıyorum .kuruyemiş dükkanını açınca evden dükkana götürdüm ocagı hem çay yaparken hemde evden getirdigim yemekleri ısıtırken kullandım üstüne defalarca çorbalar taştı kaç defa su döküldü kapamayı unuttum üzeri kızardı ama yinede banamısın demedi eee yeter yani 2004 te almışım 2012 den bu güne kadar kullandım haa daha çalışıyo ama heeç halim kalmadı diyo küflendi üstüne su taşırmaktan.O yüzden hiç düşünmeden alın diyorum bu kadar sene hunharca kullanmış birisi olarak

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2019
    Teşekkürler

    Ürün başarılı satıcının hızı üründen başarılı. Ürün açıklamasında anlatıldığı gibi ve gerçekten yüksek performanslı

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2019
    Dayanıklı değil

    İlk kullanmada alet bozuldu, pat sesiyle beraber sigortayı attırdı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2019
    Beş Yıldız

    Tüpün bitmesi durumunda önlem olarak aldık. Hızlı bir şekilde ısınıyor. Kullanışlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2019
    Efsane ürün

    Ürün hem çok iyi hemde yer kaplamıyor. Ama Kumtel gibi bir markaya ürünün içinde gezen 2 adet somun göndermek yakışmadı. Cihazı açıp yerine takmam gerekti. Pişirme ve kaynatma için ideal ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2019
    Beş Yıldız

    Kargolama ve paketlemesinden memnun kaldık. 10 dk kaynama Noktasına geliyor. Kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2019
    iyi pişiriyor.

    daha önce de tek gözkü ocak kullandım ama bu kadar ıyı KAYNATACAĞINI düşünmüyordum.çok rahat yemek pişirebilirsiniz. yorum yapıyorum ki aldığım ürünlerde kimse kandırılmasın neye para verdiğimizi yardımlaşarak bilelim diye.hepsiburada da ayrıyeten teşekkür ederim.müşteri hizmetleri için

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2019
    Beş Yıldız

    Ürün ve kargo hizmeti çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2019
    Beş Yıldız

    Gününde teslim aldım.Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2019
    Üç Yıldız

    maalesef cihaz açılıp kapandığında yanıp sönen lamba yerşnde çıkmıştı, içini açıp lambayı yerine yerleştirmeye çalıştım ama yerine oturmadı. matkapla yerini genişletince ancak yerine yerleştirebildim. ayrıca içinde bi adet somun unutmuşlar. somunu göndermeme gerek yoktur sanırım. "Kumtel" markasına güvenerek aldım ama işimi görüyor ama maalesef hayal kırıklığı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2019
    Güzel Ürün

    Piyasada çok çeşit vardı açıkçası biraz tereddütle aldım ama kullanım olarak gayet memnunum. İlk açılışta biraz koku geldi ama sanırım yeni olmasıyla alakalıydı. Şuan bir koku kalmadı.Oldukça hızlı ve iyi ısınıyor ve geç soğuyor.Tek sorun bir ayağı hafif kısa gibi geldi .Sadece benim aldığımla alakalı bir üretim hatası olabilir. Ürünün genelini kötülemek doğru olmaz. İçiniz rahat alabilirsiniz. Beklentilerinizi karşılayacak bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2019
    Makarna15 dk

    Sakin ama sakin başka marka almayın. Eğer elektrikli ocak almak istiyorsanız kesinlikle bu model hatta ikili olan modeli . Annem yıllardır yaylada ki evinde kullanıyordu bende adlım hala ayni kalite ,hala ayni fiyat neredeyse kesinlikle tavsiye ederim. Makarna ,hatta düdüklüde taze fasulye vb yemekleri pişirmek cok rahat gerceklesiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2019
    Beş Yıldız

    Paketleme çok güzel ürünü denedim çalışıyor inşallah bir sorun yaşamam teşekkür

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2019
    Beş Yıldız

    Tereddüt ederek aldım herkes gibi. İyi çıkar mı bozulur mu vs. Fakat çok memnun kaldım. Derecesini ayarlar ayarlamaz ısınıyor. Baya çabuk. Ben hazır yemeği ısıtmak için kullanıyorum fakat isteyen yemek de yapabilir. Gayet uygun bunun için. Uzun vade de sıkıntı çıkmaz umarım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kumtel KH-7010 Tek Gözlü Elektrikli Emaye Yüzeyli Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kumtel KH-7010 Tek Gözlü Elektrikli Emaye Yüzeyli Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat