Samsung NA64H3110BS Ankastre Ocak Yorumları

Samsung NA64H3110BS Ankastre Ocak yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 09.12.2016
    mükemmel

    ürün çok güzel kaliteli ve hesaplı bazı sitelerde ürünün kullanışsız olduğu yazılı ocak beklerinin farklı dizaynından dolayı,ben bu yorumlara katılmıyorum dev tencereler kullanılırsa her ocakta da 4 gözü aynı anda kullanamazsınız zaten.tavsiye edilecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2016
    Kesinlikle önermiyorum

    ürünün kalitesine lafım yok sağlam kaliteli ama ocak gözlerinin yerleri hiç kullanışlı değil kenarlardaki iki büyük göze tencere koydunuzmu ortadakileri kullanamıyorsunuz koysanız bile sığmıyor bu sefer saplar yanıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum yemekleri sırayla pişirmek zorunda kalıyorsunuz biz iki arkadaş aldık ikimizde memnun değiliz...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung NA64H3110BS Ankastre Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung NA64H3110BS Ankastre Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat