Logitech G700S Mouse Yorumları

Logitech G700S Mouse yorum ve tavsiyeleri

(68 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 22.11.2019
    Çok iyi

    Ergonomi,kalite,hissiyat ve sensör 10 numara.

  • Media Markt aracılığıyla, 13.08.2018
    Mükemmel

    Yıllardır kullanıyorum, en memnun olduğum satın almalarımdan biri.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2017
    10 numara

    Ben amazondan yüzde elli indirimdeyken aldım çok memnunum. Oyundan ziyade programlar için kullanıyorum. Mesela tuşlara Autocad, sketchup, max komut ve kısayollarını atadım logitech in kendi programı sayesinde. Ele oturuşu ergonomisi harika gerçekten abartmıyorum. Yalnız bana göre tek sıkıntısı kablolu kullanmak isteyenler için kablosu biraz kalın ve sert gelebilir bu da sizin kullanım kolaylığınızı etkileyebilir onun dışında sıkıntısı yok. Parasını kesinlikle hakediyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 18.12.2016
    beğenilmeyecek bir fare değil

    logitech kullanıcısı olarak çözünürlüğünü beğendim ben. yazılımı sayesinde x-y eksenlerinde dpi ayarlarını değiştirebiliyorsunuz. el altında bulunuyor diğer tuşları bu sayede yanlış tuşa basma ihtimaliniz de azalıyor. scroll tuşuna gelirsek de oldukça ergonomik olduğunu söyleyebilirim. yüzeyi kauçuk ve tutuşu rahat. bence fiyatını hak ediyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 12.12.2016
    g502

    Avantajlar : 12 makro tuş
    Dezavantajlar : görünüş ve kullanış
    beyler bunu alıcağınıza gidip g502 proteus core yada proteus spectrum almak daha mantıklı hemde 12 .000 dpı

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2016
    mouse önemli

    Ürün kesinlikle iyidir. mouse pad kullanmadan istediğiniz yerde kullanbilirsiniz. Ayrıca DPİ kısmında çok iyi tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 12.10.2016

    Ürün beklentileri karşılıyor, teslimat çok hızlı olmasa da mağaza güvenilir ve ilgili

  • NI1 aracılığıyla, 20.09.2016
    Güzel ürün

    Ürün gerçekten çok şık. Ele tam oturuyor. FOnksiyon tuşları istediğim gibi yönlendiriyorum. Oyun için değil özel bir program için aldım. Beklentimi tam karşıladı. Tek eksisi şarjı çabuk bitiyor olması.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 03.08.2016
    oyuna yardımcı

    daha önce de ben aynı mousedan kullanıyordum. yere düşürünce saçmalamaya başladı zamanla. ben de tamir ettirmeye çalıştım fakat yemedi. bu nedenle şimdi yenisini aldım. aynı kalitede ve oyun için çok yardımcı bir fare benim kullandıklarım arasında.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 03.08.2016

    daha önce de ben aynı mousedan kullanıyordum. yere düşürünce saçmalamaya başladı zamanla. ben de tamir ettirmeye çalıştım fakat yemedi. bu nedenle şimdi yenisini aldım. aynı kalitede ve oyun için çok yardımcı bir fare benim kullandıklarım arasında.

  • NI1 aracılığıyla, 30.07.2016
    Süper Mağaza 10 Numara

    Mağaza İle İletişime Geçtim Uzar Dediler Rica Ettim Ertesi Gün Elime Ulaştı Anlayışlı Firmalar Arasında En İyisi Çok Teşekkür Ederim :) Ürün Çok Güzel Zaten G700S Kötü Olamaz :D

  • İnce Hesap aracılığıyla, 09.07.2016
    performans olarak fena değil

    elime uyumlu olmasını ben çok beğendim. yalnız makroları istediğim düzeyde ben iyi bulmadım. şarjı 6-7 saat gidiyor ve kabloyla beraber de oynanabilmesi güzel. hassasiyetini oyunlarda ben çok beğendim. çizim yapanlar için de ideal bir mouse olacaktır bence.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 09.07.2016

    elime uyumlu olmasını ben çok beğendim. yalnız makroları istediğim düzeyde ben iyi bulmadım. şarjı 6-7 saat gidiyor ve kabloyla beraber de oynanabilmesi güzel. hassasiyetini oyunlarda ben çok beğendim. çizim yapanlar için de ideal bir mouse olacaktır bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2016
    ahhh bir de şu şarjı çabuk bitmese...

    ahhh bir de şu şarjı çabuk bitmese ama kaliteli hem de çok güzel ele avuca geliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 13.05.2016
    10/10

    Kablosuz Oyun Faresi alacak olanlar, başka ürün aramayın. Her yönüyle parasını hak ediyor. Malzeme kalitesi müthiş.

  • NI1 aracılığıyla, 07.05.2016
    Ürün çok iyi

    Ürün süper paketleme iyi herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2016
    Cok kullanisli, yuksek kaliteli

    Urunu cumartesi siparis ettigim icin ancak sali gunu elime gecti. Genel olarak urunden cok memnunum. Eger yalnizca oyun oynamayacagim, ofis uygulamalari ya da farkli programlarla da kullanacagim derseniz 5 farkli profil ile cok sayida kombinasyon ile bunu da yapabilmeniz kesinlikle mumkun. Eger ihtiyacinizi karsilayacak hazir tuslar yoksa(mesela double click yok) kendi tus kombinasyonunuzu yaratabiliyorsunuz. Bunun yaninda profillerinizi kaydedip(save) tekrar yukleme(load) imkaniniz da var. Boylece gaming sofrwarein basina bir sey gelse ve mouse ayarlariniz default olarak basa donse de profiliniz local ortaminizda oldugu icin herhangi bir kayip yasamiyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Sarj suresi pek tatmin edici olmayabilir ama bunu da gaming software uzerinden guc tasarrufunu secerek sureyi uzatmak sizin elinizde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2016
    Gerçekten hak ediyor

    Daha önce G700 kullandım 5 yıl kadar wireless bağlantısı saçmaladı. Dongle yerine yeni mouse istedim. Kesinlikle pişman değilim. Mükemmel bir mouse.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2016
    Mükemmel

    Daha önce G700 kullandım 5 yıl kadar sol klik bozuldu, şimdi bundan sipariş ettim daha gelişmiş daha yeni mükemmel olacağından şüphem yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2016
    Fiyat Performans Oranı En iyi Kablosuz Oyuncu Mouse Ofis İçinde Kullanılabilir.

    Ürünü gayet kaliteli bulduğumu söylemeliyim.En iyi Tarafları;*Yüksek Dpi(8200)*Laser sensör*Kendi üzerinden şarj imkanı*13 makro tutuşunun yerleri gayet iyi oturtulmuş,*Ele iyi oturan bir ergonomi*Kimleri için önemli olmayabilir ama AA formunda pil kullanmalı bence kablosuz mouslar buda iyi yönlerinden biri. Handikapları ise;Tek pil olduğu için(1900 Mah) şarj biraz az gidiyor (Ama 2-3 günü çıkarıyor) 3000 mah recharcing pir pille bu sorunda çözülür diye düşünüyorum.-Unifying bağlantı desteklemiyor-Çok büyük bir hata olmasada zamanla avuç kısmına gelen G harfi zamanla siliniyor-Sağ ve sol mikroSwiçler gereğinden fazla ses çıkarıyor ve basış hissiyatını arttırıp eksiltemiyorsun bence biraz daha sert olmalı.Omron Swiç kullanıyor bildiğim kadarıyla Logitech Mekanik Mafsallı olsa daha iyi olabildi ama çok takılacak birşey değil Sonuç olarak uzun yıllar ihtiyaçlara cevap verebilecek çok tuşlu wireles bir oyun cu mouse u Başarılı bulduğumu söylemeliyim pişman olunucağını sanmıyorum.Bununla beraber Logitech MX Anywhere mouse da sipariş ettim 4 yıldır kullanıyordum bozulduğu için mx en yakın ergonomi olduğu için de oyunlarım için bu mouse da karar kıldım.Herkese iyi alışverişler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Logitech G700S Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Logitech G700S Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat