Naturel Omega A6400ES Siyah Ocak Yorumları

Naturel Omega A6400ES Siyah Ocak yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    ilgili satıcı

    ürün resimde görüldüğü gibi paketleme güzel. ayrıca satıcı bizzat arayıp bigi veriyor tekrardan ürün hakkında. hepsiburada güvencesi de var tabi. bir müşteri olarak memnun kaldım. teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2018
    hasarlı gönderilmiş

    ürün hasarlı geldi iade edeceğim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2018
    ürün gayet güzel

    ürün gayet güzel ve hızlı teslimat ertesi gün elime ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2018
    Gaz kesme emniyeti YOK

    Ürünü geçen hafta aldım bana da lpg li geldi doğalgaza dönüştürdüm malesef yanışını bende beğenmedim dağınık yanıyor ve gaz kesme emniyeti yok kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2017
    Beş Yıldız

    Çok teşekkürler her şey harika, bol kazançlar...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2017
    ürün güzel ama küçük

    Alacak arkadaşlar ürün dogalgaza uygun değil bunu bilin. Servis kendi gelirse 35 TL siz götürürseniz 25 TL kendiniz yaparsanız 7 TL ye mal oluyor. Eğer yanma ile sorunlar olursa dugmelerin altında gaz ayar vidasi var ordan hallediliyor basit ve kolay bir iş gözünüz korkmasın. Düğmeler üstte olduğundan ocak daralmış. Kare bir Ocak ama düğmeler keşke farklı yere konumlansaymis. Ben siyah olanı aldım siyah ve beyaz olan emaye gri yani inox yazan paslanmaz sac. İnox almanızı tavsiye ederim kimyasalla sildikten sonra nemli bezle temizleyin leke kalmaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2017
    Kaliteli ürün

    şık, kaliteli, mermer üstünde güzel bir şekilde durdu. memnunum tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2017
    Bir Yıldız

    ankastre boşluğuna tam sığıyormu arkadaşlar

  • Evidea aracılığıyla, 13.09.2017

    Ürünü beğendim tesekkurler biraz geç gonderilsede bi sorun yaşanmıyor en azından...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2017
    sınıfında bence en iyisidir.

    Merhaba,Ürün siparişi 6 nisan akşama doğru verdik 10 nisan sabahı sağlıklı bir şekilde teslim aldık,resimde görülen neyse o sağlam ve kullanışlı gaz emniyeti yok,hortum dedantör ve kelepçe yok çokda maliyetli değil bu arada sınıfında alınabilirin en iyisi tavsiye ederim. Selamlar orçun antalya

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2017
    şık tasarım

    çok şık bir ayı gecti kullanalı cok memnunum tavsiye ederim fiyatına göre cok hoş duruyor...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2017
    Çok şık ve kaliteli ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

    Çok başarılı ve kullanışlı bir ürün 10 numara 5 yıldız. Ben çok Beğendim. Tüple kullanıyorum çakmak elektrikli..

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2017
    menmun kalmadım

    ürün bugun elıme gecti . orjinalınde tüple (LPG) ile çalışıcak düzen meme vardı, 4 adet dogal gaz memesi alıp taktım. yanıyor fakat alev yanış sistemi hiç hoşuma gitmedi dagınık yanıyor. bu dogal gaz memesı degiştirdigim ilk ocak degildi 5-6 tane lpğ den dogal gaza geçis ocagı kullandım onlarda sorun yoktu... alacak kullanıcılar bunu göz onunde bulundursunlar + ben gaz emnıyetı göremedim ocakgı yaktım 4 dk yandı sonra üfleyrek söndürdüm ama gaz kesmedi 3 dk kadar bekledım. sonunda ben kapadım. fiyatı gayet güzel fakat resimde gördügünüz ocak kadar zarif degil . ateşlemesinde bi sorun yok. sözüm ona gecici bir zaman için uygun bişey arıyosanız olabılır . fakat kalıcı iyi birşey derseniz tavsiye etmem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2017
    iyi düşünün

    ürünü 10 ay once şık goruntudu ve düğmelerinin emniyet kilidi icin mteercih etyim kiraci oldugum icin masrafta ysotik taşınırken uygun fiyatli biseyvslmsk istedim.oncelikle demirler kalin ve kaygan kullanımı zor okuyor patlsk görüntü bi sure sonra kalmıyor demirler kakin oldugu icin pazarlarda satilan kucuk giz kullaniki icin daraltici denir kullanamiyorsunuz. urun yatsyda genis dikeyde dar onlunarkali orta boy tencere tava sogdirnak zor.deniz ecyajin bi bilgede yaşıyorum demirlerinde soyulmakar yüzeyinde çatlayıp padlansn yerler oldu.yani yzun cadede kalite diyorsaniz hayir. 2 yil kullan at yapacaksanız evet alin.5 yilda 10 da kullanırsınız tabi ama tencerekerin kaymasina ve ayni anda bi kac goz kullanmamaya alisirsaniz ve deniz kiyisindakiler oksitkenme ye hazir olun

  • NI1 aracılığıyla, 10.02.2017
    Sakın!!!!

    Kesinlikle hayır. Ben ucuzluktan malzeme kalitesini düşürmek anlarım. Montajı tam olmayan değil. Ürün tezgaha tam oturmadı. Çünkü alttan sıkıştırma noktası 3adet . Bir köşe boşta kaldı. Bu ürünü alırsanız akıllı vida ile gelen servisten bir adet kelepçe isteyin. Ocağın altında yer alan işaretlenmiş ama delinmemiş noktadan delip 4 kelepçeyi takınız. Ayrıca üretici 5 TL daha harcayıp ürünün tezgaha oturduğu kenarlara lastik fitil ekleyip fiyatı arttırabilirdi. Şimdi bir yerlerden gidip ben bulacağım ve ocağı sökük fitilleri takıp montaj yapacağım. Aksi halde ocağın etrafından akan sıvılar doğrudan fırının içine gidip bir de yeni fırın aldırabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2017
    Hızlı Kargo, Güzel Ürün!

    Ürün güzel kaliteli bir ürün rahatlıkla alabilirsiniz ihtiyaçları standart olarak fazlasıyla karşılıyor. Fakat servis yoğunluktan yada sorumsuzluktan gecikiyor, sürekli arayıp hatırlatmak gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2017
    ürünün ateş kontrolü çok kötü

    ürünün ateş kontrolü çok kötü, canım yemek takımızı tencere kulpları hep kandı, 3,5 krş fazla verin daha iyisini alın bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2016
    Hızlı Kargo, Harika Ürün!

    Eve yeni çıktığım için ve İgdaş ocağı bağlı görmeden doğalgazı açmadığı için bir ocak almam gerekiyordu. Ben de başka bir siteden aşağı yukarı aynı fiyata gördüğüm, 13 gün kargo süreli ocağı aldım. Fakat bu 13 gün oldu 28 gün, ocak bir türlü gelmek bilmedi. Kış ayında bir taraflarım dona dona, banyo yapamaz halde ocağı beklerken, bu ürünü gördüm. Üstelik diğer ocağın yanında görsel üstünlüğü tartışılamaz boyutlardaydı. Hemen siparişimi iptal edip bu ocağı aldım. Bir gün sonra kapımdaydı. İşleri kendi adınıza zorlaştırmayın, kararsızsanız hemen bu ocağı sipariş edin. Yeni eve çıkacak arkadaşların gözü kapalı tercih edebileceği bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2016
    kesinlikle tavsiye ederim

    Ürün kaliteli ve Türk malı

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2016
    osman

    ürün gaz kesme emniyetlii

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Naturel Omega A6400ES Siyah Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Naturel Omega A6400ES Siyah Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat