Ariston KRM 640 C Ankastre Ocak Yorumları

Ariston KRM 640 C Ankastre Ocak yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2017
    kalite

    super.kalite hizli

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2017
    Süper ürün

    hızlıca ısıtıyor kolay kullanımı var serviste hızlıca kurdu tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 02.10.2017
    REAZALET

    DAHA GELMEDİ ÜRÜN ONLA UGRASIYORUZ

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2017
    Beş Yıldız

    Beş gündür kullanıyoruz. Tahminimden daha iyi. Yetkili Servis, ürün tesliminden 1 gün sonra gelip kurdu. 4 gözü de şimdilik sorunsuz çalışıyor. Çok çabuk ısınması elektrik sarfiyatını da düşürüyor. Herkese tavsiye ederim. hepsiburada.com ve Alanya Hotpoint Servisine çok teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2017
    Dört Yıldız

    Zamanlama cok iyi ikinci gun urunumu hatasiz teslim aldim

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2017
    ariston çok iyi

    urun bodrum a 3 günde geldi. 1 gün içinde de kuruluma geldiler. urun çok kullanışlı. 12 kademeli ayar düğmesi çok fonksiyonel. 3 garanti de cabasi. Dışarıya göre neredeyse yarı yarıya fiyatından dolayı hepsi buradaya teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 20.05.2017

    Görseli güzel henüz montaj yapılmadı eminim memnun kalıcam

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2017
    Dört Yıldız

    Güzel

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2017
    Hızlı Kargo, Dürüst Satıcı...

    İlgi ve alaka gayet iyi. Her şey için çok teşekkürler...

  • NI1 aracılığıyla, 29.03.2017
    Teşekkür

    Ürün oldukça fonksiyonel ve şık.

  • NI1 aracılığıyla, 06.03.2017
    urun

    elektrikli ocak aldım firma siparisten 10 dk sonra arayıp bilgi verdi ben bu kadar ilgi li mağazaya denk gelmedim :) çok çok teşekkür ederim herşey için herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2017
    Beş Yıldız

    Bir haftadir ocagi kullaniyoruz. Siparis verdigimiz gibi iki gunde geldi bu kadar hizli servis beklemiyorduk gercekten. Zaten firma kargoya verdiginde haber veriyo ve ocagin saglam olup olmadigini kesinlikle kontrol edilmesi gerektigini anlatiyorlar kargoda zarar gorebiliyor diye, kurulumu icin servisi cagirdik tek sorunumuz burda cikti o da bizden kaynakliydi alacaklara onemli bi bilgi vermek istiyorum ankastre firininizla birlikte kullanabilmek icin elektrik tesisatinizin guclu olmasi lazim bizim tesisatimizin buna uygun olmadigini ogrendik ve tesisatimizi saglamlastirdik aksi taktirde fazla isinan kablolar evde yangin cikartabilirmis cunku ikiside cok yuksek enerji harcayan aletler Aman dikkat edin ona zaten servis boyle durumlarda baglamayip size yardimci oluyor... Bunun dışında bir sikinti yasamadik Hepsiburadaya ve Hotpoint Aristona tesekkurler. Ama elektrik faturasini da merak etmiyor degilim tabi umarim cok bi farki olmaz :)

  • NI1 aracılığıyla, 25.01.2017
    kırık ürün

    hayır beğenmedim hiç memnun kalmadım

  • NI1 aracılığıyla, 18.10.2016

    Cok zarif bir ürün 10 üzerinde 10 puan verilir.. Net...

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2016
    guzel urun ufk tefek eksikleri var

    urun cok guzel ve pratik. cok hizli isiniyir. kullanim butonlari guzel. cam yuzey aiyah oldugu icin silindiginde bile leke toz goruluyor ama ozel temizlik maddesiyle giderilebilir. Bir kusur vardi bize gelen urunde. en buyuk ocak gozunde cam uzerindeki yuvarlak ile alttaki reziztans tam olarak ayni hizzada degildi. Reziztans yarim santim oynamisti ve kirmizi olarak yanan kisim ustteki daireyi tasiyordu. servis geldi bir sakincasi yok dedi. kullanim acisindan bir sikinti yaratmasa da bu kadar para boyle bir marka urun muhakkak duzeltilmeli. 2 gun serviste kalmasi lazim dedikleri icin bu sekilde kullaniyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2016
    Beş Yıldız

    Her ihtiyacınızı görebilecek süper bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 18.09.2016
    çok şık ve kaliteli

    ürün anlatıldığı gibi ve ayrıca çok şık . normal gazlı ocaktan kullanımda bana göre hiç bir fark yok. fatura ne gelir artık kullanıma bağlı zaten de cok kullanılmadığı için sorun yok. mağaza sorunsuz teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2016
    Gayet Başarılı

    Hayatımda daha önce kullanmadığım bir teknolojiydi, yeni evimizde doğal gaz tesisatı olmadığından mecburen eletrikli ocak arıyordum. Neredeyse tüm markaların tüm ürünlerini inceledim. Bu fiyata başka bir ürün bulamadım açıkçası. Ocağa gelirsek, temizlemesi ve kullanması çok pratik. Ocaklı gazlara alışkınsanız, ısı ayarlarına alışmanız bir haftayı geçmez. Sol arkadaki ocak gözü neden bilmiyorum ısı hassasiyeti diğer gözlere göre farklı. Misal orta seviyeyi ayarlarsanız sanki kısık seviye gibi ısı veriyor. Diğer gözlerde ise bir sıkıntı yok. Satın almayı düşünüyorsanız özel temizlik malzemesini de edinmeyi unutmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2016
    Çok şık, pratik

    Anneme hediye olarak aldığım ürün, beni mahçup etmemekle kalmadı ayrıca çok şık ve kullanımı pratik olduğu için çok da beğenildi. Ayrıca çok başarılı bir servis ağı ve sistemi olması da artısı. Kumanda paneli dokunmatik olmadığından bu tip ocaklarda kullanımı en pratik olan diyebilirim. Bu modellerde bu fiyat oranı çok iyi, teşekkürler Hepsiburada.com.

  • NI1 aracılığıyla, 06.05.2016
    Elektrikli Ocak

    Bence elektrikli ocak isteyen ama indüksiyonlu olmasın diyenler için ideal bir ürün..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston KRM 640 C Ankastre Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston KRM 640 C Ankastre Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat