Korkmaz A495 Tek Gözlü Elektrikli Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah Yorumları

Korkmaz A495 Tek Gözlü Elektrikli Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    Bu ocağı alacaksanız emin olun çaydanlığı sıcak tutsun diye bile açsanız sürekli fan çalışıyor ve hiç susmuyor. Ancak eğer ses sizin için önemli değilse çok güçlü bi cihaz ve ısıtması baya hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dokunmatik bozuldu

    Isı ayarı dokunmatiği bozuldu. Üzerini tertemiz hale getirdiğimiz halde kendiliğinden en yüksek ayara çıkıyor. Bir şey pişirirken sürekli yanında durmamız gerekiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 13.09.2019

    Evet emsallerine göre hesaplı

  • NI1 aracılığıyla, 09.09.2019

    Ürün gösterişli ve çok şık tasarımı var. Denemek için tencerede su koyduk 1 litre kadar çok kisa surede kaynatti, ayrica sicak tutma özelligi oldugunu urun gelince gorduk guzel bir ozellik.

  • NI1 aracılığıyla, 08.09.2019
    kullanışlı ve şık

    Ürün gayet güzel performans Vs konusunda beklentilerimi karşıladı . ses konusu da cok rahatsız etmedi açıkçası

  • NI1 aracılığıyla, 25.08.2019
    Gayet kullanışlı

    Ürünü satınaldıktan çok kısa süre sonra ikinci siparişimi verdim. Hem fiyatı hem de kalitesini beğendim. Açık alev kullanmaya alışkın olanlar için biraz farklı bir tecrübe. Ancak, bu cihazı açık alev ile değil klasik tip rezistanslı (elektrikli) ocaklarla kıyaslamak gerekir. İndiksiyon konforunu, klasik ısıtmalı elektrik Ocaklardan çok daha iyi. Cihazın görüntüsü Estetik, dijital kumandası olması da güzel. Otomatik özellikleri çok kullanışlı.

  • NI1 aracılığıyla, 20.08.2019
    Çok Fazla gürültülü

    Ürün çok fazla sesli çalışıyor. İnanılmaz bir gürültü ile çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2019
    kullanışlı

    urün gerçekten cok güçlü. patetesi 5 dk da kızarttı. ben balkonda kızartma vs . türden yemekler pişirmek için aldım . beklentimi karsıdı. fan sesine gelince duyuluyor ama rahatsız edici seyiyede değil. sizde benim gibi evimde yag kokusu olmasın diye düşünenlerdenseniz tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 08.08.2019
    süper ürün

    Ürün çok hızlı ısıtıyor çok şık ve büyük olması avantaj en büyük tavayı bile rahatça kullandım

  • NI1 aracılığıyla, 08.08.2019
    Güzel ürün

    Ürün güzel beğendim

  • NI1 aracılığıyla, 02.08.2019

    Pratik ve işgörür güzel bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 01.08.2019
    bi denede eve alacağım:)

    Gayet şık kullanışlı ve güvenli

  • NI1 aracılığıyla, 24.07.2019
    Bu fiyata bu kalite! Bayıldım

    Ürün beklediğimden daha büyük daha şık geldi özenli paketlenmiş herhangi kırık ezik yok çalışmasına gelirsek benim granit tencereler uyumlu değilmiş onu öğrendim annemde kalan çelik tencereleri deneyecem bakalım inşallah olur yoksa tencere almak zorunda kalacam uyumlu bir çaydanlığım varmış onu denedim çok kısa sürede içindeki suyu hemen kaynattı fan sesine gelirsek abartılı bir sesi yok ben yorumları okuyunca biraz korkmuştum açıkcası beni rahatsız etmedi sesi bir an önce yemek pişirip denemek istiyorum bir sürü elektirikli ocak aldım hepsi bozuldu bunun uzun süre bozulmayacağına eminim çok memnun kaldım teşekkür ederim

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2019
    daha ne olsun

    ısı ayar ve istediğiniz pişirme şekline fazlası ile kafi bir ürün. çok kısa sürede kaynatma yapabiliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 17.01.2019
    KALİTE

    KALİTELİ ÜRÜN,İYİ SARILMIŞ VE TELEFONDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.MEMNUN KALDIK.

  • NI1 aracılığıyla, 16.01.2019
    indüksiyon şahane

    Süper ürün patates kızartması efsane

  • NI1 aracılığıyla, 25.09.2018
    Süper

    Öncelikle çok iyi paketlenmiş. Teşekkür ederim. Ocağı ilk kullanımda doğru tavayı bulabilmek için bir süre geçti. İndüksiyon olduğu için her tavayı bu ocakta kullanamıyorsunuz. Böylece çok para vererek çelik tabanlı diye aldığım tavaların aslında beş para etmeyen alüminyum olduğunu öğrenmiş oldum. Sonra evdeki bir çelik tencere ile patates kızartması yaptım. 1,5 kilo patatesi 20 dakikada nar gibi kızarttı. Bahçe için almıştım. Tüp gaz rüzgarda dağıldığı için ciddi enerji kaybı oluyor ve süre çok uzuyordu. Ömrümde ilk defa patates kızartması bitmeden sofraya oturdum. Ayrıca kızartma o kadar sıcak olduki uzun süre soğumadı. Kızartma için özellikle tavsiye ederim. Çok memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 13.01.2018
    Kaliteli ve hızlı

    Kesinlikle çok şık kullanışlı beklediğim kadar pratik iş yapan ürün memnun kaldım

  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2017
    güzel bir ürün.!

    Ben evde koku yapan yemekleri balkonda yapmak için aldım. Araştırdım bunu uygun gördün. güzel görünüyor..

  • NI1 aracılığıyla, 17.10.2017
    Korkmaz İndüksiyon Ocak hk.

    İndüksiyon ocaklar yeni yeni mutfağımıza giriyor. Korkmaz'ın bu modeli bu ocakları denemek için iyi bir seçim. Ben bu amaçla ve birazda enerji tasarrufu düşüncesiyle aldım. İlk kullanımımda yanıltmadı. İleride gaz ve İndüksiyon birleşik ocak ve fırını ile birlikte 60 veya 90 cm. lik bir modellerini düşünebiliriz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz A495 Tek Gözlü Elektrikli Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz A495 Tek Gözlü Elektrikli Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat