Uğur UCF 150 SSL Derin Dondurucu Yorumları

Uğur UCF 150 SSL Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 15.09.2018
    Sessiz ve Yeterli

    Aile için ideal. Sessiz calisiyor ve şık görünüyor. Zamanla etkisini göreceğiz.

  • NI1 aracılığıyla, 04.09.2018
    en iyi marka uğur alın derim

    zaten bildiğim marka dükkanda da kullanıyorum kaç yıldır hiçbir sorun yok çok güzel soğutuyor çok memnunum bu yüzden uğur u tercih ettim aldım herşey iyi güzel açılmamış kolisinde geldi çok güzel kolilenmiş köpüklerle falan yanlız açtıktan sonra 2 ayrı yerde kusurunu farkkettik çok göze batmadığı için iade ya da değişim olayına girmek istemedik netice de hata olabilrir fabrikasyon da olsa çalışan lar imalatta hata yapabilirler kusur ürüne dikkatli bakınca anlaşılıyor tabii olmasa daha iyidi fakat genel olarak memnunuz düşünenlere tavsiye ederim umarım yaptığım yorum almayı düşünenlere faydalı olmuştur.

  • NI1 aracılığıyla, 20.08.2018

    Ürün güzel.Beğendim

  • NI1 aracılığıyla, 01.08.2018
    harika ürün

    harika ürün güzel bir alışverişi

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.07.2018

    Uğur çekmeceli ďondurucuda kapı kolları çok zayıfkapıyı açmaya çalışırsanız kol elinizde kalır servis veya müşteri hizmetlerini ararsın kol garanti dışı der parça üçretini ödeyelim dersiniz servis 50tl ister bu problemlerle karşılaşmak istemiyorsanız ürün alırken bir daha düşünün

  • NI1 aracılığıyla, 19.07.2018
    Anlatıldığı gibi bir ürün sorunsuz alışveriş hızlı kargo ve güvenilir satıcı.

    Anlatıldığı gibi bir ürün sorunsuz alışveriş hızlı kargo ve güvenilir satıcı. Problemsiz alışveriş için kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2017
    eğer uğursa alinir

    oncelikle tesekkurler h.b yillarir h.b dan alis veris yapiyorum ve su ana kadar hic bir sorunla karsilasmasim bu yuzden derin dondurucumuda gonul rahatligiyla biradan aldim ve iyikide almisim

  • Media Markt aracılığıyla, 08.10.2017
    İDEAL BİR ÜRÜN

    Avantajlar : +++
    Dezavantajlar : ++++
    ÜRÜN ELİME ÇABUK VE SORUNSUZ ULAŞTI, SERVİS TE HIZLI BİR ŞEKİLDE AÇTI ANCAK KIRMIZI ALARM IŞIĞI VE KİLİDİNDE SORUN ÇIKTI SERVİS ARADIM VE ERTESİ GÜN HEMEN MÜDAHALE ETTİ... SES OLARAK GAYET BAŞARILI SES ÇOK AZ DİYEBİLİRİM.. 4 KİŞİYSENİZ VE ŞEHİRDE YAŞIYORSANIZ EN İDEAL ÜRÜN BU...... BENCE KÖYDE YAŞAM İÇİN BİRAZ DAHA BÜYÜĞÜNÜ ALIN DERİM...

  • NI1 aracılığıyla, 24.07.2017
    .

    ................

  • NI1 aracılığıyla, 04.07.2017
    mükemmel ilgi sağlam kargolama...

    ürünü cok beğendik. samimi sekilde soyluyorum ki gerek aldigim magaza gerek kargo cok ilgili bir sekilde takip ediyolar. Sağlam srounsuz ürün teslimi icin tesekkur ederiz..

  • NI1 aracılığıyla, 12.05.2017
    Harika

    Başarılı bir alışveriş.

  • NI1 aracılığıyla, 28.04.2017
    İlgili arkadaşlara tşk ederim

    uğur derin dondurucu

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2016
    Güzel 4x4 ürün

    Servis getirdi ve kurulum yaptı teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2016
    Mükemmel

    Hiç düşünmeden aldım. o kadar sessiz ki yatak odasına koyduk yer yok diye. Tavsiye ederim hem kullanışlı hem 7 yıl garantili hemde fiyatı çok uygun A++ sınıfı için.

  • NI1 aracılığıyla, 01.10.2016
    Teşekkür

    İlgili mağaza teşekkürler hızlı kargolandı

  • NI1 aracılığıyla, 22.09.2016

    defolu ürün gönderdiler ve mağaza bizi ilgilendirmez dedi sonuna kadar mücadeleye devam edecem İnşallah

  • NI1 aracılığıyla, 09.09.2016
    güvenilir

    evet hersey göründüğü gibiydi

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2016
    ürün

    ürünü yeni kullanmaya başlayacağım.ama şimdiden sessiz olduğunu söyleyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2016
    Gerçek bir derin dondurucu

    Az enerji , çok iş, hemen teslim, kusursuz ürün .Teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2016

    ürünü sipariş ettikten yaklaşık 1 hafta sonra yoğun telefon görüşmesi sonucunda , kargo vasıtasıyla bana ulaştı ancak kargo görevlileri ürünü 3. katta bulunan evime çıkaramayacaklarını söyleyip kapı girişinde bıraktılar. dedikleri gibi ürün yetkili servis aracılığı ile bana gelmedi. aldığım mağazayı her aradığımda ürünün kargoya verildiğini söyledi ancak ertesi gün aradığımda bugün verilecek şeklinde cevap verdiler. servis kurulumu için yine servisi 2 gün boyunca arayıp kurulumunu yaptırabildim. ürün güzel paketlenmiş hasar görmemiş. ürünü beğendim ancak satıcı firma olan erbaboğlundan kesinlikle ürün almanızı tavsiye etmiyorum satış işleriyle uzaktan yakıntan alakası olmayan eleman çalıştırıyorlar. kesinlikle 50 tl fazla verip başka bir satıcıdan ürün almanızı tavsiye ederim bir hafta on gün boyunca benim yaşadıklarımı yaşamayın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Uğur UCF 150 SSL Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Uğur UCF 150 SSL Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat