Beko 7218 DF Derin Dondurucu Yorumları

Beko 7218 DF Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.03.2019

    Ürünü pazarlık yapıp hiç olmayacak rakama aldım 2600 tl .nakit fiyatı beko bayisinden aldım.muhteşem bir ürün termostat tasarruf yapıyor çalışırken .ayrıca ürün alırken dolabın kaç lt.aldığına bakın arkadaşlar .ürün bana ertesi gün teslim edildi .servisi zaten anlatmaya gerek yok mükemmel hizmet .kullanışlı bir dolap sekiz cekmeceli .tasarruflu .her katı cam bolmeli dilediğiniz zaman soğutucu buz dolabı olarakta kullanabilirsiniz .beko bir dünya markası.bence dolap almayı düşünüyorsanız eğer .be koyu tercih ediniz derim .çünki bu sürekli her yıl değişen birsey değil.ömürlk kullanıcağımız bir şey.paranızı ucuz diye .ne olduğu belli olmayan markalara verip heba etmeyiniz derim.parayı çok zor şartlarda kazanıyoruz hepimiz..Ben çok araştırdım .sonra düşündüm.kaliteli güvenilir malının arkasında duran bekoyu tercih ettim .ürün muhtesem 312 lt kapasiteli .herşeyimi aldı içine .rabbim güzel günlerde yemeyi .kullanmayı nasip etsin inşallah .lütfen alırken 7.veya 8 çekmece ve 312 lt.aşağı bir ürün almayın.derim.bu arada teşekkürler beko.sizden 25 yıldır aldığım bütün urunlerinizden çok memnunum iyiki varsınız.😊

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2016

    Ürün servis tarafından geldi kuruldu şuan için bir sorun yok gayet güzel. Kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 05.11.2014
    kaliteli ve hızlı kargo

    ürün ambalajında servisle birlikte geldi, kuruldu. kaliteli ürün,teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2014
    sadece 3 çekmece var.

    Ürünün no frost olması çok güzel, ancak sadece 3 çekmece var, geri kalan kısım cam raf. 3 Çekmece daha eklenseymiş güzel olurmuş. Ürünün malzeme kalitesi iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko 7218 DF Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko 7218 DF Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat