Electrolux EUF2702DOW Derin Dondurucu Yorumları

Electrolux EUF2702DOW Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2019
    Süper

    4 yıl inox renkli olanını kullanıyorum. Özellikle no-frost almadım. Üfleme olmadığı için koku olayı yok, elektrik kesintisinde 30 saate kadar saklayabiliyor, malzeme kaliteli, sessiz, sorunsuz bir cihaz. Ayarını max yaptığınızda - 30 derecelere varan soğutma yapıyor. İç hacmi çok geniş. Tek olumsuz yanı karlanması, 2 yılda bir eritmek gerekiyor. Bir de digital ayarı olmadığı için net bir ısı değeri belirleyemiyorsunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 29.08.2017

    Ürün kaliteli.Alınır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2017
    Beş Yıldız

    Ürün gayet iyi sessiz çalışıyor teslimat zamanında olduğu için teşekkürler soğutma çok iyi alacak olanlara tavsiye ederim tekrar teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    Geniş,estetik,sessiz

    Ürün tek kelime ile harika. Genişlik,sessizlik,estetik olarak çok beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2015
    Sessiz ve yeterli

    Ürün Zanussi tarafından üretilmiş. Sessiz çalışıyor, kapasite olarak yeterli görünüyor, normal bir buz dolabı kadar yer kaplıyor. Hepsiburada alışveriş işlemi sorunsuz, servis ilgili ve hızlı bir şekilde kurulumu sağladı. Uzun yıllar problemsiz çalışacak gibi duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2015
    Sessiz ve kullanışlı

    Yeni almama rağmen ilk izlenimlerim çok iyi.Almadan önce çok araştırdım.Gerek kalite,kullanış ve fiyat üçlüsünü birarada bulabileceğiniz A kalite ürün diyebilirim.Sessizliği de ekstrası.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EUF2702DOW Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EUF2702DOW Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat