Electrolux EUF2047AOX Derin Dondurucu Yorumları

Electrolux EUF2047AOX Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 15.11.2017
    Güzel

    Tam istediğim gibi bir ürün gayet geniş güzel soğutucusu ve hızlı kargosuyla iyi fiyat gayet memnunum teşekkürler mediamarkt

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2017
    Güzel

    son derece hızlı , eziksiz, çiziksiz, hasarsız bir şekilde ürün elime ulaştı. Görsel olarak son derece güzel. Kurulumunu henüz yaptırmadık taşınınca yaptıracağız. inşallah çalışmasında da sıkıntı çıkmaz. Servis ise son derece ilgili...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2017
    Güzel

    Ürün güzel ve kaliteli gözüküyor, servisi aradıktan 2 gün sonra gelip kurdular. kargoda sıkıntı olmadı, ürün zaten korumalı paketlenmiş şekilde geliyor. No frost olması önemli bir özellik. fiyatıda oldukça uygun Hepsiburada da, başka yerlerde daha pahalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    Dört Yıldız

    Urun bekledigim gibi cok kaliteli gorunuyor. Kargo sırasında birkac problem yasandı ancak yetkili servis cok iyiydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2016
    Beş Yıldız

    Bu ürünü araştırdıktan sonra annem ve babama aldım. Tercih etmemizdeki en büyük neden Nofrost olmasıydı. Daha uygun fiyatlı 5 ve 7 çekmeceli ürünlerde bu özellik olmadığı için 6 çekmeceli olan modelini seçtik. Henüz çalıştırıp kullanma şansımız olmadı ama, daha önceki yorumda yazan gibi kargo hazırlanıyor derken ürün elimize ulaştı. Ürün Horoz Lojistik firmasıyla ulaştırıldı, getiren arkadaşlar çok kibarlarmış. Burdan onlara da teşekkür etmiş olalım. Electrolux servisi de aradıktan sonraki gün geldiler, hızları ayrıca memnun etti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2016
    Memnun kaldık

    Bu ürünü Epey bir araştırmıştım. En güzeli de kargo hazırlanıyor yazaken ürün elimize geldi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EUF2047AOX Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EUF2047AOX Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat