Vestel CDE-M1102W A + Sınıfı 220 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz Yorumları

Vestel CDE-M1102W A + Sınıfı 220 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(891 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye Ederim

    Gerek ADA Ticaret, Gerek Vestel, gerek Horoz Lojistik, gereksede Hepsiburada ürünün siparișinden kurulumuna kadar ilgileniler. Ürünün teslim edilmesinden sonra ADA Ticareti aradığınızda kurulum icin Vestel müşteri hizmetleri kurulum icin hemen arayıp randevu belirliyor. Eskişehir Horoz Lojistik personeline ayrıca Teşekkür ederiz. Vestel servisi oldukca koordineli calisiyir. Gelmeden once haber veriyorlar. Derin dondurucunun malzeme kalitesi ve dondurması oldukca iyi. Çalışma sesi normal düzeyde. Kurulumdan sonra 6 saat kadar calisir vaziyette dolabın icine birsey koymadan beklemek gerekiyor. Kapıyla govde birlesim yeri arasında (dolabın dıșında degil) toplu ignenin kafası kadar bir leke vardı. Önce kir sandık onemsemedik. Dolabı kullanmadan once bi silin demisti servis. Nemli bezle silmek istedigimizde lekenin cikmadigini gorunce resmini cekip buyuterek bir eziklik/hata oldugunu dusunup ileride büyüyüp sorun olabilir diye servise haber verdik. Servis hemen geldi onlarda resmini cekip fabrikaya gonderdi. Biz degisim talep ettik bekliyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün gayet güzel Ücretsiz kurulum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ergonomik, ekonomik

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün güzel. Kargo sağlam geldi ertesi gün kurulumu yapıldı. Beklediğimden biraz küçük ama iş görür. Tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 YILDIZ

    Ürün mükemmel beklediğimden daha fazlası geldi kargo servise teslim etti serviste getirip kurdu ücretsiz şiddetle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sessiz

    Güzel cihaz beklentileri karşılıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hepsiburada kendinden aldım çok pişman oldum

    kurulum ücreti istediler ama horaz lojistik çok tşk ederim zamanında getirdiler kurulum ücreti çok ama.cok saçma

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güvenilir Satıcı

    Ürün elime sorunsuz bir şekilde ulaştı.Satıcı ürün montaj kısmında yetkili servisi yönlendirerek yardımcı oldu.İç kısmı 4-5 kişilik bir aile için ideal.Bu fiyata alınabilir bir ürün.Satıcının ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    derin dondurucu

    Derin dondurucu parasına göre orta duzeyde.Çekmeceleri guzel ekran ayarlanabiliyor.18-20-21 vs elle ayarlıyorsunuz.Ambalajı harika yapılmış.6 çekmeceli,guzel.ben beğendim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Satıcı kargoyu hemen gönderdi... Horoz kargo teslimat adresimiz kmy olmasına rağmen ellerinden geldiğince yardımcı oldular ve toplamda 1 haftada ürün kapımıza kadar teslim edildi... Satıcı ve Horoz Kargoya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim.

    vestel servisini aramayın ürünü aldığınız yeri arayın teslim aldığınızı bildirin sonra servis sizi arıyo. horoz lojistik eskiden evin içine bırakırdı ürünü bu sefer kapının önüne bıraktılar neymiş evin içine girmeleri yasakmış allahtan ürün hafiftide hallettim. satıcı ve ürünü tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Oldukça başarılı bir ürün memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok guzel

    Dört dortluk kampanyadan aldim. 2 gunde sivas a geldi. servis herhangi bir ucret talep etmedi. henuz kullanmaya baslamadigim icin sesi hakkinda bir yorum yapamiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün gerçekten sessiz kargo çok güzelde mutfağa kadar çıkardılar hepsiburada çok hızlı davrandı yorumlarda montaj ücretli falan dediler ama ücretsizdi ve aldığımın ertesi günü kurdular 220 tl karşılığında 7 yıl garanti yaptırdım 3+4 yıl şeklinde şiddetle tavsiye ederim teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla
    biraz sesli

    Horoz lojistik aldıktan 2 gün sonra götürdü tersten taşıdı, koli üzerinde görsel var zarar görmesin dedik iade edersiniz dedi. Ertesi gün servis geldi, Ücretsiz kurulum. Ürün güzel ama sesli çalışıyor,biraz rahatsız edici.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    Hızlı kargo Ücretsiz montaj herşey gayet iyiydi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Aldık daha açmadık yaizn acicaz kutusunu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Elektrik tüketimi hakkında bilgim yok, iç hacmi resimlerde daha büyük görünse de fiyatına göre oldukça ideal bir ürün. Daha pahalı ürünlere bakmaya gerek yok. Çok büyük iç hacim değil ise düşünmeden alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kargo biraz dikkatli olsun

    Kullanım olarak servis olarak iyi ancak kargo çok umursamaz kapı da resmen yere düşürdüler şükür sıkıntı çıkmadı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Kargodan kurulumundan çok memnun kaldık yalnız aşırı sesli çalışıyor iki defa servis cagirmamiza rağmen ses normal dendi ama değil alırken bunu göz önünde bulundurunuz. bu ses yüzünden uykularınız kaçabilir

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel CDE-M1102W A + Sınıfı 220 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel CDE-M1102W A + Sınıfı 220 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat