Hotpoint Ariston UPSI 1722 J Derin Dondurucu Yorumları

Hotpoint Ariston UPSI 1722 J Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 06.09.2016
    Çok teşekkürler ilginiz için

    Temizlemesi çok kolay şık ve sessizı

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2014
    iyi sayılır..

    ürün biraz geçte olsa elime kusursuz şekilde ulaştı.servis gelip ücretsiz kurulumunu yapip garantisini başlatıyor.dondurma hızı ve kalitesi ses düzeyi gayet iyi tek sorun kapağın zor açılışı..açmak için biraz zorlamanız lazım..bu bütün dik dondurucularda oluyormuş diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum..fiyat/performans görüntü olarakta çok iyi bi ürün diyebilirim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2014
    Ürün Güzel

    Ürün Güzel ve kullanışlı şoklama özelliği güzel. Hepsiburada nın indirimi için çok teşekkürler. Sadece ikamet uzak olduğu için (kars) diye düşünüyorum geç geldi. onun dışında gayet iyi bir ürün...

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2014
    Ürün 3 gün içinde elime ulaştı.

    İnternet ortamında alacağım ürün konusunda kaygılarım vardı..Boşunaymış.. :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hotpoint Ariston UPSI 1722 J Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hotpoint Ariston UPSI 1722 J Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat