Grundig GFSE6240 235 Lt A+ 4 Çekmeceli Derin Dondurucu Yorumları

Grundig GFSE6240 235 Lt A+ 4 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün çok güzel memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    marka

    Güzel ürün ; çekmeceleri ve iç dizayn güzel. ses normal dolaplardan az.günlük kampanyaları takip edip hepsiburadan daha iyi fiyata alabilirsiniz....

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel bir Servis

    Gayet kısa bir sürede ikamet ettiğim yere başarıyla ürün teslim edildi. Servisten memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2019
    Beş Yıldız

    kaliteli bir ürün orijinal ambalajında ve yetkili servis ile geldi bu fiyata Grundig harika herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2019
    Dört Yıldız

    Marka takıntısı olmayanlar için çok güzel ve sessiz, Beko, Arçelik,vs ile aynı dolap tek kusuru iç aydınlatma olmayışıdır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2019
    Beş Yıldız

    4 günde evime teslim edip kurdular, dondurucu fiyatına göre gayet iyi, sessiz çalışıyor, servisi yaygın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2019
    Beş Yıldız

    Urun gayet iyi tavsiye ederim sorun yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2019
    memnunum güzel ve kaliteli

    Grundig Türkiye güvenilir ve kaliteli bir firma ürün orijinal ambalajında ve yetkili servis ile geldi bu fiyata Grundig harika şahane süper herkese tavsiye ederim emeği geçen herkese teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2019
    zayıf işçilik

    ürün grundig markasının kalitesini taşımıyor işçilik zayıf yan tarafının içindeki yalıtım süngeri dışarı taşmış beklediğimin çok altında ve çalışırken ses yapıyor hareket ettiğinde kesiliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2019
    Beş Yıldız

    ürün 3 gün içinde elime geçti, servisi gayet iyi, hem ürünü getirdiler hemde kurulum yaptılar iki içinde ayrı ayrı uğraşmadım, gayet güzel tavsiye ederim. ayrıca çok sessiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2019
    Dört Yıldız

    Iyi gunler ya urunun fiyati cok cabuk degisiyor hafta sonu kanpanyasi yapin lutfen urunun fiyatini dusmesini beklerken yukseliyor kolay gelsin

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2019
    Kaliteli

    Kapısı açık kalınca sesli uyari veriyor, ayar tuşu mekanik, no frost olması çok iyi, raflar arasında cam var(1 tanesinde yok) rafı çıkarıp sadece camı kullanabiliyorsunuz, icinden 2 tane buz kalıbı birde raflarin üstüne konulan ne ise yaradigini tam bilmediğim bir aparat çıktı. Iç aydınlatma yok olsaydi güzel olurdu. Malzeme kalitesi iyi güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2019
    Fiyatına göre performansı gayet iyi

    Ürünü 1 hafta önce aldım, beğendiğim yanları en alt çekmece hariç bütün çekmecelerin dış ölçüleriyle orantılı olması ve elektrik sarfiyatı, malzeme kalitesi. Horoz kargonun ürünü içeriye kadar taşıması. Beğenmediğim yönleri kapağın gövdeden 1 cm yüksek olması, üstteki hızlı dondurma gözlerinin yukarı açılan kapakları -biri ilk gün köşesinden kırıldı-, bazen değişik sesler çıkarması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2018
    Kampanya ile aldım. Değerlendirilebilir.

    Hepsiburada ve horoz lojistik ekibine teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2018
    Tavsiye ederim

    Grundig yıllardır bildiğimiz bir marka. Şu an Koç grubuna ait ve Beko ile aynı ayarda üretim yapılıyor. Sipariş verdikten hemen sonra kargoya verildi. Horoz Lojistik evde istediğimiz yere kadar taşıdı. Servis gelip kurulum yaptı. Hiçbirinde sıkıntı yaşamadık. Ürün gayet güzel. Genişliği yeterli diye düşünüyorum. Tek eksiği içinde aydınlatması olmaması. Çok araştırıp bu ürüne karar verdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2017
    Sessiz, sorunsuz

    Fiyatı indirim ile gayet makul. 2 günde sorunsuz teslim aldım. Servis 1 gün sonra kurulum yaptı. Şimdilik sessiz çalışıyor. Kapasite olarak beklentimi karşıladı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig GFSE6240 235 Lt A+ 4 Çekmeceli Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig GFSE6240 235 Lt A+ 4 Çekmeceli Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat