Siemens LC64BA521T Ankastre Davlumbaz Yorumları

Siemens LC64BA521T Ankastre Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    "kaliteli"

    Olumlu yönleri: bizim aspiratör bozulmuştu. Annem de davlumbaz almak istedi ve 3 ay önce değiştirdik. Siemens LC64BA521T bu davlumbazdan aldık. 3 kademeli şekilde çalışıyor. Filtreleri bulaşık makinesin de yıkanabiliyor. Sesi de çok yüksek değil rahatsız edici boyutlarda değil. Ayrıca kokuyuı gerçekten r. Kızartma falan yaptığımız da bile evde koku kalmıyor. Fiyatı da piyasay göre oldukça makul bir de siemens kalitesi zaten tartışılmaz bence beyaz eşyada ki en güvenilir markalardan. Almayı düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.06.2019
    "Çekim kalitesi mükemmel. "

    Olumlu yönleri: Çekim kalitesi mükemmel. Yemek kokusu bırakmıyor mutfakta çok iyi. Yağ filtresi çıkarılabiliyor ve bulaşık makinesinde bile rahatlıkla yıkayabiliyorm. Kaliteli fiyatı da uygun güzel bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.05.2018
    "10 yıllık davlumbazım bile daha iyi çekiyordu"

    Olumsuz yönleri: 10 yıllık davlumbazım bile daha iyi çekiyordu.Ürün berbat

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2015
    hesaplı

    Bunu almadan bayilerde baya bi araştırdim.fiyat olarak çok uygun burafa.kullanıyorum ve memnunum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens LC64BA521T Ankastre Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens LC64BA521T Ankastre Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat