Arçelik P 76 EB Ankastre Davlumbaz Yorumları

Arçelik P 76 EB Ankastre Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sorunsuz geldi eve kadar teslim edildi Arçelik kalitesi ve servis güvencesi olduğu için tercih ettim ama kutudan çıkan baca üstü 2 adet sac var. Biri kısa birisi biraz daha uzun. Kısa sac maalesef baca üstüne tam oturmadığı için montajda takılamadı. Servis davlumbazın üstüne mdf kapak ile bu sorunu çözebileceğimi söyledi. Kendi sorunlu çıkan ürünleri için davlımbaz üstüne bacayı kamufle etmek için ekstra para verip marangoza kapak yaptıracağım. Pişmanım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Efsane bir ürün çekim gücü harika. Fiyatına göre çok iyi performans

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Hızlı Kargo

    Olumlu yönleri: Ürün ertesi gün elime ulaştı. Sağlam bir şekilde geldi. Teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2016
    KARGO BERBAT

    Mağaza iletişim ve takip bilgilendirme mükemmel ama çalıştıkları kargo firması (borusan) berbat. Benim ürünümü servise teslim etmek yerine şehir dışı araca yükleyip farklı şehire götürdüler tam 2 haftada ürün montajı yapılabildi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik P 76 EB Ankastre Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik P 76 EB Ankastre Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat