A4-Tech 6200N Klavye Mouse Set Yorumları

A4-Tech 6200N Klavye Mouse Set yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Klavye de mouse da beklediğimden kaliteli ve sorunsuz çalışıyor. HB 'ya ve Elektro Sepeti satıcısına teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürün elime ulaştı kalite konusunda fazla kaliteli değil FN tuşları faal çalışıyor şuan bu klavyeden yazıyorum mausede iyi sayılır pişman etmez gibi ama klavyede sanırım uyku modu yok pili fazla tüketebilir.

  • NI1 aracılığıyla, 25.09.2019
    Berbat bir ürün

    Hayır beğenmedim. Klavyeyi de fareyi de şuan kullanamıyorum. Donmalar takılmalar oluyor. İlk aldigimda iyiydi ama şuan kullanılamaz duruma geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 10.09.2019
    İnce ve şık klavye.

    İnce ve şık klavye. Tuşları çok kullanışlı. Maus gecikmesiz çalışıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 30.07.2019
    Şık ve Kibar

    Klavye yorumlarım (seti klavye için aldım, Fareyi denemedim) Artıları: Resimlerde göründüğünden daha şık - Tuş derinliği alçak, sessiz tuşlar - Arkaya plastik kaldıraç koymak yerine, komple kalkık yapmışlar; böylece bu parçaların sürekli kırılması kabusu sona ermiş - Tuşların üzerindeki baskılar gayet kaliteli, benzer ucuz mini klavyelerdeki gibi değil. Eksileri: caps lock ışığı da olsa iyi olurdu - başka bir eksik veya hata göremedim klavyede. Masada çok az yer kaplıyor, gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2019
    urun cok iyi

    oneririm. urun cok iyi ve saglam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2019
    şık tasarım

    Ürünü cuma günü sipariş vermeme rağmen pazartesi günü hızlı ve sağlam şekilde elimde oldu. Klavyede, örnek resimde gösterilenin aksine Türkçe karakterler de(ğ,ş,ç.ö) bulunuyor. Asıl olarak klavyeye ihtiyacım vardı ve onun için sipariş etmiştim. Tam aradığım gibi bir klavye olduğunu söyleyebilirim. Bana göre gayet ince ve ideal büyüklükte. Yumuşak tuşları var, kaliteli hissi veriyor. Büyüklüğünü laptop klavyesine benzettim. Masada hiç yer kaplamıyor ve çok kibar duruyor. Birlikte gelen fareyi hiç kullanmadım ama hafif ve standart bir fare görünümü var. Ben klavyeden ve kargo şirketinden çok memnun kaldırm. Öneririm. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 18.04.2019
    Kullanışlı ve Argonomik

    ürünü kişisel projelerde rasperry pi için almıştım ,kullanımı kolay, fazla yer kaplamayan şık bir ürün lakin klavye ışığı kullananlar için ışığı olmadığını bilmesi lazım

  • NI1 aracılığıyla, 27.03.2019
    Süper

    Yaklaşık 10 ay önce aldım çok memnunum. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.03.2019
    Güzel

    Ürün yazıldığı gibi geldi hiçbir sıkıntısı yok çalışır durumda.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2019
    Alınabilecek en iyi ürün

    ürün çok iyi ve kaliteli ,ürünün alıcısını windows tabletime takdığımda maus göstergesinde takılmalar oluyordu sonradan farkettim ki 2.4ghz alıcıyı olumsuz etkileyen etkenler varmış modemin wifi kanal ayarını 13 yapınca düzeldi modemim sadece 2.4ghz destekliyor yani olumsuz yorumlara aldanmayın on numara klavye, mouse unu daha önceden kullandığım için aldım oyunlarda baya iyi ve kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2019
    Alınabilecek en iyi ürün

    ürün çok iyi ve kaliteli ,ürünün alıcısını windows tabletime takdığımda maus göstergesinde takılmalar oluyordu sonradan farkettim ki 2.4ghz alıcıyı olumsuz etkileyen etkenler varmış modemin wifi kanal ayarını 11 yapınca düzeldi modemim sadece 2.4ghz destekliyor yani olumsuz yorumlara aldanmayın on numara klavye, mouse unu daha önceden kullandığım için aldım oyunlarda baya iyi ve kullanışlı.

  • NI1 aracılığıyla, 01.03.2019
    Bu fiyata bu kalite

    Hızlı kargo bu fiyata bu kalitede bulacağınız en iyi klavye mouse seti teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2019
    tek bi problem yüzünden

    Fare sürekli takılıyor içinden çıkan uzatma kablosuyla dibine kadar sokmama rağmen... ergonomik olarak tam istediğim gibi güzel rahat ama bu takılma sorunu yüzünden kimseye tavsiye etmiyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2019
    Takılma sorunu var

    Yazarken zaman zaman tuşlar takılı kalıyor ve aynı harfi defalarca yazıyor. Zaman zaman tuşlara basıyorsunuz yazmıyor. A4 Tech'ten bunu beklemezdim. Eskiden daha kaliteli ürünler yaparlardı. Bu ürün olmamış. Keşke biraz daha para verip daha iyi bir marka alsaydım. Zaman zaman saçma sapan sorunlar çıkarmasa aslında güzel klavye. Boyutları ufak isteyenler için gayet iyi ama işte takılıp edince insanı sinir ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2019
    İşinizi görür

    klavye günü kurtarır gayet minimal bir tasarıma sahip bu nedenle ince yapılmış tuş basımı sıradan bir notebook klavyesi hissiyatına sahip. Mekanik klavye kullanan biri için alışmak gerekebilir. Mause ise gayet güzel ve kaliteli gerek mause tuşları gerekse tekerleği kaliteli geldi. İş ortamı için ideal işinizi görür. Ayrıca gecikme ve takılma yok tepkisellik açısından başarılı. Klavye ve mause, mause'un içinde çıkan bir minik usb adaptör ile bağlantı kuruyor. Ayrıca kutunun içerisinden bir USB uzatma kablosu da çıkıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2018
    Güzel Kargolanmış.

    Ürün biraz basit gibi dursa da sonuçta laptop klavyesini kablosuz vaziyette kullanıma sunmuşlar. Fena değil demicem çünkü ürün güzel... yer kaplamıyor ergonomik benim ihtiyaçlarımı yüzde yüz karşılıyor. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2018
    rezalet

    urun kesinlikle çok kötü.1 ayda klavye takılır mause çalışmaz oldu.3 sene kullanıp dolaba attigin başka bir markayı dolaptan çıkarıp kullanmaya başladım.paranizi sokağa atmayin

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2018
    Harika

    klavye gayet güzel ve kullanışlı. tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2018
    Daktilo gibi

    Klavyenin tuşları kesinlikle dışarıdan gözüktüğü gibi kaliteli değil. Açıkçası ben notebookumdaki tuş yumuşaklığını bekledim ancak eğer öyle bir beklentiniz varsa kesinlikle satın almayın. Tuşlar geç tepki verebiliyor veya direkt vermiyor ve adeta daktilo havasında kullanmak zorunda kalabiliyorsunuz. Önerim klavyeyi satın almadan önce mümkünse bir teknomarkette deneyip almanızdır çünkü ben yapmadığım için çok pişman oldum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
A4-Tech 6200N Klavye Mouse Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. A4-Tech 6200N Klavye Mouse Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat