A4-Tech KR-83 Klavye

A4-Tech KR-83 Klavye Yorumları


12 yorum yapıldı :

4.2

6 kişi 5 yıldız verdi


Yorum yapmak için tıklayınız

Yorumları yıldız sayısına göre getir :
%50 (6 kişi)
%17 (2 kişi)
%33 (4 kişi)




Beş Yıldız
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 07.06.2017

şuana kadar kulandıgım en iyi klavye tavsiye ederim

Dört Yıldız
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 03.06.2017

uygun fiyatına rağmen kaliteli bir ürün. kargo geç geldi biraz ama o da sanırım kargo şirketinden kaynaklandı.

ucuz ve kaliteli
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 14.02.2017

internet kafe için en ideal ürün

süper hızlı kargo
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 25.01.2017

bu klavyenin tuşları çok yumuşak ben katiplik sınavına hazırlanıyorum ayrıca sert tuşlu ve ayrı bir klavyedende çalışıyorum günlük kullanım için yanlız bu klavye harika ötesi bence ayrıca 24 saat geçmeden geldi klavye tavsiye ederim yanlız ben multimedia tuşlarına takılmıyorum zaten laptop a takıp kullanıyorum o yüzden o konu hakkında bilgi sahibi değilim katip olacaklara da tavsiyem olsun hem bu klavyeden hem de sert tuşlu klavyelerden çalışın sınavda nasıl bir klavyeyle karşılaşacağınız belli olmaz herşeye hazırlıklı olun

klavye
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 23.12.2016

ürün bekledğim gibi geldi kargocular biraz uğraştırdı ama sorun olmadı teşekküler

sorunsuz oldu
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 21.08.2016

a4 techi bilmeyen yoktur artık diye tahmin ediyorum ben. hem fiyatı hem de kullanımı oldukça avantajlı bir marka. kargoda da sorun çıkmadı. benden iyisi yok şuan.

ucuz ama pişman etmiyor
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 21.08.2016

sırf ucuzluğu için aldım ben. şikayet edecek konumda değil. daha kötülerini de kullandım ben. en azından tuşları sessiz.

sessizliği hoş
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 29.05.2016

eski klavyeme nazaran daha sessiz bir klavye. ben fazla yazı yazdığım için yanımdakileri rahatsız etmemek amaçlı aldım. memnunum kararımdan.

en kaliteli ve uygunu
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 29.05.2016

bu fiyata alınabilecek en uygun ve en kaliteli klavyelerden birisi. ben hafifliğinden de kullanım kolaylığından da çok memnunum.

sessiz tuşlar
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 17.11.2015

yazdığı gibi özelliklerinde gerçekten çok sessiz tuşlara sahip bir klavye. oldukça hafif ve kibar bir klavye aynı zamanda. ben bu kadar memnun kalacağımı beklemiyordum açıkcası. benim için en uygunu oldu.

Klavye,
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 02.04.2014

Standart klavye tak çalıştır,

müşteri
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 20.12.2013

bu siteden laptop aldım yaklaşık bir ay oldu herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. hp marka. siteden gayet memnunum birde klavye almayı düşünüyorum inşallah en kısa zamanda aradığım ürünü bulurum. siteyi ziyaret eden arkadaşlarıma tavsiye ederim. güzel bir online teknoloji sitesi.



Özellikler
  • Diğer özellikler

  • Bluetooth Yok
  • Uyumlu işletim sistemi Windows 2000/XP/2003Vista/7
  • Fare

  • Fare dahil Yok
  • Klavye

  • Amaç PC/server
  • Araç arayüzü PS/2
  • Bağlantı teknolojisi Kablolu
  • Klavye dili Türkçe
  • Klavye şekli faktörü standart
  • Klavye türü Kavisli
  • Önerilen kullanım Ev
  • Tasarım

  • Ürün rengi Siyah