Kügerr D400 Ankastre Davlumbaz Yorumları

Kügerr D400 Ankastre Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2015
    kugerr

    hakikaten sessiz. sessiz modda cekim performansi oyle elktrikli supurge gibi degil ama yeterli. daha onemlisi marka servisi. urun geldi, montaj yapildi, 2.gun bozuldu. beyin yanmis dediler, hemen beyni degistirdiler, iki gun sonra yine bozuldu, parca degistirmekle olmaz, yeni urun gonderiyoruz dediler. geldi takildi, hic bir sorun yok. muhtesem.

  • NI1 aracılığıyla, 02.08.2015
    Çok gürültülü

    Ürün sadece ilk 2 seviyede sessiz. Ama kesinlikle 2. seviyede neredeyse çekmiyor!!! Ve 5. seviye uçak motorunu andıracak kadar sesli..Pişman oldum. Reklama kanmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2014
    Gördüğüm en sessiz davlumbaz.

    Ürün çok sessiz ve kaliteli. Fiyatı burada uygun, tavsiye ediyorum...

  • NI1 aracılığıyla, 14.06.2014
    KALİTELİ

    Çok profesyonel bir müşteri hizmetleri var, kesinlikle konusunda uzman bir firma diyebilirim. Sadece aspiratör ve davlumbaz üreten bir markaymış.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kügerr D400 Ankastre Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kügerr D400 Ankastre Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat