A4-Tech D-330-1 Mouse

A4-Tech D-330-1 Mouse Yorumları


9 yorum yapıldı :

4.1

4 kişi 5 yıldız verdi


Yorum yapmak için tıklayınız

Yorumları yıldız sayısına göre getir :
%44 (4 kişi)
%22 (2 kişi)
%33 (3 kişi)




bi kaç eksiği var
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 11.12.2016

bence alınır çünkü fiyatı yakın olan mouselara göre daha dayanıklı bir hissiyat sağlıyor. 1-2 sene rahat götürebilecek bir fare. biraz küçük olmasının yanı sıra beğenmediğim bir yönü orta tuşunun sert olması. zamanla alışılacak birşey olmasına rağmen arada sırada rahatsız ediyor.

Kaliteli ürün, hızlı teslimat. Teşekkürler..
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 15.11.2016

Çok güzel ve kullanışlı bir ürün. Tavsiye ederim.

bilinen marka
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 01.11.2016

a4 techin fareleri hep bilinir zaten. ben de bunu bildiğim için ve uygun fiyatlı olduğu için tercih ettim. kablosuz fare kullanamıyorum ben. bunun için hem rahat hem de tasarımı güzel bir fare.

yormuyor insanı
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 07.09.2016

hissiyatı çok güzel farenin. klasik işlerde kullanmak için ideal bir fare olduğunu düşünüyorum ben. elimi fazla yormuyor uzun süre çalışmak zorunda kaldığımda. ben çok beğendim diyebilirim fare için.

Alınır.
  • • Hepsi Burada aracılığıyla, 06.06.2016

Çünkü , benzer fiyat aralıklarındakli farelerden dayanıklı görünüyor. Hatta sağlam yani sizi götürür 1-2 sene . Köyü yanlarına gelirsek beklediğimden biraz küçük ve orta tuşu biraz sert dönüyor ama çok sıkıntı değil zamanla alışırsınız. Özetle küçük fareleri seviyorsanız kesinlikle alın.

güzel ürün...
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 10.04.2016

ele avuca oturan kaliteli görünümü ile fiyat / performans olarak 10 numara bir ürün..rahat kullanımlı..

fena değil
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 08.03.2016

kötü yanları biraz küçük ve orta tuşu sert fakat küçük bir fare olarak dayanıklı ve aynı fiyattaki farelere göre kontrolü daha rahat diyebilirim. tasarım olarak eli rahat tutan bir konfora sahip. küçük fareleri seviyorsanız alın bence.

terletmiyor
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 23.08.2015

uzun süre fare ile işim olduğu için rahat bişey arıyordum. mouse cidden rahat ve bu sıcaklarda özellikle elimi terletmediği için çok memnun kaldım ben.

rahat kullanımı var
  • • İnce Hesap aracılığıyla, 16.06.2015

mouse benim tam avucuma göre oldu. kullanımı çok rahat. çizim yaptığım için ben genellikle çalışırken avucumu ve parmaklarımı yormayacak bişey arıyordum ve sonunda buldum sanırım. mouse ile çok sık çalışanlar için tavsiye ederim ben.



Özellikler
  • Özellikler

  • Bağlantı TürüUSB
  • Mouse Hassasiyeti (DPI)1000 DPI
  • Ürün TipiMouse