A4-Tech X7-G100 Gamer Klavye Yorumları

A4-Tech X7-G100 Gamer Klavye yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2017
    Beş Yıldız

    Sadece 3 günde ŞIRNAK ilinin İdil ilçesine yolladınız ya helal olsun daha öncede bu klavyeyi kullanıyordum oyuncular için efsane. Mekanik klavyede almıştım ama bunun rahatını bulamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2017
    Ne için kullanacağınıza göre değişmekle birlikte yerleşimi ve tuş boyutları süper.

    Bazı arkadaşlar shift tuşu yanlış konumlandırılmış yazmış ama ben de sırf shift tuşunun yeri işime gelidiği için aldım. Ayrıca tuşların küçük olması ve ara mesafelerinin farklı olması bakmadan tuşlara basmayı kolaylaştırır. Bunu normal klavye olarak düşünmüş herhalde arkadaşlar ki tuşların yerleri sıkıntıya sokmuş. Aksine mesela wow için mükemmel bir klavye. Shifte basmak normal klavyelerde hiç ergonomik değil, bunda direk serçe parmağın standart konumunda. Ayrıca a4tech klavyeler kalite olarak ortalama üstü oluyor genelde o konuda da elime geçince negatif bir durum varsa bildiririm.

  • NI1 aracılığıyla, 14.04.2017
    ambalaj

    kutuyu görünce içindeki üründen sğphe etmişdim berbat bir ambalaj ile göndermişsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2017
    Üç Yıldız

    Tuşların yerleri farklı, alışmak zaman alıyor. Shift ve ctrl farklı yerlerde.... Ancak fiyatı gerçekten uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2017
    pek matah bir şey değil.

    Daha oyunda denemedim ama biraz hayal kırıklığına uğradım. Altındaki plastik ayaklarında dengesizlik var takır takır oynuyor. Onu sabitlemem gerekecek. Ctrl tuşu bastığında basılı kalıyordu. Kontrol kalemiyle tuşu ve altındaki slikonunu yerinden çıkardım yeniden taktım düzeldi. Ben bilgisayarım laptop olduğu için aldım masaüstü olsaydı almazdım. Yine de siz bilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 04.09.2016
    Hızlı kargo

    Hızlı gönderi için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2016
    Değmez

    Ürünü alalı herhalde 4-5 ay oluyor.Sürekli fps oyunları oynayan birisiyim.Sadece bir defa kullandım,çünkü bileğinizi inanılmaz yoruyor.ürünün alt kısmına bakarsanız anlarsınız.Bileğiniz boşlukta kalıyor 15 dakikadan fazla dayanamazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2016
    fikirlerim

    Bu klavyeyi yıllardır kullanmaktayım. Tuşların birbirine yakın olması ve yüksekliklerinin alışıldıktan daha düşük olmasının tepki süremi ve kullandığım tuş sayısını artırdığına şüphe yok. Elime eldiven gibi uyum sağlayan bir klavye. Yıllarca ve çok yoğun kullanımdan sonra klavyede sorunlar çıkmasını normal karşılamak gerek bence(hele de fiyatını düşünecek olursak). Bu fonksiyonelliği çok uygun bi fiyatla kullanıcıya sunun üretici teşekkürü hakediyor. Herkesi bilemem ama bu klavye benim vazgeçilmezim oldu. Piyasada bu klavyenin işlevselliğine ulaşan bi başka klavyeye de rastlamadım(tek el için tasarlanmış ve fiyatları genelde çok çok yükek olan oyuncu klavyelerini de kullandım). 5 yıldız vermesem içim rahat etmez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2016
    güzel

    Shift tuşu yanlış konumlandırılmış malesef Belki zamanla alışılır insan Onun haricinde fena değil Ama bir oyuncuya gereklimi ,tamamen gereksiz bence Hepsiburada ya teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2015
    Güzel Kaliteli..

    Ürün kullanışlı çok beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2013
    düşüncelerim

    ben 10 senelik bir cs oyuncusu olarak çok beğendim , tam aradığım klavye ucuz olması çabası. herkese tavsiye ederim. kesinlikle memnun kalacağınız bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
A4-Tech X7-G100 Gamer Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. A4-Tech X7-G100 Gamer Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat