Arçelik MD 574 S Mikrodalga Fırın Yorumları

Arçelik MD 574 S Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 12.04.2019
    Kesinlikle tavsiye etmem

    Bu mağazadan ürün almayın yanlış ürün gönderiyorlar üstelik dalga geçer gibi iade edin diyorlar..

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2016
    kargoya daha fazla özen

    Ürün güzel ve kaliteli fiyat avantajlı ambalaj hasarlanmış inşallah içi kırılmamıştır. En azından bir havalı poşet kullanılabilir .Hızlı ve güvenli

  • Teknosa aracılığıyla, 26.02.2016

    bitane almayı düşünüyorum komşuda gördüm çok memnun güzel çok çabuk ısıtıyo bunlar

  • Teknosa aracılığıyla, 13.02.2015

    Urunden cok memnun kaldim tavsiye ederim. Gercekten de herkesin almasi gereken bir urun cok pratik oluyor

  • Teknosa aracılığıyla, 09.01.2015

    aldim ve mükemmel kullabisi var bence herkes almali kucuk ve kullabisli hemen isitiyor harika otesi

  • Teknosa aracılığıyla, 09.11.2014

    Tasarımı çok şık,üstelik fiyatı da uygun,sabahları çocuklar okula giderken 2dk içinde sucuk pişiriyor,çok pratik ve kullanışlı bir ürün,tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 04.05.2014

    ÜRÜN ÇOK AMA ÇOK PRATIK INANIN SUCUK BILE KIZARTIYORUM SADECE 50 SANIYE SÜRÜYOR,POGÇA VE BÖREKLERI ISITTIGIMDA TAZESINDEN FARKI KALMIYOR.ARÇALK KALITESINDE FIYAT OLARAK OLDUKÇA UYGUN,KESINLIKLE TAVSIYE EDERIM.

  • Teknosa aracılığıyla, 06.04.2014

    ARÇELIK MIKRO DALGA FIRIN ERTESI GÜN KALMIS DOLMALARI ISITIYORUZ DAKIKADA ISINIYOR HEMDE TAZESINE YAKIN DONDURUCUDAN ÇIKARDIGIM YIYECEKLERI YEMEKLERI TABAKLA ISITIYORUM ,ÖZELLIKLE IZGARADAN ERTESI GÜNE KALAN KÖFTE,TAVUKLARI ÇOK GÜZEL IÇINE KADAR ISITIYOR BÖYLECE IZGARA TAZLIGINE YAKIN OLUYOR.ALMAYI DÜSÜNENLER KESINLIKLE DÜSÜNMEDEN ALABILIRLER.

  • Teknosa aracılığıyla, 19.03.2014

    Harika bir ürün.Mikrodalga firinda çok özellige gerek var mi bilmiyorum ama Içini harika yapiyor.haftada en az 2-3 kez kullaniyorum hiç sikinti yasamadim.Pogace dolma börek hemen isitip yemelik oluyor :) Kaliteli bir ürün akliniza takilmasin.

  • Teknosa aracılığıyla, 04.03.2014

    Ürün tasarimi ve dizayni çok güzel,kullanimi da kolay,ben erkek oldugum halde pogça,börek 50 saniyede isitip,taze taze yiyiyorum,fiyati da uygun,üstelik arçelik kalitesinde daha ne diyeyim,düsünlere tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 28.02.2014

    MIKRODALGA FIRINI ILK BASTA ALIRKEN BU KADAR KULLANISLI OLDUGUNU TAHMIN ETMEMISTIM AMA SIMDI ELIMIN ALTINDA HER ZAMAN BÖREKLERI ,DOLMALARI ISITIP ILK TAZELIGINDE OLUYOR SÜTÜ ÇEZVE KIRLETMEDEN BARDAKTA ISITIP IÇIYORUM. YURT DISINDAN GELEN PAKETTEKI MISIRLARI PATLATIYORUZ MISIRLAR BIR TEK MIKRO DALGADA PATLIYOR KENDISI KÜÇÜK AMA MAGRIFETI BÜYÜK

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik MD 574 S Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik MD 574 S Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat