Siemens LU16150TR 3 Kademeli Aspiratör Yorumları

Siemens LU16150TR 3 Kademeli Aspiratör yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2013
    siemens kalitesi

    Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, koku sorununu sayesinde giderdik.Tasarım ve kullanım kolaylığı açısından ürünü beğendim,hızlı gönderim ve siemens servis kalitesinden memnun kaldım,tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2013
    Siemens kalitesi

    Ürün diğer aspiratörlere nazaran çok daha güçlü ve kaliteli, çokta fazla gürültü yapmıyor. Alacak herkese tavsiye ederim. Servis olayıda çok iyi, içinden filtrelerden bir tanesi yamuk çıktı ve garanti kapsamında hemen yenisini değiştirdiler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2011
    çok gürültülü çalışıyor

    aspiratörümü yenilemek istiyordum hepsiburda.com dan aldım ve çok kısa bir sürede elimize ulaştı bu akdar çok sesli çalıştığını bilsem almazdım alırken bunu dikkate almanızı öneririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens LU16150TR 3 Kademeli Aspiratör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens LU16150TR 3 Kademeli Aspiratör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat