A4-Tech KB-21F Usb Klavye Yorumları

A4-Tech KB-21F Usb Klavye yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 05.05.2020

    daha önce iki farklı yerden almıştım hiç memnun kalmadım Ama bu trendyol'da Aldığım ürün gayet çok güzel çok memnun kaldım "F" klavye Çalışmak isteyen arkadaşlar memurluk sınavına hazırlanan arkadaşlarımıza Şiddetle tavsiye ederim Çok rahat kaliteli bir mal gerçekten de

  • NI1 aracılığıyla, 05.08.2019
    :)

    çok beğendim mağaza hızlı kargo hızlı mükemmel ve güvenilir kesinlikle tereddütsüz siparıiş verebilirsiniz :) fazlası var eksiği yok. teşekkürler :)

  • NI1 aracılığıyla, 07.04.2019
    Klavye

    Beğendim herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Gayet güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 07.04.2019
    A4Tech Klavye

    F klavye kullanıyorum.Bu markayı halen kullanmaktayım.Yeni bir bilgisayar topladığımdan aldım.Yedekte dursun

  • NI1 aracılığıyla, 25.06.2018
    a4tech

    klavyede her zaman tercih edeceğiniz markalardan 1.si a4tech olsun diğeride logitech ürün güzel ve kullanışlı teşekkürler.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.05.2017
    çok rahat

    kendi klavyem bozulduğu zaman arkadaşımın bundan kullandığını farkettim ve sorduğumda şaşırdım çünkü 4 seneye yakındır kullanıyorum demişti bana. ne bir silik ne bir bozulma olduğunu söyledi. buna güvenerek aldım. klavye oldukça rahat bu arada. alacaklara ben tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 21.08.2016
    değişmemiş hiç

    abartısız söylüyorum ben ilk bilgisayarımı aldığımda 2004 tü yıllardan ve bu klavyeden almıştım. kablosunu kardeşim kopartmayana kadar da kullandım 2011 yılına kadar. zaten yeni bilgisayar almıştım o zamanlar başka bir klavye vermişlerdi yanında haliyle. şimdi dizüstü bilgisayar kullanıyorum ve klavyeme su döktüm. orjinalini sipariş ettik fakat gelmesi 1 ayı bulur dediler. ben de bu nedenle görünce hemen bildiğim sağlam klavyeden aldım. 2 gün oldu kullanalı. aynı eskisi gibi hiçbişey değişmemiş.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.05.2016
    uzun seneler kullanılıyor

    çok uzun süreler boyunca kullanıyordum zaten klavyeyi. bildiğim için aldım zaten. ikincisini kullanıyorum şuan. silinme dahi olmadı diğerinde. su döküldüğü için bozuldu bu yüzden almak zorunda kaldım yenisini.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 03.02.2016

    klavyem hemen geldi herkese tavsiye ediyorum çok teşekkür ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
A4-Tech KB-21F Usb Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. A4-Tech KB-21F Usb Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat