Kügerr A100 Aspiratör Yorumları

Kügerr A100 Aspiratör yorum ve tavsiyeleri

(255 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle ürünün kurulumundan memnun kalmadım gelen ekip o kadar kötü kurdu ku dolap kapaklarına çarpıyor aspirator düştü düşecek gibi duruyor, ekip yardımcı olcaz olcaz diyip dönmüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sessiz ve kuvvetli. Aldıktan 4-5 ay sonra motoru arızalandı. Garanti kapsamında yeni motor takıldı. Firma prensip gereği tamirat yapmıyor, yenisini takıyor. Onun dışında başarılı. Montaj öncesi cihazın ocaktan belli bir yükseklikte olması konusunda ısrarlı uyarılar yapıldı. Geldiklerinde ölçtüler. İstenen yükseklikte olmazsa montaj yapmıyorlar

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Övündüğü kadar sessiz değil. Kaldı ki çekim gücü iyi diye aldım ancak beklentimin çok altında kaldı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo çok hızlıydı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum gerçekten ilk 2 kademesi çok sessiz ve en düşük kademede bile çekiş gücü iyi fakat bir sıkıntım var ürün temizleme uyarısı verdi ürünü temizledim hala clear uyarısı veriyor sebebini çözemedim yardımcı olacak birisi olursa memnun olurum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    Uzun araştırmalarım sonunda bu markaya karar verdim. Hiçte pişman olmadim. 2 haftadir kullaniyorum. Performansı oldukça iyi memnunum. Hepsiburadaya teşekkür ederim. Ürün sorunsuz ulaşti. Kügerr danışmani leyla hanıma ilgisinden dolayi teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün Çok Güzel

    ürün için yapılan yorumlara ek olarak ürünün resmi servis sitesinde de yazıldığı gibi Aspiratörünüzün/Davlumbazınızın en alt kısmı ile ocak arasındaki mesafe minumum 65cm. olması gerekmektedir. Bu mesafe, oluşabilecek yangınlara karşı, T.C. Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu evrensel bir standarttır. Gereken mesafeden emin olunuz. 65 cm alan yoksa servis kurulum yapmıyor biz dolapları kestirip kurulum yaptırdık

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 yıldız

    ürünü alalı 4 ay oluyor son derece memnunuz. İlk aldığımda yanlış bbir bağlantı yüzünden ürün çok gürültülü çalışmıştı da ben normal sandım ama normal değilmiş ekip geldi tekrar bu sefer düzelttiler. dolayısıyla 3 aydan fazladır çok büyük memnuniyetle kullanıyoruz. 4. kademeye kadar bile ses rahatsız etmiyor. biraz pahalı bir üründü ama özellikleriyle normal olduğunu düşünüyorum. daha pahalı bir marka alacağıma bunu aldım tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    başarılı ürün

    ürün inox ve malzemesi kaliteli. spotları var aydınlatması şık ve led. 1-2-3. kademeye kadar herhangi bir rahatsızlık vermeden gayet güzel çalışıp mutfağın havasını temizliyor. kafa şişirmiyor ve güçlü emişi var. İyi bir tercih yapmışız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    performans harika

    çok fazla araştırarak tercih ettiğim bir marka oldu. Son derece memnun kaldım. En ufak sorunda ilgililer. Sessiz olmasının yanında o sessizlikle birçok yemeğin kokusunu yok ediyor. 5. kademeye hiç geçmedik bile. En fazla 3. kademeye kadar kullanıyoruz ve sorunsuz sessiz güçlü. Kendi evi için cihaz bakanlara (özellikle bebeği olanlara) gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kügerr

    Süper sessiz tam istediğim gibi. 2 günde teslim edildi. Parasını fazlasıyla hak ediyor. :)))

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel bir cihaz

    ürün iyi bir paketlemeyle evime ulaştı. kargo süresi hızlıydı teşekkür ederim. Başarılı bir cihaz. Eski aspiratörümüze göre oldukça sessiz. Sadece 4 ve 5. seviyelerde ses iyice artıyor ama o seviyelere gerek kalmıyor zaten. Kurulduktan sonra bi sorun yaşadık çok gürültülü çalışıyordu ama merkezden ismini hatırlayamadığım bi hanım oldukça yardımcı oldu ve telefonla bazı kontrolleri yaptı. Bizim baca deliğinde bi daralma varmış, onu halledince ürün son derece güzel sessiz çalıştı teşekkür ediyoruz. Tavsiyemdir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kafa dinliyoruz

    ürün kibar ve dijital bir ekrana sahip. diğer markalarda bunu görememiştim. 1-2 ve 3. kademelerde kafa dinlersiniz genel olarak. 4. ve 5. kademelerde ses var ama ekstra kademe olarak koyulmuş sanırım. Bir iki defa açtık o kademelerde balık falan pişirirken. iyi dizayn edilmiş bir cihaz. teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    DİKKAT önemli bilgi!

    sessizliği de emiş gücü de çok başarılı. mutfakta koku bırakmıyor. Dikkat edin bacanız tıkalı falan olmasın. Ürün bacada tıkanıklılık fark ederse hızını çok arttırıyor (emiş gücünü kaybetmemek için)ama bu sefer de ses olabiliyor. Bizim baca deliğinin önünde kullandığımız bir menfez vardı onu söktük rahatladı ürün. Aklınızda olsun. Sonra ürün gürültülü zannetmeyin. Bacanız serbest olsun. Söktüğümüz menfezin görüntüsünü ekliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok araştırdım bunu tercih ettik

    ön paneli inox ve tuşları şık. sürgülü bir model. gövdesi dolabın içine gömülüyor. çok iyi bir çekişi var sessizliği de harika. 5 yıldız veriyoruz gönül rahatlığıyla.

  • HepsiB. aracılığıyla
    2 yıl sonunda sorun çözüldü!

    17 Temmuz 2018 tarihli "En sessiz olsa ne yazar, servis REZALET ötesi - zira yok - sunamıyorlar!!" yorumuma düeltmedir! - 17.07.2018 tarihli yorumum üzerine Kügerr Müşteri hizmetleri aradı ve sorunumu çözdüler! Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim!

  • HepsiB. aracılığıyla
    son derece başarılı

    Geçtiğimiz hafta elimize ulaşan bir ürün. Hızlı kargo için teşekkürler. 3 sene önce yazlığımıza almıştık ona göre üründe çok geliştirme yapmışlar. Motor sessiz ve güçlü. Yemek yaparken 2. kademeyi falan geçmiyoruz çoğu zaman. 5 kademeli. Parasını hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sorunsuz hızlı bir şekilde geldi ve aynı gün kurulumu oldu teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel sessiz tavsiye ederim sadece son kademede ses yapıyor düşükte kullanin hiç ses yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    KES MUHTEŞEM BİR ASPİRATÖR. SESSIZ VE CEKIM GÜCÜ MUHTESEM.24 SAAT ICINDE SERVIS GELIP KURUYOR.

  • HepsiB. aracılığıyla
    memnuniyet

    3 aydır kullanıyorum gayet memnunuz. ilk başta ürün çekiş yapmıyor diye şikayette bulunduk sağolsun arkadaşlar epey ilgilendi meğerse bizim bacamız tıkalıymış yani ürünle alakalı bir problem yokmuş. tıkanıklık giderildikten sonra ürün gerçekten de performanslı ve sessiz bir şekilde çalışmaya başladı. eğer ucuz bir şey olmasın diyorsanız tavsiye ederim. çağrı merkezindeki arkadaşlar çok ilgili. servis yarım saat rötarlı gelse de hızlı bir şekilde ücretsiz kurulumunu yapıp gitti teşekkür ediyoruz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kügerr A100 Aspiratör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kügerr A100 Aspiratör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat