Microsoft Sculpt Ergonomic L5V-00016 Klavye Mouse Set Yorumları

Microsoft Sculpt Ergonomic L5V-00016 Klavye Mouse Set yorum ve tavsiyeleri

(214 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ikinci alisim, ilkinde hic bi problem yasamadim, kullanim olarak cok rahat. Ama bu ikinci alisimda tuslarda sikinti cikti, bazen basmiyor nedense

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün özellikle de bileğinde sorun olanlar için çok iyi. Klavyeye alışması biraz sürse de ergonomisi ve eli rahatlatması açısından alışınca normal klavye kullanasınız gelmiyor. İndirimde denk gelirseniz kaçırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    10 parmak yazmak için çok ideal bir tasarım. Bu sayede 10 parmak yazma hızım çok arttı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yazarken alışmak alışmak biraz zaman alacak. Ama beğendim. :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bir daha almayacağım. Bu dördüncü ve son alımım oldu. Kaliteyi sürekli düşürdüler. Son üründe malzeme inceldi, esneklik arttı, klavye geometrisi çarpıldı (köşelerden birinin altına, düzlemselliği sağlamak için birkaç kat bant yapıştırmak zorunda kaldım). Esneklik nedeniyle yazı yazarken rahatsızlık yaşıyorum. Ve zaten her yeni alımımda, tasarlanmış arızalanma ve kullanım dışı kalma süresini kısalttıklarını da gözlemliyordum. Bundan sonra Microsoft'a, trilyon dolarları ve yeni kurbanlarıyla mutluluklar diliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sol shift biraz küçük. Onun dışında güzel kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    En iyi profesyonel klavye.

    Bundan önce de Comfort serisi dalga şekilli bir klavye kullanıyordum ama bu klavye çok daha değişik. Mesela 'Y' harfine sol el ile bastığımı bu klavyeden öğrendim. El alışkanlığınızın oturması zaman alıyor ancak oturdukça hız konusunda artış olacaktır. Mekanik klavyelere yönelmiştim ancak hem sesleri hem de ergonomik olmamaları sebebi ile yşne Microsoft ile devam etmeye karar verdim, çok da doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Mouse içinse aynı şeyleri söylemek zor, birincisi bilek havada kalıyor ve 5 dakika sonra bile ağrı yapıyor, Logitech ile devam ediyorum. İşin kötü yanı tek alıcı var, mouse'u başka bir yerde kullanmak da mümkün değil (150 TL civarı çöpe gidiyor.) Numpad in ayrı olması çok iyi, ararken özellikle dar klavye bakmıştım, numpad in hem olması hem olmaması çok güzel. Satıcı aynı gün kargoya verdi, ertesi gün Sürat kargonun kendi yerinden aldım, eve uğradıklarından emin değilim kağıt yoktu. En azından gözleri önünde açıp kontrol etme şansım oldu. Paketlemesi çok sağlamdı, falçata ile açmak bile zor oldu. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    arıza riskine değmez

    Ürünü yaklaşık 10 aydır kullanıyordum. Çok rahat, kullanıcısını yormuyor fakat usb dongle'ı çok narin. Yuvasından çıkartırken plastik koruması bağlantı yerinden ayrıldı ve bir daha çalışmadı. Servis ile konuştuğumda dongle'ın set ile eşleştirildiğini bu nedele yeni dongle maliyetinin sıfır ürün ile aynı olacağını belirttiler. Kısacası ürün arıza yaptığı anda çöp oluyor. Bu fiyat kategorisindeki bir üründe teknik destek böyle olmamalı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    MUHTEŞEM ÜRÜN HIZLI TESLİMAT

    Muazzam ürün, NEPAL BİLİŞİM'e teşekkür ediyorum. Ürünü sipariş verdikten, cumartesi akşamı, sonra pazartesi günü öğleden önce teslim ettiler. Gerçekten muhteşem bir hizmet sağladıkları için NEPAL BİLİŞİM'e tekrar teşekkür ediyorum. Ürünle ilgili olarak bir ufak uyarıda bulunmak isterim, ürün wireless olduğu için klavyeyi ve fareyi kullanırken USB aparatı ile arasında herhangi bir engel olduğunda yahut mesafe uzun olduğunda girilen komutları algılayamayabiliyor. Uygun bir mesafeden farklı bir USB girişi ile tekrar denemenizde fayda olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    3. yılında Mouse birden çalışmamaya başladı, anlam veremedim üzgünüm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ergonomi

    Uzun zaman bilgisayar başında geçiren ve çok yazı yazan kişiler için kesinlikle öneririm. On parmak yazmıyorsanız, alışmak biraz zor oluyor. Bir mağazada denemeniz daha iyi olur. Elbette yeni kurla alınmaz olmuş maalesef.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.08.2023
    dizany güzel ama

    çok şık ve kullanışlı bir klavye, bileklerinizi koyduğunuz yer rahat ama bir süre sonra renkte değişiklik oluyor ve çirkin gözüküyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.07.2023
    Ergonomik

    Ürünü programlama yaparken kullanıyorum ofis ortamında gayet ergonomik oluyor, mekanik klavyenin verdiği hazzı alamıyorsunuz elbette fakat klavye ve mouse çok konforlu.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.01.2023
    Güzel klavye ama benim işime uygun değil

    Kodlama ve metin yazmakta kullanmak için aldım. Yazım için kullanacaksanız çok güzel bir klavye. Bilek desteği ile birlikte kullanımı da rahat. Ancak ben bir gün kullandıktan sonra iade etmeye karar verdim. Kodlama için kullanımı rahat gelmedi çünkü. Çok ihtiyaç duyduğum ()<>{} gibi bazı sembollerin erişimi zor geldi bana.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.01.2023
    Webdenal satıcısı sıkıntılı

    Öncelikle microsoftun ürünü müthiş. Kalitesi, kullanım rahatlığı harika, özellikle mouse top şeklinde olması bilek ağrımı azalttı. Satıcıya gelince çok sıkıntılı bir kargo süreci yaşadık. Kargo 12 gün depolarında hazır şekilde bekledi. Çalıştıkları kargo firmasının bölgesel kotası varmış. Çok fazla ısrar etmem sonucu sonunda kargoya verdiler. Ve ürün kargoya verilmesinden bir gün sonra geldi.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.12.2022
    Fiyat performans

    Başka markaların çok daha kaliteli ürünleri alınabilir ancak fiyarına göre çok faydalı bir klavye. Çok kaliteli bir hissi yok ancak 10 parmak yazma alışkanlığı kazanmak ve bilek ağrısından kurtulmak için iyi bir seçim

  • Amazzon aracılığıyla, 28.11.2022
    Bağlantı yavaş

    Tamamen ellerimi rahat ettirecek şekilde duruş pozisyonu var. Ayrıca yumuşak bilek dayama pedi ve ürün kalitesi mükemmel. Ancak bağlantı sorunundan mı bilmiyorum sürekli mause imleci ekranda ağır hareket ediyor ve yazı yazarken klavyede bastığım tuşlar ekrana yansımıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    10 senedir bu modeli kullanıyorum. Normal klavyelerde akşama doğru bileğimin ağrısından duramaz hale geliyordum. Bu model ile 10 senedir hiç problem yaşamadım. İşin ilginç tarafı ergonomik takılan diğer firmalarda yanından bile geçen yok.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.10.2022
    ürün görseldeki gibi tıpkı

    ürün gayet güzel, fakat farede bazı donmalar yaşadım. amazzona bildirdim 3 gün içinde değişim sagladılar. amazzon sadece müşteri memnuniyeti üzerine kurulmuş, bi karç defa bu şekilde çok hızlı sorun çözüyor. bence en güvenilir satış sitesi, bütün samimiyetimle söylüyorum, teşekkür ederim amazzon iyiki varsın... ürün gayet güzel tasarım ve kullanım olarak tavsiye ediyoruım..

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Mouse deformelıydı ve bazen takılıyor. Umarım bozulmaz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microsoft Sculpt Ergonomic L5V-00016 Klavye Mouse Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microsoft Sculpt Ergonomic L5V-00016 Klavye Mouse Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat