SIMFER 4200 MIDI FIRIN Yorumları

SIMFER 4200 MIDI FIRIN yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2018
    Tavsiye Ediyorum

    ürün çok güzel ve kullanışlı, fiyatına göre herkese tavsiye edebileceğim bir ürün. Satıcı aynı gün içinde kargoya verdi ve ürün 2 günde elime ulaştı çok memnun kaldım ayrıca paketlemesi de çok iyi yapılmıştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2016
    simdilik

    geldiğinde kurulum yaptım hemen kek yaptım ve hemen pisirdi gayet güzel olmuştu

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2016
    fiyatına göre çok iyi

    yuvarlak tepsisi olması çok güzel.. börek ve kek çok iyi pişiyor.. eşim çok memnun. turbo fanlısını içindekileri sertleştiriyor diye eşim özellikle istemedi.. tavsiye ederiz, çok kullanışlı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2015
    Güzel

    Bundan önce luxell sipariş ettik memnun kalmayıp iade edip bunu almayı düşündük ve çok beğendik.Belki lüxell bizim şansımıza arızalı çıkmış olabilir.Ama neyse bu üründen gayet memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2015
    Fiyatına göre çok iyi bir ürün

    Kendi börek tepsisi var.çok iyi pişiriyor.tavsiye ederim.gözünüze biraz büyük görünsede performansına diyecek yok.paranızın karşılığını veren bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2015
    GAYET GUZEL PİSİRİYOR.....

    FİRİN TERCİHİM GENELLİKLE MİNİ VE AYNİ MARKALARDİ.MİDİ ALMAYA KARAR VERDİGİMDE HER MARKAYİ İNCELEDİM İLK KEZ SİMFER MARKA BİR URUN ALDİM.İLK PİSİRME DENEYİMİM KEKLE OLDU,SONUC MUKEMMEL.ARDİNDAN PATLİCAN İLE YAPİLAN BİZİM YOREYE OZEL(CİGİRTMA) YEMEGİ SONUC HARİKA.....TEPSİ BOYUTLARİ OLDUKCA İDEAL.FİYAT UYGUN,PİSİRMESİ GUZEL.DAHA NE OLSUN.....

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
SIMFER 4200 MIDI FIRIN kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. SIMFER 4200 MIDI FIRIN yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat