Microsoft 7N5-00003 Designer Mouse Yorumları

Microsoft 7N5-00003 Designer Mouse yorum ve tavsiyeleri

(81 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet güzel

    2 Gün oldu ürün elime ulaşalı, inanılmaz ergonomik, tuşa basımı gayet iyi, çok kaliteli bir malzemeye sahip, tıklama sesi zayıf ama tok bir ses, çok hafif ve asla rahatsız ediciliğe sahip değil. Ürün ise ince ama geniş olduğu için eli dolduruyor. 2 adet ince kalem pil ile çalışıyor ve piller ürünle birlikte gönderilmiş oluyor. 1600 DPI lık bir mouse ve günlük işler için, oyun vs için kullanılmayacaksa, fazlasıyla iş gören, gayet hızlı bir ürün. beğenmediğim tek bir tarafı oldu ürünün, o da ortadaki yukarı aşağı fonksiyonunu karşılayan bilye (adı her neyse:)). Biraz ağır buldum, çevirmek için daha çok kuvvet uygulamanız gerekiyor, diğer mouselara nazaran. Bunun dışında genel olarak çok beğendim, almayı düşünenlere de tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    güzel ve şık ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tekerleği bozuluyor!

    Notebook yanında çantada taşımak amacıyla aldım. 6 ay gayet güzel çalıştı; ancak sonra tekerleği bozuldu. Şu anda mouse çalışsa da, sayfada kaydırma yapamadığım için kullanmıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Kullanmaya alışmak biraz zor. Tıkladığınızda çıkan ses rahatsız edici olabiliyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel bir bluetooth mouse ama...

    Merhaba, Bu ürünü yaklaşık 5 ay önce aldım. 5 ay sonunda mouse'un tekerleği bozuldu. Tekere tıklamadan sayfayı aşağıya ya da yukarıya hareket ettiremiyorum. Yurt dışı sayfalarda da bunu yaşayan çok kişi varmış. Üründe bu sıkıntı sanıyorum genel olarak var. Bu yüzden almamanızı tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 27.08.2019
    Kaliteli

    Tam olarak ultrabook'un yanında isteyeceğim şekilde sade, kullanışlı ve şık bir ürün. Hem hafif tasarımı hem de sayfa kaydırma özelliği olması güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2019
    Hızlı gönderi

    Teşekkür ediyorum. Hızlı gönderim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2019
    Bilerek Alın

    Microsoft mouselarda tekerlek bozulması olayı kroniktir arkadaşlar bilerek alın. Yaklaşık 5-6 kadar farklı farklı modellerde Microsoft mouse eskittim tamamının tekerlekleri 6-10 ay aralıklarında bozuldu. Çoğunu bir o kadar daha tekerleksiz kullandım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2019
    Tekerlek problemli

    2 sene boyunca keyifle kullandım. Ergonomisi, boyutu ve kullanım kolaylığı açısından gayet iyi bir mouse. Malzemesinin çok kaliteli olmadığı belli, ama daha uzun seneler kullanırım diye düşünüyordum. Diğer arkadaşlar da yazmış, 2 sene yoğun kullanımdan sonra tekerleği bozuldu. Bu fiyata bu ürünü tavsiye etmiyorum. Tekerleği ile ilgili ciddi sıkıntı var, tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2018
    tekerlek bozuldu

    alalı yaklaşık 6 ay oluyor. tekerlek bozuldu. içini açıp baktığımda tekerleği alıcıya bağlayan parçanın çok zayıf bir plastikten yapıldığını gördüm. bu kadar pahalı bir ürün için kesinlikle daha iyi bir işçilik olmasını belkerdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2018
    Tekerlek bozuluyor

    Herkes yazmış, ben de yazayım. Tekerleği birkaç ay sonra bozuluyor. Bu kadar pahalı mouse´da olmaması gerekiyor. Ben çok memnundum ergonomisinden ve pil yeri kapağının pratikliğinden. Ama tekerlek bozuluyor hemen. Çok garip.

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2018
    Sorunsuz tedarik süreci ve kaliteli ürün

    Kargo süreci hızlı ve sorunsuzdu. Ürün Microsoft'un olduğu için mağazaya tedarik sürecini sorunsuz gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum. Ürün inanılmaz şık ve kullanımı kolay. Kullanmak için illa tasarımcı olmaya gerek yok :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2018
    Kullanışlı Hafif Pratik

    Samsung W720 ile kullanıyorum, çok memnunum. Kayganlığı, sade oluşu hoşuma gitti. Arka tarafta pil konulacak yer çok güzel dizayn edilmiş. 2 gündür problemsiz kullanıyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 29.06.2018
    Designer Mouse

    Kurulumu oldukça basit. Ben Lenovo Yoga 500 notebook ile beraber kullanıyorum. gecikme hiç yok. ahşap zemin dahil olmak üzere hemen tüm zeminlerde sorunsuz çalışıyor. Bir önceki fareme göre oldukça sessiz. Bluettoth bağlantısı kullandığı için ek bir dongle gerekmiyor ve herhangi bir USB çıkışınızı iptal etmiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 28.06.2018
    Şahane

    Çok kaliteli bir mouse. Hem çok hafif ve ince hem de ele çok rahat oturuyor. Malzemesi de çok güzel hissettiriyor elde.

  • NI1 aracılığıyla, 24.06.2018
    Fena değil

    Tabletle kullanmak için aldım. Hassasiyeti yeterli, boyutu biraz büyük.

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2018
    Başarılı bir Aksesuar

    ürün gayet zarif ve kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 16.06.2018
    tasarım harikası ve hafif

    Gayet ergonomik, hafif ve kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 29.05.2018

    Macbook pro space gray ile mükemmel uydu.

  • NI1 aracılığıyla, 23.05.2018
    cok guzel

    oldukça kibar ve kaliteli, çözünürlüğü çok yüksek. beğendim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microsoft 7N5-00003 Designer Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microsoft 7N5-00003 Designer Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat