Bosch HKP110120 Midi Fırın Yorumları

Bosch HKP110120 Midi Fırın yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 14.09.2018
    vasat

    ürünü kullanan bir arkadaşım tavsiye etti. görüntü bosh olmasına rağmen vasat. keşke kendi beğendiğim bir model alsaydım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2017
    Geç pişiriyor

    9 yıldır bu ürünü kullanıyorum.tutma sapının vida yerinden kırılması dışında hiç bir şey olmadı.gayet sağlam. pişirme konusunda da yanma kabarmama gibi sıkıntılar hiç yaşamadım fakat çok geç pişiriyor. çalışan bi anneyim eve gelir gelmez bi fırında yemek yapıyım dersem örnek tavuk yemeği 2 saatte pişiyor ve bu süre de beni deli ediyor. oyüzden 2. fırın olarak davul fırın aldım yarım saatte tavuk yemeğim hazır.termostatlı olduğu için kek börekte onda pişiriyorum.1 yıldır Bosch un yüzüne bakmıyorum onu yazlığa götürcem artık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2012
    bence iyi

    Tepsisinin derin olması çok büyük bir avantaj sahiden...Pişirme süresi diğer fırınlardan uzun diyen arkadaşlara da katılmıyorum.Neticede Bosch kalitesi.uzun yıllar gönül rahatlığı ile kullanılabilecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2011
    11 yıldır kullanıyoruz.

    Bu ürünün ilk versiyonunu evlenirken aldık. 11 yıldır mükemmel pirişiyor. Ev taşırken yere düşürdüler, tutacak yeri kırıldı. Bu olay dört yıl önce oldu. Hala kullanıyoruz. Son üç yıldır açık balkonda duruyor ve hala çalışıyor. Fırım değil terminatör mübarek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2010
    Pişirmeyen fırın

    Anneme, anneler gününde almıştık. Baktığımız yerde börekçi önermişlerdi biz ise bosch iyidir düşüncesi ile bu fırını tercih ettik. Görünüşü ve sağlamlığı konusunda bir şey diyemem ancak annem pişirmesi konusunda hiç memnun değil. Servis de kontrol etti normal dedi ama eski fırınına göre kötü pişiriyormuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2010
    bosch kalitesi...

    ürün gayet güzel ve zarif fakat tepsilerin ebatları biraz küçük,derinliği biraz fazla geldi.kalabalık misafirlere altlı üslü iki tepsiyi de pişirmeniz gerekebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2010
    Tek kelimeyle mükemmel.

    Luxell in börekçilerinden sonra bu ürüne dokunduğunuz an Bosch un o bilindik kalitesini hissediyorsunuz; içe gömülebilen tuşları, kapak kulpu, camı, iç dizaynı son derece sağlam. Termostatı oldukça uzun ömürlü olacağı izlenimi veriyor, tabi tüm mekanik aletlerde olduğu gibi bunun zamanlayıcısı da pek hassas değil; ölçtüm, 3 dakikalık bir sapma yapıyor; piyasada dijital zamanlayıcılı ve termostatlı (bu fiyata) ürün maalesef bulamadık. Alalı üç hafta oldu ve şimdiye kadar bir sürü hamur işi, et yemeği, tatlı, makarna yaptık, hepsi mükemmel; ısı dağılımının eşit ve yiyecekleri kurutmadığından emin olabilirsiniz. Bizim için sorun olmayan ama belki başkaları için olabilecek tek yönü geç ısınıp geç soğuması... Bu da sanırım kullanılan malzemenin kalınlığından kaynaklanıyor. Tereddütsüz alın derim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2010
    çok memnunum

    fırını 8ay önce çeyizim için aldım ve de 8 aydır kullanıyorum.çok memnunum özellikle hamur işlerini çok güzel pişiriyor.tavsiye ederim. evimde hep bosch ürünleri kullanıyorum.kalite kendisini belli ediyor...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.09.2009
    1 yıldır kullanıyoruz

    güzel bir ürün kendi tepsileri var börek çörek hepsini yaptık fırında tavuk dahil pişirme süresi vs herşey normal gönül rahatlığı içinde herkese tavsiye ederim ön cam kapağı felan şık ısıcamlı gibi çift katman, alın pişman olmazsınız .

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2009
    Değer

    Mini fırın almaya karar verdiğimizde bir çok markayı araştırdık ve Boshun en uygun ürün olduğunu düşünerek aldık. Gayet memnunuz ve ihtiyaçlarımıza cevap veren bir ürün oldu. Görüntüsüyle de kaliteli olduğunu hissettiren bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2009
    idare edebilir

    ürünü çok fazla beğendiğimi söylemem öncelikle bosch gibi bir markanın iç aydınlatma ışığını neden yapmadığını hala anlayamadım yemeğin üstünün kızarıp kızarmadığını kontrol etmek için bile kapağı açmak zorundasınız. bir de sanki normal pişirme süresinden daha uzun sürede pişiriyor gibi geldi. bundan önce arçelik fırınım vardı harikaydı. bu fiyata bence değmez. tek güzelliği iç hacminin geniş olması

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2009
    dusunmeyın

    eger aradıgınız bır mıdı fırınsa bence kendınızı cok fazla yormayın aramak ıcın.dusunmeden alacagınız bır urun.sonuclar tatmın edıcı,tek eksıgı aydınlatma ısıgının olmaması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2009
    KALİTELİ BİR ÜRÜN

    MARKASINA DİKKAT EDERK ALDIM. HERZAMAN OLDUĞU GİBİ KISA ZAMANDA ELİME ULAŞTI. BİZ MEMNUNUZ ALMAK İSTEYENLERE TAVSİYE EDERİM. ALANLARA HAYIRLI OLSUN.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2009
    mükemmel tercih

    bence çok iyi bir tercih, markası yeter. iç hacmi geniş, tepsileri derin. bir bayanın istediği herşey bu midi fırında mevcut. markasıda cabası..

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2009
    hepsiburada ve bosch bütünleşmesi

    midi fırına ihitiyacım vardı ve hepsiburada bosch bütünleşmesini görünce dayanamadım ve bugün aldım.bekliyorum .boscha ve hepsiburadaya güveniyorum.herikiside kaliteden taviz vermez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2009
    en derin tepsi bu fırında

    bir midi fırın almak istiyordum çoğu markaya baktım Tepsi derinliği açısından en ideali boschta sulu yemekleri bile çok rahat pişirebilirsiniz fiyatını da araştırdım burada daha avantajlı görünüyor aynı ürünü kardeşim ve annem kullanıyor ikisi de çok memnun

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2009
    harika

    fırın çok güzel pişiriyor sadece ısınması uzun sürüyor ama kesinlikle kurutmuyor tek şikayetim içinde küçük bir lambası olsaydı daha iyi olurdu

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2008
    kaliteli

    Çok araştırdım ve bu modeli almaya karar verdim.Üç aydır kullanıyorum çok memnumum. Izgaralı olması ayrı bir avantaj. Balık ,tavuk ızgarayı güzel yapıyor. Zaman ayarı sayesinde yemeği fırında unutma derdim yok.Almak düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2007
    bu fiyata hemde hediyeli

    arkadaşım 150 milyona almıştı ve cok memnundu ben de hepsiburada da hediyeli oldugunu görünce aldım.. kullanıyorum ve cok memnunum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2007
    Önemi büyük, yeri küçük

    Önemli midi fırınlarda kapasitesi piyasada en fazla 24 lt bulabilirsiniz. Ama bu 26 lt olduğu için çok avantajlı sonuçta BOSCH ve hediyeli bu fiyata toptan bile alınmaz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch HKP110120 Midi Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch HKP110120 Midi Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat