KING K36 MİNİ FIRIN Yorumları

KING K36 MİNİ FIRIN yorum ve tavsiyeleri

(48 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2016
    iyi pişirmiyor

    maalesef iyi pişirmiyor, sadece 2 bölmesi var üst bölmeye koyunca altı pişmiyor, alt bölmeye koyunca üstü pişmiyor, buradaki yorumlara aldanıp almıştım, tavsiye etmiyorum, ancak yemek pişirebiliyorum pişirirken değiştirerek bir alt bölmeye bir üst bölmeye koyuyorum, pasta börek zaten pişiremezsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2015
    Hiç yoktan iyidir

    Fırını öğrenci evimize aldık yemek pişirebiliyor ama uzun sürede. Malzeme kalitesi dandik ama zaten en ucuz fırın bu olduğu için normal. Ha bir de mutfaktaki kalorifer peteğini kapatabilirsiniz lakin fırın soba gibi çalışırken. Her şeye rağmen yaptığımız patatesi tavuğun tadı gayet güzeldi. Ucuza alıp hunharca kullanayım derseniz alınabilir :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2015
    iyiydi

    tam zamaninda geldi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2015
    Kullanışlı

    Ürün gecikmeden geldi. Çok kullanışlı, öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2015
    İdare eder

    pısırmesı iyi ama kablosu kısa.ve cok kücük büyük borcamları almıyo .simdi bozuldu benımkı yenisini alacagım

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2015
    Kablo

    Ürünün elektrik kablosu çok kısa. tek sıkıntısı bu kablonun kısa olmasıdır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2015
    fena değil

    Biraz geç pişiriyor ama idare eder beklentiniz çok yüksek olmasın. Fiyatının ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2015
    Denedik sonunda

    Dün akşam denemesini yaptık tavuk ile ve beklediğimden çok çok iyi maşallah. Almanızı tavsiye ederim hakkaten güzel pişiriyor mini fırın ama işlevi büyük ve kendide çokta küçük değil :) Tavsiyemdir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2015
    Elektrik Kablosu daha kisa olamaz.

    Urunu Bugun Teslimat secenegiy aldim ve ogle saatlerinde kurye tarafindan elime ulasti. Almayi dusunenlere boyut acisindan yardimci olmasi icin: Firinin genisligi 50cm, Tepsi genisligi ise 35cm. Urunu kutusundan cikarttigimda plastik ayaklarinin montaj gerektirdigini farkettim. Biraz zorluydu, simdiden uyarayim. Ayrica cam kapagini actigimda tepsi icerisinde duran bir vidayi farkettim. Kapagin ust tarafindan dusmus oldugunu farkedip tornavidayla yerine ben taktim. Ilk calistirildiginda yogun bir yanik plastik kokusu geldi. Mutfagi havalandirmak zorunda kalacak kadar yogun bir koku. Pat, kut diye sesler de geldi (genlesme sesleri) Elektrik kablosu daha kisa olamaz. Ayrica kablo arka yerine on alt tarafta, yaninda uzatma kablosuda siparis etmenizi tavsiye ediyorum. Fiyatina gore iyi bir urun degil. Uzerine biraz daha ekliyerek cok daha iyi bir urun alinabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2014
    konyali

    gercekten bu fiyata bu kadar becerili olacagini dusunmedim super fiyatina gore gerçekten güzel rcekten bu fiyata bu kadar becerili olacagini dusunmedim super fiyatina gore gerçekten güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2014
    DÜŞÜNDÜĞÜMDEN DAHA DA KÜÇÜK

    FIRINI DAHA BÜYÜK BEKLİYORDUM. ANNEME HEDİYE OLARAK ALMIŞTIM. HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM.TEK BAŞINA YAŞAYANLAR İÇİN İDEAL.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2014
    Mükemmel

    İnanın kesinlikle harika hem çok iyi pişiriyor hemde çok hızlı iyi ki almışım dediğim bir ürün şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.08.2014
    memnuniyet

    ürün gayet başarılı. kısa vadede kullanışlı olabileceğine inanıyorum. öğrenci ve bekarlar için ideal. şu ana kadar yaptığım hiç bir yemekte beni hüsrana uğratmadı. ancak ürünün içinden çıkan iki tepsiden biri yuvarlak. kablosu da korkulacak kadar kısa değil. her halükarda davul fırından iyi sonuçlar alınır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2014
    memnun kaldık

    belirtilen sürede elimize geçti.ilk kullanımda fırını boş olarak çalştırdık.yorumlarda plastik kokusu yaydığı yazıyordu öyle bişey olmadı.kalite arayanlar için deil. beklediğimizden iyi çıktı memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2014
    Hakikaten çok Güzel

    ürün hemen elime ulaştı ve çok kullanışlı pratik 2 tepsi hediye geldi çok makbul geçti tek dez avantajı kablosu kısa uzatma lazım veya prizin hemen altında yapıcaksınız işinizi diğer kalite bakımından çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2014
    HEPSİ BURADA CANDIR :D

    Süper pratik ve kaliteli bir ürün ayrıca 4 yıl garanti. Doktora öğrencisiyim keşke üniversite okurken de böyle birşey alsaymışım diyorum her gün. Börek suffle patates tavuk walla ne istersen 20 dakikada hazır. Hepsiburada, tepsi nerede :D:D

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2014
    güvenilir tavsiye ediyorum.

    fiyatına göre cok süper bir ürün kullanışlı power kablosu birazdaha uzun olsaymış süper olacakmış, Harika börek pişiriyor biraz ısınıyor ama olsun dediğim gibi fiyatına göre mükemmel bir ürün teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2014
    Bu fiyata

    İhtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilecek bir ürün,bu özellikler ile 4 yıl garanti verilmesi,boyutunun ideal olması ve bu fiyatta oluşu yüzünden kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2014
    sorunsuz

    Ramazan günü fırınsız olmaz dedim ve fırın almaya karar verdim. Acelesi olduğu için çok fazla araştıramadım ama ürünü aldığım için gayet memnunum. Tabi arkadaşlarda :) pişirme konusunda hiç bir sorun yok. ama kablosu kısa.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2014
    Kullanisli

    Urun dizayn olarakta kullanim olarakta gayet basarili! Icerisinde isik olmamasi tek olumsuz ozelligi. Onun haricinde gayet gu zel bir urun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
KING K36 MİNİ FIRIN kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. KING K36 MİNİ FIRIN yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat