Ferre The New White Magician BSPR600 + B1140CE + 7001 Ankastre Set Yorumları

Ferre The New White Magician BSPR600 + B1140CE + 7001 Ankastre Set yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.12.2019

    Bende çok memnunum fakat fırınımda nedense keklerim kabarmıyor ve geç pişiriyor başka fırınımda deniyorum hem hızlı hemde güzel pişiriyor kullanma kılavuzundaki gibi ayarlıyorum peki sizler keklerinizi hangi ayarda pişiriyorsunuz yardımcı olursanız çok sevinirim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.11.2018

    Tereddut ederek aldim ama cok memnunum firin cok iyi pisiriyo davlumbaz super cekiyo fiyatina gore cok iyi

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.09.2018

    Ferre Ultra Plus White Magician Ankastre Set ( 10003 + KA013 + BSPR 600 ) İstanbul bilişimden aldım 3lü set dökülüyor davlubaz kalite yok dokunmatik düzgün çalışmıyor ocak düğümleri çok yüksek pişiriyor fırın dümeri çalışmadan dağıldı velhasıl aldığıma çok pişman oldum 2 hafta önce aldım 15.09.2018

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2017
    Ferre türk malı ve süper ??

    Bu ürünü alalı 1 yıl oluyor.Çok memnun olduğumu söylemeden edemeyeceğim.Görünüş olarak gerçekten muhteşem.Ocak döküm temizlği zahmetli ama kullanımı süper.Davlumbaz kumandalı ve dokunmatik.Fırın da güzel pişiriyor.Kek,poğaça,yemek denedim.Tavsiye edilir mutlaka kullanın derim.Yerli malı sonuçta..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2017
    Siparis verildi

    Yorumlara gore ucretin hakkini verdigini dusunuyorum siparisini verdim kullandiktan sonra tekrar yorum yapacagim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2017
    ankastre

    Ürünü beğendim şık ve kullanışlı kargo elemanlarının daireye kadar teslimi de güzeldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2017
    Ürün güzel resimde görüldüğü gibi

    Aynen resimde görüldüğü gibi geldi. Ferre servisi başarılı ve hızlı. Şanlıurfada olmamıza rağmen aynı gün gelip kurdular. Ancak horoz lojistik için aynı şeyi söyleyemem. kargo çok gecikti. yoğun bir telefon trafiğinin ardından teslim alabildik. teslimat gecikmesi dışında herşey güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2017
    Kesinlikle tavsiye ederim

    Ferre ankastre setimi 15 aydır kullanıyorum hepsinden ayrı ayrı çok memnunum tanınmış markalara 2 katı para vermeye gerçekten hiç gerek yok on numara beş yıldız bi set özellikle fırınımı çok seviyorum çok güzel ve hızlı pişiriyor hiç ara vermeden 5 tepsi pişirdiğimde oldu şükür bi sıkıntı yaşamadım kocaelideki servisindende çok memnunum hepsiburada.com a bize bu imkanları sağlağı için ve horoz lojistike de zamanında deforme olmadan verdiğim bütün siparişlerimi getirdiği için çok teşekkür ederim O?

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2017
    kalite ve uygunluk arayanlara

    bu fiyata alınabilecek en kaliteli ve en güzel ürün. Görüntüsü kalitesi harika bayıldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2016
    Gayet guzel

    Urun gayet iyi begendim hic bir skintisi olmadi tavsiye edilir . tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2016
    Gayet İyi

    Hızlı teslimat ve sağlam ürün, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2016
    Gayet iyi

    Gebze bolgesindeki yetkili servis dışında gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2015
    bayıldım

    Ben ilk defa internetten alışveriş yaptım çok tereddüt ederek bu seti aldım şu an elimde çok mutluyum nisanlim la kullanacağımiz zamanı iple çekiyoruz çok sık duruyor gören herkez sparis vermeyi düşünüyor herkeze tavsiye edebilirim musteri hizmetleri de benle sorunsuz ilgilendi bundan sonra herseyi bu siteden almayi düşünüyorum çok teşekkür ederim hepsiburada .com

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2015
    görüntü şık

    pek konuşçak bişey yok parasını hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2015
    Şık

    Trabzon servisinin biz bulunduğunuz ilçeye karışamayız cevabını alınca yaşadığım ilk şoktan sonra neyseki Rize servisi Trabzon ilçesinde olmama rağmen gayet ilgili guleryüzlü bir şekilde montajı yaptı. Çok şık bir set daha pek kullanmak nasip olmadı. Davlumbaz aydınlatması ve uzaktan kumandalı oluşu ayrı bir estetik katmış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2015
    memnun kaldık

    bu seti alırken tereddüt etmiştim ama şimdi iyiki almışım diyorum hem fiyat olarak diğer markalara göre daha uygun hemde ürün kalitesi gayet güzel. özellikle davlumbazın çok sesli olmadığı halde iyi çekim yapması çok güzel. ocaktaysa siyah cama göre beyaz cam çok daha kullanışlı bezin bıraktığı su izleri hiç belli olmuyor. fırının pişirmeside gayet güzel yani herkese tavsiye ederim ayrıca servisinden de çok memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2015
    Çok teşekürler

    ümraniye fatih 39 ferre ürünlerini biraz biliyordum yerli üretim olduğu için almış olduğum bu set gerçekten hem şık ve kaliteli herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum ferre ve hb çok teşekkür ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ferre The New White Magician BSPR600 + B1140CE + 7001 Ankastre Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ferre The New White Magician BSPR600 + B1140CE + 7001 Ankastre Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat