Naturel NT 709SY Siyah + Alfa A6400 CS Siyah + NT 198 Siyah Ankastre Set Yorumları

Naturel NT 709SY Siyah + Alfa A6400 CS Siyah + NT 198 Siyah Ankastre Set yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 25.08.2016
    Naturel İnci Ankastere Set

    Ürünü geçen hafta teslim aldım. Ürün fena değil. Fiyatına göre çok güzel. Ürünün teslimat adresi Aydın olmasına ve kargo ücretini ödememe rağmen ürünü İzmir'den kendim teslim aldım. Kargo şirketini aradığımda geldik aradık evde yoktunuz yalanıda cabası. Ürünü teslim aldığım zaman kargo şirketinin şoförüne neden Aydına getirmediniz dedim. Abi gelemedik dedi kıvırmaya başladı. Ne diyeyim artık Allah sizi bildiği gibi yapsın.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 14.09.2015
    Naturel siyah inci ankastre set.

    Ürünü alalı bir ay oldu.fırın haricindeki ürünleri kullanıyoruz.gayet şık ve kullanışlı.almadan önce epey bir internet araştırması yaptım.hem fiyat hem kalite olarak üst düzey.marka diye satılan ürünlerden fazlası var eksiği yok.ankastrenin bence olumsuz diyeceğim tek tarafı,2 ve 3. kademede davlumbazın çıkardığı fan sesi.bu arada fırının multi fonksiyon olduğunu belirteyim.servis hizmetini de belirtilen saatte aldım.kısacası memnuniyetimi belirtiyor,ürünü tavsiye ediyorum.saygılar

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Naturel NT 709SY Siyah + Alfa A6400 CS Siyah + NT 198 Siyah Ankastre Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Naturel NT 709SY Siyah + Alfa A6400 CS Siyah + NT 198 Siyah Ankastre Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat