Microsoft L3V-00016 Klavye & Mouse Set Yorumları

Microsoft L3V-00016 Klavye & Mouse Set yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Bence Klavyenin tek sorunu normal klavyelerde klavyenin altındaki yükseltme ayaklarının bilek tarafında olması yani diğer klavyelere göre ters. Ayakları kaldırdığınızda klavyenin bileklerinizin olduğu yönü yükseliyor : ) komik olmuş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İlk harfi basmıyor

    İlk bastığınız tulu almıyor. Sürekli yazdığınız kelimelerin ilk harfi çıkmıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bizde ürün garantisi ürün kapıdan çıkana kadar. bu kadar pahalı bir setin mausu arıza yaptı servisi aradım; o microsoft servisi bizde mi bilmiyoruz bir sorun diyor, satıcıya 3 mesaj çektim görmezden geliyor. ondan sona kimse kazandığı paranın huzurunu görmüyor..

  • Trendyol aracılığıyla, 29.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kaliteli güzel bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 18.05.2021
    güzel

    ürün bir günde elimize ulaştı. paketleme güzel. klavye için. alisagelmis klavyelerden değişik, alışması biraz zor. ama alisildigi zaman, diğer klavyeler kötü gelecek. mause güzel, yandaki tuş istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz

  • Trendyol aracılığıyla, 19.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hiç bir problem yok. Sorunsuz alışveriş. Üründe gayet güzel. Teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü internette çok araştırıp aldım ve klavye ergonomik ve gayet kullanışlı, özellikle klavyenin uzatma ve yükseltme kısmı bence mükemmel, mouse da kullanışlı biraz daha büyük olsaydı çok güzel olurdu, eli büyük olanlar için.. firma ve kargo süreci ise siparişten 18 saat sonra elime ulaşt, başka şehirlerde olmamıza rağmen.. kargolama da gayet iyi idi.. teşekkürler..

  • NI1 aracılığıyla, 30.03.2021
    Çok iyi

    Ürün ertesi gün elime geçti. Orijinal ve kaliteli ürün. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2020
    yorum

    uzun l süreler klavye başında olanlar için çok rahatlatıcı ergonomik bir tarzı var ürünün paranın hakkını veriyor

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2019
    Microsoft başka.

    Microsoft markası klavyede gerçekten çok iyi. Tek eksiği büyük/küçük harf uyarı lambasının olmaması. bilgisayar ile yoğun çalışanlar için uygun bir klavye.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2019
    Bir Yıldız

    7 aydır kullanıyorum, 20 yıldır da MS Confort serisi kullanan bir insanım. Nasıl bu kadar kötü tasarım yapmışlar çözebilmiş değilim. Temel sorunlar : Mouse pillerini çıkartmak-değiştirmek için tornavida vs. kullanmanız gerekiyor. Klavyenin bazı tuşları ,bazı zamanlarda çalışmayabiliyor ( sıkıntı verici ) Tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2019
    fare kötü

    Klavye için iyi yorum yaptım ama fare tam bir facia. Hemen hemen hiç bir zeminde çalışmıyor. Hassasiyeti çok kötü ve pil takılınca çok ağırlaşıyor. Ben ele oturuşunu da beğenmedim gereksiz bir tasarım.

  • NI1 aracılığıyla, 26.03.2019

    Uygun fiyata orijinal ve faturalı ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2019
    Beş Yıldız

    Bu setin klavyesini kullanmaktayım. İlk basılan tuşu algılamaması gibi bir problem yok. Pilinin uzun gittiği doğru. Ergonomi için konuşursam alışkın olmayanlar için bir alışma süreci olacaktır. Tuşların basımı gayet güzel ve yumuşak. El koymak için yapılan kısım yumuşak ve biraz deriyi anımsatıyor. Çekim gücü 2.4 ghz. Kısacası sırf klavyesi için bile alınır bir set. Ben oldukça memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2019
    Kararsız kaldım

    Ne diyeceğim konusunda kararsızım, kalite olarak çok güzel mouse ve klavye ona diyeceğim yok, klavye normal dururken sanki önde ayakları var ve onları kaldırmışsınız gibi duruyor tabi orda ayakları yok normalde bunun ayakları tersi yönde çünkü ters yöndeki ayakları kaldırdığınız zaman düz oluyor klavye. Ben f klavye on parmak kullanıcısıyım normal klavyede yazdığım hız verimini bunda alamadım açıkçası 1 ay kadar oldu kullanmaya başlayalı ama diğer klavyeler kadar hızlı yazamıyorum bunda bence hızlı klavye kullananların almadan önce iyice düşünmesi gerek çünkü fiyatı yüksek bi klavye sırf yumuşak yastık kısmı var diye alınmaması gereken bi klavye.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2019
    Beş Yıldız

    klavyve ve mouse çok ama çok iyidir. Klavyve mouse üzerinde açma kapama tuşu yoktur çünkü buna gerekte yok. Pil ömrü normal kullanımda 1 yıldan fazla gitmekle birlikte bizim gibi günün 8 saati muhasebe de bilgisiyar başında olanlar için en az 8 ay gitmektedir. Bir hafta pil ömrü var diyen yorumların yanıltıcı olduğunu düşenmekteyim. Ofisde 4 adet sorunsuz kullanmaktayız. Tuşları geç algılama yada ilk tuşu algılamama gibi hiç bir problem yaşamadım. El bileklerinin ağrımaması için yükseltme ayakları ters olarak dizayn edilmiştir. Kesinlikle tavsiye edebileceğim ender microsoft ürünüdür.

  • NI1 aracılığıyla, 01.11.2018
    En iyisi

    Urun tam olarak harika hem ergonomik kullanimi hemde şık gorunumuyle almaya deger.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2018
    başarılı

    güzel paketleme, hızlı kargo microsoft kalitesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2017
    başarılı ürün

    diğer yorumlarda klavyenin pilinin 1 haftada bittiği söylenmiş ancak böyle bir durum yok. ürün bazlı bir sorun olabilir veya kullanılan pilin kalitesinden dolayı olabilir. 14 aydan beri kullanıyorum. sadece 1 kere mouse un pili bitti. onun haricinde herhangi bir pil değişikliği yapmadım. ürünün konforu güzel. yazılım sektöründe çalışıyorum ve aktif olarak kullanıyorum ürünü. klavyenin şekline alışmak başta zor oluyor ama alıştıktan sonra rahat geliyor baya. tek sorun olarak mouse un yanındaki kauçuk kısımda soyulma oldu. ancak çok büyük bir sorun değil. klavye üzerinde fonksiyonel tuşları yeteri miktarda var. bu tuşları kullanan kullanıcılar için faydalı olabilir. pişman omazsınız ürünü aldığınızda. özellikle klavyenin bilek desteği çok başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2017
    Klavye pili hemen bitiyor...

    Klavyenin açma ve kapama tuşu yok belki gerek de yoktur ama klavyenin pili 1 hafta içerisinde bitiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microsoft L3V-00016 Klavye & Mouse Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microsoft L3V-00016 Klavye & Mouse Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat