Microsoft GMF-00042 Kablosuz Mouse Yorumları

Microsoft GMF-00042 Kablosuz Mouse yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 08.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel hızlı ulaştı

  • Amazzon aracılığıyla, 27.01.2021
    gayet güzel

    microsoft kalitesi herzamanki gibi güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 31.12.2020
    Zerafeti çok hüzel

    Ürün çok güzel. Tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 10.12.2020
    sıkıntısız alışveriş

    hızlı teslim , sağlam,arızasız mouse

  • Amazzon aracılığıyla, 23.09.2020
    Çok güzel

    Boyutu ve kullanımı harika

  • Trendyol aracılığıyla, 12.05.2020

    ürün çok güzel kullanışlı paketleme güzel teşekkürler trendyol

  • Amazzon aracılığıyla, 15.04.2020
    Güzel

    Kaliteli

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2019
    Eski sürümünden kötü bir tasarım

    Farenin bir önceki sürümünü kullanıyordum, bilgisayara takılan USB parçası yaylı bir yuvadan çıkıyordu. Laptop ile kullandığım için mesai başında tak, mesai sonunda mouse'a geri koy kolaydı. Bu sürümde parça pil yuvasının içinde bir bölüme konuluyor, yay da yok: pil kapağını söküp şişede son kalan ketçapı çıkartma hareketi gerektiriyor. Onun dışında mavi lazer eskisinde olduğu gibi çok başarılı; kumaş, deri vb. zeminlerde bile çok iyi çalışıyor. Piano-black/white zeminlerde sorun yine var.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.10.2019
    küçük ve amaca uygun

    daha önce microsoft 3000 modeli bir mouse kullanıyordum ve yanlardaki kauçuk kısımları çıktığından, tekerlek de zor çalışmaya başladığından yine 3000'in devamı olan bu modeli aldım. yanlar yine kauçuk aynı problemi yaşayabilirim ama önceki mouse u da 2 yıldan fazla kullandım. eğer yıllarca kullanacağım derseniz doğru ürün değil ama 2-3 yıl amaca hizmet etsin, bu sürede de çok memnun kalayım derseniz bence doğru ürün. küçük olması kullanışlı yapıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.10.2019
    Bluetrack

    Yıllardır Microsoft'un BlueTrack özelliğine sahip mouse'larını kullanıyorum ve portatiflik söz konusu olduğunda üstüne tanımam. Mavi lazer ayna ve cam hariç tüm yüzeylerde mükemmel çalışıyor. Eğer mouse'u her zaman mouse pad üzerinde kullanamam koltuğun kenarına masanın üstüne de koyar çalışırım diyorsanız bu mouse kaçırılmayacak bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2017
    Üç Yıldız

    firma gayet iyi kargoda sorun yok ancak mouse biraz ufak elime çok ufak geldı sadece alırken bu konuda dikkat edın

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2016
    Tavsiye ederim.

    Kablo karmaşından kurtulmak için oyuncu mouse'sinden vazgeçtim ve değdi. İçinde duracell pille geliyor ve uzun süre gideceğini tahmin ediyorum ve genelde bütün yüzeylerde de sorunsuz çalışıyor. Ama sanırım kendini uykuya almıyor veya benim dikkatimi çekmedi. Daha uzun pil performansı istiyorsanız her seferinde kapatmanız gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2012
    bu özellik ve fiyata göre iyi

    öncelile farenin siparişini verditen sonrra iki günde elime ulaştı. hepsinurada ekibine teşekkürler.Bu fareyi alalı iki hafta oldu.Fare güzel.fakat ortasındaki tekerlek pek iyi değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2011
    Kalite

    6 aydır kullanıyorum. Artı yönleri: uzun pil ömrü, her yüzeyde yüksek hassasiyetle sorunsuz çalışması, ergonomik rahat tutuş yapısı, tek pil, 10 metre algılama mesafesi. Eksi yönleri: Ürün malzeme yapısı kaliteli ama bir o kadar da hızlı deforme olabiliyor, Sol ve sağ tuşların üstünde farkedilir biçimde aşınmalar oldu. Kısacası ilk aldığım gibi sorunsuz kullanmaya devam ediyorum tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2011
    mükemmel hassasiyet

    arkadaşlarımın ve arkadaşlarının kullandığı mükemmel bir mouse bukadar kullanışlı olucağnı tahmin edemezdim. Kullandıkdan sonra kapatma düğmesi mükemmel derecede tasarruf sağlaamaktadır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2011
    kesin :))

    şid detle öneri yorum hiç düşün me den alın ben 3 aydır kullanı yor umm hiç bi sorun yok :)))süper süper süper süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2011
    Olumlu tarafları güzel fakat

    Olumlu tarafları: Saydam olmayan her ortamda çalışıyor, Pil ömrü yeterince fazla ayrıca tek pille çalışıyor. Tutumu güzel, eli yormuyor. Olumsuz tarafları: Yan taraftaki plastik kısımları birkaç ay sonra kavrayabiliyor. Ve hoş olmayan bir durumla karşılaşabilirsiniz. Yere düşdükten sonra her ortamda çalışmama davranışı gösterebilir. Bu yüzden düşürmemeye dikkat edin.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microsoft GMF-00042 Kablosuz Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microsoft GMF-00042 Kablosuz Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat