Microsoft 3600 PN7-00013 Kırmızı Mouse Yorumları

Microsoft 3600 PN7-00013 Kırmızı Mouse yorum ve tavsiyeleri

(90 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Mac ile kusursuz çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Orta büyüklükte, çok efektif bir mouse. tek düğme ile senkronize oluyor. düşünmeden alabilirsiniz, HB en ucuza satıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muazzam hızlı gönderi

    Hayatımdaki en hızlı genel ağ alış verişi oldu. Siparişi verdim ertesi gün teslim edildi. Paket çok basit bir şekilde yapılmış ama kendi paketi de var olduğu için önemsenmez. Hızlı gönderi çok şaşırtıcıydı. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kesilme yok, çoğu yüzeyde yeterli olarak çalıştı. Takılma yok, açılıp kapattığımda bir saniye bile sürmüyor bağlanması. İpad ile kullanıyorum. İndirimde aldım yavaş geldi ama sıkıntısız geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün Çok İyi

    Kesinlikle kaliteli bir ürün, parasının hakkını veriyor. Daha önce kullandığım için Microsoft klavye ve mouse kalitesini biliyordum, yine yanılmadım. Düşünmeden alınabilecek bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.11.2022
    Güzel ürün

    Ipadim ve macbookumda kullanıyorum gayet yeterli bir mouse

  • Amazzon aracılığıyla, 28.09.2022
    Çok Kaliteli

    Mause çok kaliteli ve ele oturuyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.09.2021
    Aynı Ürünü İkince Kez Aldım

    Daha öncede uzun süre kullandım, çok memnun kalmıştım tekrar aynı ürünü tercih ettim. Bluetooth olması avantaj. Ürün kaliteli...

  • Amazzon aracılığıyla, 15.07.2021
    başarılı bir mouse

    Ürünü daha önce kullandığım Logitech B170 ile kıyasladığımda tamamen çığır açmışım gibi hissettim kendimi.Küçük ama ele oturuyor,Tepkimesi çok hassas ve alt kısmındaki padler çok başarılı.En çok hoşuma giden kısmı arkadaşlar bluetooth bağlanırken zaman alıyor yazmışlar ancak DELL bilgisayarımda kullanıyorum uzun süre beklediğimde 1 sn'lik arayla tekrar bağlanıp işime devam ediyorum.Diğer mouselere göre orta ağırlığa sahip olması malzemenin kalitesini gösteriyor ve tuş sesi rahatsız etmeceyecek şekilde bastığınızda tok ve sağlam olduğunu hissettiriyor. 7 aydır pilini değiştirmedim ama sürekli de kullanmıyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.06.2021
    Bağlantı Sıkıntısı

    Bağlantı problemi yaşadım. Bluetooth bağlantılı almak iyi değilmiş onu anladım

  • Amazzon aracılığıyla, 05.12.2020
    Bağlantı sorunu var

    MacbookPro ile kullanıyorum. Çalışırken herhangi bir sorun, kopma olmuyor. Fakat macbook uykudan geri döndüğünde veya tekrar açıldığında hemen hemen her seferinde bağlantı sıfırlanıyor. Her gün en az 5-10 dakikam mouse'un bağlantısını tekrar sağlamakla geçiyor. Windows tabanlı bilgisayarlardaki performansını bilemiyorum, fakat Apple ile kullanmak için almayı düşünüyorsanız tavsiye etmiyorum, farklı bir ürün araştırmanızı öneririm.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.11.2020
    👍🏼

    Güzel ve kullanışlı. PC bazen mouse’u bulamıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.10.2020
    Windows 10 ile software sorunu

    Selamlar, macOS kullanıcısıyım, harici ssd ile Windows 10 kurulumu yaptım ve mouse da Windows da kullanmak üzere sipariş ettim. amazzon 16 saat gibi sürede siparişimi işleyerek ulaştırdı(pazar günü sipariş vermeme rağmen). Ancak macOS ile uyumlu çalışan fare Windows 10 ile eşleştirdikten sonra 5 saniye boyunca hareketsiz kalınca offline mode geçiyor ve tekrar aktifleştirmek için bluetooth açıp kapatmanız gerekiyor. Her 5 saniye hareketsizlik sonunda bunu yapmanız gerekiyor, buraya dikkat edelim. Web sitelerindeki bütün çözümleri denememe rağmen sorun devam etti. Bunu göze alarak sipariş vermeniz faydalı olacaktır.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Mouse ların en iyisi. Çok hızlı teslimat. Teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 05.08.2020
    basit, iş görür

    ürünü macbook üzerinde kullanmaktayım. herhangi bir yazılım indirmeye gerek kalmadan tüm özellikleriyle çalışıyor. kullanım esnasında herhangi bir aparata ihtiyacınız yok. bluetooth ile cihaza bağlanıyor ve çalışıyor. bağlantı süresi kesinlikle iyi. ses konusunda, kullandığım diğer farelere göre daha tok, daha sessiz bir sesinin olduğunu belirtmeliyim.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.07.2020
    F/P ürünü.

    Bugüne kadar çok çeşitli kablosuz mouse kullandım. Fakat en kaliteli olanı bu mouse. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, ele çok güzel oturuyor, pili neredeyse 6 ay kadar gidiyor, bluetoothda kopma gibi bir problem hiç yaşamadım. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.07.2020
    Gayet iyi

    Çok memnunum hemen bağlanıyor tepki süresi gayet iyi bluetoothlu mouse arayanlar tercih edebilir

  • Amazzon aracılığıyla, 29.05.2020
    Bluetooth mouse

    Tek pil ile çalışıyor. Ele rahat oturuyor ve oldukça ufak. Bluetooth olması sebebi ile laptopta bir USB port işgal etmiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.05.2020
    Tavsiye edilir.

    Kullanımı rahat. Uzun süreli kullanimda da rahatsızlık vermiyor. Tavsiye edilir. Yılbaşında 179 Tl'ye almıştım. Bir kaç kullanımdan sonra bağlantıda problem olmuştu. Pilini değiştirince düzeldi. Gelen pil ya tam dolu değildi ya da altındaki düğmeden kapamayi unutmuş olabilirim. Bağlantı problemi olursa pilini değiştirmemizi öneririm. Kargo ve paketleme çok iyiydi. Teşekkürler amazzon.

  • NI1 aracılığıyla, 09.05.2020
    Fiyat performans oranı çok iyi

    Ürünü beğendim, optik hassasiyeti ve sayfa kaydırma tekeri ile tıklama sesi hissi çok iyi. Kırmızı rengin pastel tonu da güzel görsellik sağlıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microsoft 3600 PN7-00013 Kırmızı Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microsoft 3600 PN7-00013 Kırmızı Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat