Fakir Kamelya 2200 W 0.8 lt Demleme 1.2 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Krem Yorumları

Fakir Kamelya 2200 W 0.8 lt Demleme 1.2 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Krem yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2010
    çok iyi herkese tavsiye edebilirim

    fakir kamelya çay makinesi gerçekten çok iyi bir çay makinesidir ister çay demle ister kateel olarak kullan sağlam fonksiyonları iyi hatta mükemmel diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2010
    hoşşşşş

    çehizimde kesinlikle olmasını isteğim şeylerden bir tanesiydi çay makinası.o kadar ürün hakkında bilgi topladım bu üründe karar kıldım.umarım memnun kalırım ben de.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2009
    ÇOK GÜSEL

    Beklediğimden daha şık bi ürün çay hiç soğumuyo sürekli sıcak işyerimde kullanıyorum işin en güsel yanı misafirlerim geldiğinde sürekli çayın hazır bulunması hepsiburada com a teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2009
    bri eksigi var

    tutma sapı biraz basitçe yapılmış açma kapama anahtarı sanki yerinden çıkacakmış gibi duruyor onun haricince bir sorun göremedim tavsiye edebilirim alınız demli çayları içiniz :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2009
    Çok beğendik

    Kurumumuza aldık, 8 saatte nonstop çalışıyor, çay da çok lezzetli oluyor, ben hiç plastik kokusu almadım, kimseden de böyle bi şikayet duymadım,dizaynı da kullanışlı olmuş üst porselen demlik alt kabın içine derin şekilde oturuyor herhangi çarpmada düşmemek üzere planlanmış,alt elektrik girişi de çok derin suyun ulaşması imkansız, hem güvenli, hem lezzetli çay yapıyor ,ama en önemlisi fiyatı çok çok iyi, bu kalite için... kaçırılmaz derim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2009
    çok kullanışlı

    ben bayadır çaydanlık kullanıyordum ama bu çaycıdan alınca çok memlun kaldım ve deartık misafirim filan geldimi bu çaycımı kullaıyorum ve de çok memlunum....

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2009
    güzel

    sevgililer gününde eşime aldım. aldıktan sonra hemen denedik gerçekten güzel diğer markalara göre fiyatı daha ucuz ve kullanışlı.demliğin porselen olmasıda çayın daha güzel olmasını sağlıyor alın derim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2009
    güzel ekonomik kullanışı

    merhaba bu ürünü aldım göstergeleri güzel ama fakir kalitesine göre ucuz gibi görünüyor aldırmayın tavsiye ederim her zaman sıcak taze çayınız 15 dakika içinde hazır

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2008
    fakir

    Daha öncede fakirin ürünlerini kullanmıştım. Ancak ben bu kez gerçekten hayal kırıklığına uğradım. çaycıyı yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum. Fakat hala su kaynayınca suda bir naylon kokusu oluyor. ve su kaynarken sanki yürüyüp gidecekmiş gibi sesler geliyor ve insanı korkutuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2008
    Kullanışlı ve ucuz

    Rezistansı gizli. Özelliklerine yazılmamış. Demlik porselen güzel ama alt tarafı plastik. Alışana kadar biraz garip geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2008
    tavsiye ederim

    benim gibi çay tiryakileri için porselen demlik olmazsa olmaz . her daim suyu ve çayı sıcak tutması çok iyi bir özellik . tavsiye ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2008
    harika

    kullandığım bir ürün, hatta annemde de var... çok pratik, çok kullanışlı, anında iş görebilceniz bir ürün... bence hiç düşünmeyin arkadaşlar, bu fiyata bu ürün çook iyi yani....

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2008
    çok şık

    çok şık bir görüntüsü var,üstelik her zamanki gibi piyasaya göre hepsiburada da oldukça ucuz.en kısa zamanda almak istiyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Kamelya 2200 W 0.8 lt Demleme 1.2 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Krem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Kamelya 2200 W 0.8 lt Demleme 1.2 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Krem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat