Sinbo SCM-2934 110 W Kahve Ögütücü Siyah/Beyaz Yorumları

Sinbo SCM-2934 110 W Kahve Ögütücü Siyah/Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(1487 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklentinin ötesinde

    Dün akşam üzeri verdiğim sipariş bugün sabah 10:52'de teslim edildi. Hepsiburada ve Aras Kargo'ya çok teşekkür ediyorum. Ürün tahminimin ötesinde iyi çekiyor kahve çekirdeklerini. Evet kalınlık düğmesi yok ancak bunu çekme süresi ile ayarlayabiliryorsunuz. Tek dezavantajı ayrılabilir bir haznesinin olmaması ancak bunu da zaten fiyatı ile telafi ediyor. İnanın Delongi'nin makinasından çekme kalitesi, inceltme kalitesi açısından hiçbir fark yok. Teşekkürler Sinbo

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Toz şekeri gayet başarılı bir şekilde pudra şekeri haline getirdi. Fiyatı da gayet uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Daha iyisi alınabilir

    Öncelikle, satıcı firma ürünü söz verdiği gibi çok hızlı kargoladı ve ürün elime 1 günde ulaştı. Fakat, ürünün pek kaliteli olmadığını belirtmeliyim. Üzerindeki şeffaf kapak bile tam oturmuyor ve ürünün plastiği de pek kaliteli değil. Biraz daha fazla para verip daha iyi ürünlere bakmanızı öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    satıcıya teşekkürler

    Ürün fiyatına göre çok iyi geldi bana. Satıcı çok iyi paketlemişti güzel ulaştı elime. Daha önce başka yerden daha pahalıya aldım kırık geldi iade ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye etmiyorum

    Ofiste kullanmak için aldım. Kahveyi french press için dahi iri öğütüyor (Bir kahve dükkanından alınan french press için öğütülmüş kahveyle karşılaştırıldığında iri kalıyor). Bu da kahvenin tadını olumsuz etkiliyor. Öğütüp her zaman kullandığım kahveyi içemedim. Kahve tiryakisi olanlara tavsiye etmiyorum. Her kullanımdan sonra masayı temizlemek durumunda kalıyorum.5 yıldız verenler neye istinaden bu puanı vermişler çok anlayamadım. Fiyattan başka benzer ürünlere karşı bir üstünlüğünü göremedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Sıkıntı yok güzel makina pahalı cihazlara para vermenize gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    eşim beğendi

  • HepsiB. aracılığıyla
    kullanışlı

    gayet kullanışlı ve işlevsel. amaca uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün çok hızlı ve sağlam, göründüğü şekilde geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Ürünü alalı 2 ay oldu . Yeşil çay dışında birşey öğütmedim . Totalde 10 kere kullanmamışımdır. Bozuldu makine .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün kullanışlı.

    Açıkcası ben ürünü çok beğendim. 1 haftadır kullanıyorum. Alacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün çok iyi, Hazne küçük ama, her türlü işinizi görür. Kapak kısmı çok güzel, öncesinde başka marka kullanmıştım, Kapak kapanınca önündeki düğmesinden çalışıyordu. Kapaktaki switch arızalanmış. Bu daha iyi kapat üstüne bas çalıştır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye olunur.

    Fiyatı ile mukayese edildiğinde gayet kullanışlı ve ihtiyaca cevap veren bir üründür. Daha yüksek fiyat vererek aldığım diğer öğütücü ile arasında belirgin bir fark da yoktur. Çok fazla para bağlamadan eşdeğer hizmet almak isteyen tüm müşterilere önerilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    Kahveyi çektikten sonra tüm makineyi Çevrilerek kahveyi boşaltmanız gerekiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.08.2023
    Işini yapıyor

    Kahve öğütmek için aldım. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Sürekli çalıştırmadan soğutarak kullanırsanız ömrü uzar. Nihayetinde ucuz bir ürün olduğu için çok zorlamamak lazım. Temizlik işi biraz sıkıntı, bana meşakkatli geliyor. İnce kahve parçaları bıçaklara ve iç hazneye yapışıyor. Haliyle çekilen kahveyi kaba boşaltmak da yorucu oluyor. Ürün işini doğru ve güzel yaptığı için 5 yıldız veriyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.07.2023
    İçerisine kaçırıyor

    Aleti iyi yapmamışlar hazneden kasasının içerisine kaçırıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.07.2023
    Teşekkür ederim.

    Daha güzel ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.07.2023
    Güzel

    Haznesi biraz küçük, onun dışında bu fiyata alınabilecek en iyilerden. Ses çıkarıyor evet, rondo da aynı miktarda ses çıkarıyor. İçini temizlemek için bir plastik fırça yapsalar güzel olabilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.07.2023
    Oldukça İyi iş görüyor

    Baharat için kullanıyoruz. Aklınıza gelebilecek tüm baharatlar için ve oldukça iyi iş çıkartıyor. Kahve için yorum yapamam bilmiyorum. Ama baharat için ürün arıyorsanız düşünmeden alın. Fiyat performans ürünü

  • Amazzon aracılığıyla, 14.06.2023
    İdare eder

    Açıkçası kahveyi istediğim kıvama getirmek çok uzun sürüyor ve makinenin kapağı çok kirleniyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo SCM-2934 110 W Kahve Ögütücü Siyah/Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo SCM-2934 110 W Kahve Ögütücü Siyah/Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat