Microsoft V4S-00017 Siyah Klavye Yorumları

Microsoft V4S-00017 Siyah Klavye yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Artilari Eksileri

    Resimde de gorulecegi gibi z harfinin yaninda kucuk ve buyuk isareti yok,klavyede kucuk isaretini ben bulamadim:)Tuslari cikik degil ve basinca ses yapmiyor.Tuslarin ustunde ş,ç gibi turkce karakterler icin sticker var.Normal klavyeden sonra alismasi benim.icin biraz zor oldu.Bilek destegi yumusak ve cikarilabiliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2018
    orjinal süper ürün

    Resimdeki gibiydi, yani kril alfabesi karakterleri vardı, güzel çalışıyor, pilleri de hemen bitirmiyor, tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 03.08.2018
    Süper Ergonomi , Süper Fiyat

    ben çok memnun kaldım.ürün rusça klavyeden devşirme,bu yüzden fiyat uygun ama tamamen türkçe ve sorunsuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2018
    Çok kullanışlı ve rahat

    Üründen çok memnunum. Özellikle ergonmik klavye arayanlara şiddetle tavsiye ederim. Sadece pili içinde geldiğinde pil haznesinde mavi mavi tabaka oluşmuştu içinde kalmasından dokayı sanırım. Ayrı koysalar daha iyi olur. Klavye de Türkçe karakterle var. Enter da yabancı kelime sonuçta enterin yerinde Rusça yazması çok da önemli değil. Avuç desteği bombesi kolay yazmaya imkan veriyor. Tuşların kullanımı da çok rahat. Uxun düre masabaşı çalışıp tez yazanlara öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2018
    Üretim hatası hakkında

    Bu klavye boşluk tuşunun yeniden dizaynı açısından hatalı yapılmıştır. Bir fonksiyon atanmış ve ara tuşu iki kısıma ayrılmış. Klavye eğitimi verilirken boşluk tuşuna sol elin baş parmağı ile vuruş yapılır. Bu klavyede ise fonksiyon aktif hale getirildikten sonra sol el baş parmak ile ara vermek için vuruş yaptığınızda geri silme işlemi yapıyor. Bu klavye bu yönden hatalıdır. Fikir güzel fakat dizayn yanlış yapılmıştır. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2017
    Beş Yıldız

    COK KALITLEI KLAVYE TUSLAR HARIKA KABLOSUZ GUZEL URUN TUKRCE STIKERLE SORUN DA COZULMUS

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2017
    Beş Yıldız

    COK SAGLAM BIR MALEZEMESI VAR TUSLARI COK RAHAT URUN TURKECEYE CEVRILMIS AMA COK RAHAT HIC BIR ZORLUGU YOK HERKESE TAVSIYE EDERIM

  • NI1 aracılığıyla, 06.04.2017
    Güvenilir satıcı

    Beğendim. Klavye rusca ama Q klavye sıkıntı çıkarmayacaktır.

  • NI1 aracılığıyla, 02.03.2017
    Harika bir klavye

    fiyat performans olarak gayet memnunum. ergonomik olarak çok iyi bir klavye, uzun süre yazı yazanlar için kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2016
    Yazması çok keyifli

    Ürün anlatıldığı gibi Rusça klavye üzerine Türkçe sticker yapıştırılarak üretilmiş bir kablosuz klavye. Yazı yazması çok keyifli ve sessiz, yazı eğimi ve bilek desteği harika, bazı tuşların yeri alışılmadık yerlerde ve bazı tuşlar da eksik mesela Z tuşu ile shift arasındaki üçgen parantez tuşu yok, buna dikkat etmek gerekiyor, bunlar da olsaymış kusursuz olacakmış.

  • NI1 aracılığıyla, 29.09.2016
    Şık tasarım, rahat kullanım

    Bu ürünü 2. defa tercih ediyorum. İlk aldığım ürüne çay dökülmesi sonucu ne yazık ki çalışmamaya başladı. Bu sebepten yenisini almak durumunda kaldım :) Kullanımı gayet rahat. Tuşların basış hissiyatı çok güzel ve fazla ses çıkarmıyor. Alışma sürecini atlattıktan sonra normal tasarım klavye kullanmak size işkence gibi gelicek :)

  • NI1 aracılığıyla, 14.06.2016
    Güzel bir klavye olmasının yanı sıra

    ürün kullanımı çok güzel olmasının yanı sıra z harfi yanındaki büyük ve küçük işareti bulunmamaktadır. Bunun haricinde virgül ve noktalı virgül tuşu enter tuşunun üstünde yer almaktadır. Çok yoğun bir şekilde klavye kullanan arkadaşlar bu klavyeyi alırkan bunları bilip almasını tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 22.05.2016
    Ürün hızı süper

    Ürün hızına diyecek bişey yok ancak klavyedeki rusça karakterler kafa karıştırıyo :)

  • NI1 aracılığıyla, 16.05.2016
    kaliteli ürün

    Arkadaşlarıma hediye olarak 2 tane aldım. özellikle bunu istediler. o yüzden bunu tercih ettim. ürün güzel ama kendim kullanacak olsam tercihim bu ürün olmazdı. özellikle orta kısmındaki bombeli çıkıntı hiç ergonomik değil bence. ama yine de kaliteli sayılır.

  • NI1 aracılığıyla, 04.05.2016
    Çok rahat bir klavye

    Rusça harflerin üzerine Türkçe karakterler düzenlenmiş olsa da kullanım rahatlığı açısından oldukça iyi bir klavyedir ve Türkçe karakter düzenlemesi de özenle yapılmıştır.

  • NI1 aracılığıyla, 31.03.2016

    Klavye bildiğim MS kalitesinde, resimlerde çok belli olmuyor ama rusça karakterler de mevcut. klavye konforu mükemmel

  • NI1 aracılığıyla, 19.03.2016
    Çok güzel ama..

    Ürün gerçekten çok güzel ve fiyatına göre ucuz bir ürün. Fakat Türkçe Q klavye denilen ürün aslında Rusça. Türkçe harflerin üzerine etiket yapıştırmışlar. Etiket düşünce altından ne çıkacak bilmiyorum. Keşke satın almadan önce bu (açıkça) belirtilseydi. Bu durum haricinde güzel ürün. Tavsiye edilir.

  • NI1 aracılığıyla, 14.03.2016

    Eski logitech klavyemin gördüğü usb alanını görmekte ara sıra sorun çıkartıyor. Kaç kez pil değiştirdim belki pili bitmiştir diye. Bir de arka üst tarafında yükseklik yok. O şekilde kullanmaya alışıksanız yabancılık çekebilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2016
    Başarılı

    Ürün gayet güzel. Tasarımından ötürü ilk kullanımlarda zorlanabilirsiniz fakat alıştıktan sonra herhangi bir sorun kalmaz :) Tuşların basma hissi çok güzel ve yazarken fazla ses çıkarmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2016
    Rahat klavye ancak Türkçe değil Rusça

    Klavye bu fiyata alınabilecek en düzgün kablosuz klavye. Resimde eğimi düzgün çıkmadığı için yamuk yumuk görünüyor ancak aslı çok şık ve rahat. Tek problem gelen klavye Türkçe değil Rusca.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microsoft V4S-00017 Siyah Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microsoft V4S-00017 Siyah Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat