Homend Coffeebreak 5002 900 W 1250 ml 12 Fincan Filtre Kahve Makinesi Inox Yorumları

Homend Coffeebreak 5002 900 W 1250 ml 12 Fincan Filtre Kahve Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(122 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Hiç Düşünmeden Alın

    Parasına göre gayet iyi hatta bence rakibi de yok. İyi bir öğütücüyü, programlanabilir iyi bir kahve makinasını (altın kaplama çelik filtreli ) ayrı ayrı aldığınızda bu fiyatı zaten aşıyor. Fotoğraflarından daha büyük. Ben çok beğendim. Olumsuz yorum yapanlar, piyasada işe yaramayan ve gereksiz pahalı ürünlerle sanırım hiç karşılaşmadılar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    memnun kadlım

    Olumlu yönleri: Akşamları kendime ve eşime özel küçük zaman dilimleri ayırmaya çalışıyorum. Arkadaşımın doğum günü hediyesi olarak aldığı Homend Coffeebreak kahve makinesinde harika keyif kahvesi yapıyorum. Pratik ve bol köpüklü bir kahve tüm yorgunluğumuzu gideriyor. O eşimle sohbetlerimizin de baş kahramanı oldu. Bu kıymetli hediye için arkadaşıma teşekkür ettim. Homend Coffeebreak kahve makinesini kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2021
    Ürün kargolanmıyor. Mesajlara cevap vermiyor

    Olumsuz yönleri: ürünü alalı 20 gün olacak kargoya verilmedi mesaj ile 2 gün içinde gönderilecek diye yalan mesaj atıldı.Şimdi mesajlara cevap vermiyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    3 senedir kullanıyoruz arkadaşıma da hediye aldım gayet güzel bir ürün, tek sorunu ne kadar su koyarsanız hepsini çekmesi ama o sayede İstediğiniz yoğunlukta kahve hazırlayabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    2016 da almıştım hala kullanıyorum hiçbir sorun yaratmadı,çok kaliteli bir makine ...bi tek makinenin öğüttüğü kahve miktarını az buluyorum, kendi zevkime göre kahve miktarını biraz fazla koyuyorum o zaman halloluyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.07.2020
    Güzel ürün

    Gayet memnunuz.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.03.2020
    Satış sonrası hizmet problemli

    Ürünü geçen sene aldım ve çok yoğun kullanılmadı,bir süre sonra cam hazneyi tutan kulpa ait bir parça kırıldı. İnternette aynı problemi yaşayan insanların yorumlarını okudum ve kronik problemi olan bir yedek parçayı ücret karşılığında bile temin edemediklerini öğrendim.Sonrasında firmayı aradığımda ürünün bulunmadığını ve temin edemediklerini söylediler.Maalesef bu fiyatlara ürün satan bir firmanın bu işgüzarlığı ve yetersizliği çok üzücü.Kronik olduğu belli olan hatanın ücreti karşılığında bile temin giderilememesi koca cihazı bir daha kullanmamanıza sebep oluyor ,bilginiz olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel. Kahve sertlik ayarı olması farklı içiciler için seçenek sunuyor. Ancak seçtiğiniz fincan sayısına yetecek kadar değil, haznesinde ne kadar su varsa alması dezavantaj. Kahveyi seçtiğiniz fincan adedi kadar alıyor ama suyu ayarlayamıyor. Bu sebeple yeteri kadar auyu hazneye sizin koymanız gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    her sabah taze çekilmiş kahve ürün çok güzel keşke suyunuda otomatik alsaydı o zaman 6 yıldız verirdim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çekirdek koyulan bölüm temizlenemiyor ve kahve çekirdeğini değiştirmek isterseniz komple makineyi ele alıp ters çevirip sallamanız gerek... Ölçü olarak 12 bardak diyor ama standart kahve bardağına göre max 9 gibi düşünün. Kahveyi bekletmeden çekip demlediği için tadı güzel oluyor vr demlenirken bir oda öteye güzel kokular ulaşıyor...

  • Amazzon aracılığıyla, 02.12.2019
    Grinder Arızası ve 48 saat yanlışı

    Ürünün kahve öğütücüsüne sanırım çekirdek sıkıştığı için bozuldu ama garantisi olduğu için müdahele etmeden geri yolladım. Ayrıca ürünün 48 saat servis süresi yok 20 iş günüymüş, hizmet şartları değişmişmiş! 1 ay kullanabildim ama en küçük grinder ayarında bile biraz kalın geldiğinden istediğinizden daha hafif bir kahve elde ediyorsunuz. Kahve miktarını artırınca da çok kahve tüketiyorsunuz ben böyle kullanıyorum ama genel olarak fena değil.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.10.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) aradığım bir kahve makinası

    Olumlu yönleri: Tam istediğim Gibi Olumsuz yönleri: Filtresi biraz geniş delikli kahve tortusunu fincana aktarıyor filtre kağıdı kullanınca bu sorun ortadan kalkıyor. Fakat bu çelik filtreyi geliştirirlerse daha iyi olur.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Ürünü 1 ay önce aldım diğer markaların ürünleri göre gayet iyi bence. Birçok üründe kahve hazır olduğunda veya sıcak tutma süresi bitip kapandığında uyarı bile vermiyor. Metal filtresi kağıt masrafından koruyor sizi. Tek beğenmediğim özelliği suyu bardak sayısına göre koymak ki o da diğer markalrda da genelde o şekilde oluyomuş duyduğum kadarıyla.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2019
    ...

    Olumlu yönleri: İnsanlar bence kahve makinesini bir hevesle alıp sonra da para verdik artık kullanalım diye kendilerini zorlayarak her gün kullanıyorlardır. Bu fiyatı vermem en azından daha ucuza başka ürün alırım yine içerim kahvemi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Bu kahve makinesini biz ofiste kullanıyorduk. Kahveyi çok sevdiğim için bir tane de eve aldım. Makine gerçekten çok profosyonel. Eğer makinenin kılavuzunu iyi okursanız çok güğzel tarifler var ve mükemmel kahvler yapıyorsunuz. Fiyatı da kahve makinelerine göre çok uygun. Ben kesinlikle kahve severlere tavsiye ederim. Bu fiyata alınabilecek en iyi kahve makineleeirnden kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) muhteşem...

    Olumlu yönleri: Çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.09.2019
    İyi ürün

    Tam istediğim ürün, fiyatı da diğer yerlerden daha uygun

  • Amazzon aracılığıyla, 06.09.2019
    Taze kahve içicilere önerilir

    Çekirdek kahvenin keyfine varmak istiyorsanız doğru ve uygun fiyatlı bir ürün. Yorum yazmak için ürünü 1 ay kullandım, başarılı, tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 27.07.2019
    Kayıp ürün kabiliyetleri

    Bu ürünü (ESSENSO) markası altında 6 yıldır sorunsuz ve keyifle kullanmaktaydım. Arızalanması üzerine aynı kahve makinasını HOMEEND üzerinden aldım. Ancak 2 önemli kabiliyetin eksiltildiğini gördüm. 1. Ürün eskiden kahveyi demledikten sonra 2 saat sıcak tutardı, şu an sanırım 20 dk vey yarım saat. 2. Ürün eskiden ayarlanan kahve/fincan miktarına göre suyunu otomatik ayarlar ve alırdı, şimdi ise ayarladığınız fincan sayısı kadar suyu sizin ölçerek koymanız gerekiyor. Fazla su koyarsanız tümünü alarak seyreltilmiş bir kahve yapıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.07.2019
    Başarılı bie ürün

    Çok kısa sürede eşime ulaştı. Oldukça memnun kaldım. Otomatik Kahve çekme beraber kahve demleme sistemi başarılı. Tavsiye ederim. Biraz daha ucuz olsaydı daha da iyi olurdu :))))

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Coffeebreak 5002 900 W 1250 ml 12 Fincan Filtre Kahve Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Coffeebreak 5002 900 W 1250 ml 12 Fincan Filtre Kahve Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat